کد خبر : 46793 تاریخ : ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر - 23:25
کشاورزان زمین هایشان را به آتش کشیدن+ عکس آتش زدن عمدی باقی مانده محصولات کشاورزی به منظور آماده‌سازی برای کشت دوم در برخی از مناطق کشور قوانین زیست‌محیطی را به چالش کشیده است.

نوآوران آنلاینهر ساله آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی به منظور کنترل آفات و علف‌های هرز و همچنین پاک شدن سریع زمین از بقایای گیاه قبلی و آسان شدن عملیات شخم برای محصول بعدی انجام می‌شود.

این اقدام در استان‌های شمالی به خصوص در زمین‌های کشاورزی مازندران که سالانه دوبار محصول کشت می‌کنند، پس از پایان برداشت محصولات زراعی رواج دارد.
به اعتقاد کارشناسان، این آتش‌سوزی‌ها باعث بروز مشکلات زیست محیطی زیادی برای مردم و اکوسیستم منطقه می‌شود در حالیکه استفاده مناسب از سموم کشاورزی نتیجه‌ بسیار مطلوب‌تری دارد.
در ادامه عکس‌هایی از این سنت قدیمی را به تماشا گذاشتیم، قضاوت با شما!