کد خبر : 153397 تاریخ : ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ بهمن - 21:10
برداشت غیر مجاز در پی اعتماد پدر زن شخصی با سوءاستفاده از اعتماد پدر زن خود اقدام به برداشت غیرمجاز و اینترنتی مبلغی از حساب بانکی وی نمود، توسط کارشناسان پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.

نوآوران آنلاین-

 رییس پلیس فتا استان کرمانشاه با بیان اینکه بخش زیادی از برداشت‌های غیر مجاز در پی اعتماد به دوستان و آشنایان صورت می‌گیرد، گفت: شهروندان باید به خاطر داشته باشند به هیچ عنوان کارت بانکی و رمز آن را در اختیار دوستان آشنایان نگذارند و در صورت اقدام حتما بعد از دریافت کارت رمز اول و دوم کارت را تغییر دهند.

سرهنگ علی کریمی اظهار کرد: در یکی از پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا استان شخصی که با سوءاستفاده از اعتماد پدر زن خود اقدام به برداشت غیرمجاز و اینترنتی مبلغی بیش از 11 میلیون ریال از حساب بانکی وی نموده بود، توسط کارشناسان پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: فردی به پلیس فتا مراجعه و بیان داشت مبلغی بیش از یازده میلیون ریال به صورت اینترنتی و غیرمجاز از حساب ایشان برداشت گردیده در حالی که رمز دوم کارت خود را در اختیار کسی قرار نداده است لذا موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با انجام تحقیقات پلیسی و با بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان این پلیس مشخص گردید فرد سارق اقدام به خرید اینترنتی نموده است لذا با بررسی خریدهای انجام شده، متهم که داماد شاکی بود شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر گردید.

سرهنگ کریمی گفت: متهم در بازجویی اولیه به جرم خود اعتراف و بیان داشت از اعتماد پدر زن خود سوءاستفاده و کارت بانکی وی را دریافت، رمز دوم آن‌را فعال کرده و سپس اقدام به خرید اینترنتی نموده است.

رییس پلیس فتا استان کرمانشاه یادآور شد: برداشت غیر‌مجاز از کارت‌های بانکی که اصولا در قالب خرید ایتنرنتی صورت می‌گیرد، تنها با داشتن اطلاعات کارت بانکی مثل شماره کارت، تاریخ انقضاء،CVV2 و رمز دوم صورت می‌گیرد و هنگامی که فرد کارت خود را به هر دلیلی در اختیار دوستان یا آشنایان به همراه رمز اول قرار می‌دهد یعنی به فرد اجازه داده است برای کارت بانکی وی رمز دوم تعریف نماید و یا رمز دوم وی را تغییر دهد.

وی ادامه داد: بعد از این مرحله است که شاهد برداشت‌های غیر مجاز از حساب بانکی خواهیم بود. لذا به هیچ عنوان کارت بانکی خود را به همراه رمز آن در اختیار کسی قرار ندهید.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: اگر مجبورید كارت عابر بانك خود را به فرد دیگری بسپارید، پس از اتمام كار رمز اول و دوم خود را حتما عوض نمایئد و از رمزهای ساده مثل تاریخ تولد، شماره شناسنامه و... غیره استفاده نکنید.

وی فعال‌سازی پیامک بانکی را نیز ضروری خواند و گفت: با فعال سازی پیامک شما از کوچکترین برداشت‌ها از حساب خود در اسرع وقت مطلع شده و در صورتی که این برداشت با اطلاع و اجازه شما نباشد به راحتی می‌توانید جلوی برداشت‌های غیر مجاز بعدی را با تغییر رمز دوم بگیرد. ضمن آن‌که مانع ضرر و زیان بیشتر شده و سریع‌تر می‌توانید پیگیری قانونی آن را انجام دهید قبل از اینکه مجرم تمام حساب بانکی شما را خالی نماید. 

سرهنگ کریمی در پایان گفت: این پلیس از شهروندان تقاضا دارد در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما ‌در میان بگذارند.