کد خبر : 450842 تاریخ : ۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور - 20:13
وزیر تعاون دولت اصلاحات در گفت و گو با نوآوران تأکید کرد: ترمیم بی اعتمادی مردم با ساماندهی اقتصاد آرزو قادری / روزنامه نگار

نوآوران آنلاین- یکی از مهم ترین دستورکارهای دولت جدید در شرایط کنونی باید این باشد که اقتصاد را از بحرانی که در آن قرار گرفته است رهایی بخشد و اجازه ندهد که وضع بدتر از این شود.

مردم انتظار دارند که وضعیت رفاهی بهتری برای شان بر اساس وعده ها ایجاد شود و این انتظار به حق است و باید محترم شمرده شود.

در حال حاضر مهم ترین و اصلی ترین علت گسترش بی اعتمادی در سطح جامعه این است که مسؤولان سیاست هایی را به کار گرفتند که نه تنها مفید نبود، بلکه زیان هایی برای زندگی اقتصادی مردم در پی داشت.

در شرایط کنونی مردم نگرانی های بسیاری از جهت بروز مشکلات حادتر در اقتصاد دارند و نمی دانند که در آینده چه شرایط پیش رو خواهند داشت.

این نگرانی را باید دولت سیزدهم با تمهیدات مناسبی که اخذ می کند برطرف کند.

در همین خصوص به گفت و گو با علی صوفی، وزیر تعاون دولت اصلاحات پرداختیم.

صوفی در گفت و گو با خبرنگار نوآوران با انتقاد از بی اعتمادی عمومی گسترش یافته در سطح جامعه گفت: یکی از مهم ترین مشکلاتی که اکنون با آن مواجه هستیم نبود اعتماد در سطح جامعه نسبت به مسؤولان است. به اعتقاد من این اتفاق بدترین شرایط را ایجاد می کند؛ به ویژه از نظر اقتصادی که طی سال های اخیر به شدت دچار مشکل شده ایم. هر چه وضع اقتصادی سخت تر شود از میزان اعتماد عمومی کاسته می شود و انسجام ملی کمرنگ تر می شود.

وی ادامه داد: بی اعتمادی گسترش یافته در سطح جامعه اکنون به اوج خود رسیده است و بر همگان روشن است که ناشی از نبود انسجام در برنامه ریزی های کشور است. مسؤولان نتوانستند اقدامات مناسب در زمینه رفع مشکلات مردم اتخاذ کنند. در نهایت وضعیت اقتصادی چنان آشفته شد که مردم تبعات آن را در زندگی شخصی شان مشاهده کردند. امروزه مردم به خوبی درک می کنند که شرایط بحرانی که در زمینه اقتصاد تجربه می کنند نتیجه بی درایتی مسؤولان است. همین امر موجب شد تا اعتماد مردم جامعه نسبت به مسؤولان بسیار کمرنگ شود که این به زیان کشور است؛ چرا که باید همه تلاش کنند تا میزان اعتماد عمومی و نگاه خوش بینانه مردم به مسؤولان بیشتر شود و اتحاد بیشتری را در کشور شاهد باشیم.

وزیر تعاون دولت اصلاحات اظهار داشت: مردم مهم ترین سرمایه اجتماعی هستند و باید مسؤولان قدر این سرمایه مهم را بدانند و در راستای بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی آن ها تلاش کنند. متأسفانه در دوره های مختلف مردم ما شاهد بی توجی دولت ها به معیشت شان بودند و برای شان عین روز روشن بود که در برخی موارد مسؤولان دست روی دست گذاشتند و قدمی در زمینه ایجاد شرایط رفاهی مناسب برنداشتند.

صوفی عنوان کرد: در حال حاضر دولت سیزدهم راه دشواری در مسیر ایجاد اعتماد عمومی پیش رو دارد و باید در این راستا بسیار تلاش کند. قطعاً با وجود مشکلات اقتصادی بسیار زیاد باید تیم اقتصادی دولت به نحوی فعالیت کنند که بتوانند مشکلات را کاهش دهند نه این که خود مشکل آفرینی کنند. در برخی دوره ها شاهد تصمیمات نسنجیده ای بودیم که اوضاع را متشنج کرد. سیاستگذاری در زمینه اقتصادی باید با درایت و تدبیر صورت گیرد و شاهد این باشیم که مردم وضعیت زندگی شان بهبود یابد و مشکلات فعلی را نداشته باشند. از این رو گفته می شود که دولت فعلی رسالت سنگینی بر عهده دارد و مردم نیز انتظاراتی دارند که باید حتماً محقق شود.

وی تأکید کرد: دولت باید اعتماد از دست رفته را بازگرداند و این اقدام باید از طریق ترمیم قدرت خرید مردم صورت گیرد. تا زمانی که وضعیت اقتصادی همین طور آشفته است و دولت به حال خود رها کرده است بهبودی حاصل نمی شود و میزان اعتماد عمومی روز به روز کمتر می شود. به همین جهت توصیه می شود که دولت، مردم را در اولویت قرار دهد تا میزان اعتماد افزایش یابد. اقتصاد ایران اکنون به شدت نیاز به مدیرانی دارد که اوضاع را ساماندهی کنند و به دور از حواشی جناحی، معیشت مردم را تقویت کنند. اگر معیشت مردم تقویت شود قطعاً اعتماد از دسته رفته نیز مجدد بازیابی می شود و وضعیت بهتر می گردد؛ به ویژه این که بیش از هر زمان دیگری نیاز به اتحاد و انسجام داریم. پیش نیاز این اتحاد و همدلی، گسترش اعتماد عمومی در جامعه است.