نوآوران آنلاین-نتایج مطالعات اخیر حاکی از آن است که رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات احتمال مرگ را در سنین جوانی افزایش میدهد.
به گفته کارشناسان رژیمهای غذایی گیاهی میتوانند گزینههای بهتری باشند.
بسیاری از افراد برای کاهش وزن و بهبود سلامت سوخت و ساز به رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات، رژیمهای غذایی پرچرب رو میآورند اما نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد دنبال کردن این رژیمهای غذایی برای سالها یا چند دهه، ممکن است خطر مرگ زود هنگام را افزایش دهد.
محققان همچنین با بررسی الگوی غذایی بیش از 15 هزار فرد میانسال در آمریکا که برای مدت زمان 25 سال تحت کنترل بودند، دریافتند: افرادی که در مدت زمان انجام این مطالعه از رژیم غذایی کم کربوهیدرات استفاده میکردند بیشتر احتمال دارد در میانه دوران زندگی دچار مرگ شوند.
همچنین رژیمهای غذایی حاوی میزان کربوهیدرات بالا خطر مرگ و میر را افزایش میدهند هرچند، خطر آنها کمتر است.
افراد برای کاهش وزن ، رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات را گزینه مناسبی میدانند. نتایج برخی از مطالعات نشان میدهد این نوع از رژیم غذایی در مقایسه با رژیم غذایی با میزان چربی پایین سریعتر موجب کاهش وزن میشود. هرچند، در برخی از مطالعات تفاوتی بین این دو نوع رژیم غذایی مشاهده نشده است.