نوآوران آنلاین-پنه نوعی ماکارونی لولهای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همیشه با آرد و تخممرغ تهیه میشود و چیزی شبیه کیک باریک هستند.درستور این غذای خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: ۸ نفر زمان تهیه: ۳۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه
دو قاشق غذاخوری کره، آبشده ۲/۳ پیمانه خرده نان تست ۳ قاشق چایخوری آویشن تازه ۳۴۰ گرم پاستا پنه دو پیمانه سیب قرمز پوستکنده نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده ۳ قاشق غذاخوری کره ۳ قاشق غذاخوری آرد کامل نصف قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه دو پیمانه شیر کامل نصف پیمانه آب سیب ۱۷۰ گرم پنیر خامهای، نرم شده ۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر چدار رنده شده برگ تازه آویشن
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. ۱/۳ پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید. ۱/۳ پیمانه تست خرد شده باقی مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.
۲- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۳- در یک قابلمه بزرگ، سیبها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
۴- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و باقی مانده خرده نانهای تست را اضافه کنید.
۵- غذا را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی پنه پای سیب و پنیر کالری: ۴۶۹ چربی: ۲۴ گرم کلسترول: ۷۱ میلیگرم کربوهیدرات: ۴۶ گرم فیبر: ۲ گرم قند: ۹ گرم پروتئین: ۱۵ گرم سدیم: ۴۳۸ میلیگرم پتاسیم: ۲۹۷ میلیگرم کلسیم: ۲۶۳ میلیگرم آهن: ۲ میلیگرم