نوآوران آنلاین-یکی از مواردی که میتواند بر کیفیت شکلاتها تاثیرگذار باشد اما کمتر از آن صحبت میشود، کره کاکائو است. معمولا شکلاتهای مرغوب خصوصا انواع خارجی که نمیتوان مزه و طعم آنها را انکار کرد، با قیمتهای بالا عرضه میشوند و یکی از دلایل قیمت بالا هم همین کیفیت ترکیبات ازجمله استفاده از کره کاکائو است. اخیرا سازمان غذا و دارو موردی از تقلب در تولید کاکائو را استفاده از روغنهای گیاهی جانشین به جای کره کاکائو اعلام کرده است. همین خبر ما را بر آن داشت تا این مسئله را پیگیری کرده و درباره آن برایتان بنویسیم. دکتر رضا اسماعیلزاده و دکتر محمدحسین حدادخداپرست، متخصص صنایع غذایی در این مطلب کارشناس ما بودند.