رئیس اتحادیه فروش طلا، جواهر، زعفران، گوشت، کله و پاچه و دل و جگر اعلام کرد: از این پس فروش برنج ایرانی نیز به اعضای این اتحادیه سپرده شده است.
علی زراندوز
رئیس اتحادیه فروش طلا، جواهر، زعفران، گوشت، کله و پاچه و دل و جگر اعلام کرد: از این پس فروش برنج ایرانی نیز به اعضای این اتحادیه سپرده شده است. وی دلیل این امر را گران قیمت بودن برنج ایرانی و فروش آن به سوت، گرم، مثقال، اونس و قیراط دانست و گفت که از امروز ویترین طلافروشان علاوه بر طلا و جواهر و اقلام گوشتی و زعفران، میزبان دانه های برنج ایرانی هم خواهد بود. وی همچنین خرید و فروش غیرقانونی برنج آبکش شده (چیزی شبیه به طلای آب شده!) در برخی سایت های اینترنتی را خطرناک دانست و از مردم خواست از سرمایه گذاری در زمینه برنج آبکش شده خودداری کرده و برنج را فقط از مراکز معتبر طلا و جواهر در کشور خریداری کنند و دریافت کاغذ خرید را هم فراموش نکنند و اگر سرِ مراسم عقد و عروسی و پاتختی، دانه های برنج به عزیزان شان هدیه می کنند، حتماً کاغذ خرید آن را هم به عروس و داماد بدهند تا در هنگام فروش دانه های برنج هدیه گرفته شده، به مشکل برنخورند!
***
چهل سال پس از مخالفت واگذاری خودروسازان داخلی به برخی قطعه سازان ایرانی، یکی از مخالفان این موضوع اعلام کرد: پس از ده ها سال مطالعه و تحقیق و مداقه و دود چراغ خوردن در این زمینه به این نتیجه رسیده است که بهترین کار، واگذاری خودروسازی های کشور به سازندگان قطعات دستگاه های تصفیه آب است! وی در توجیه این تصمیم گفت: «همان طور که بارها اعلام کردیم، واگذاری خودروسازان به قطعه سازان، شبیه دادن گوشت دست گربه است ولی اگر ما همین گوشت را بدهیم به دست مثلاً کانگرو، دیگر هیچ خطری گوشتِ ما را تهدید نمی کند، زیرا کانگرو کلاً دندان و میل گوشت خواری ندارد!».
***
چهل سال قبل بر اساس اعلام مرکز آمار کشور، قیمت بادمجان در دی ماه سال 1403 با رقم ۳۸ هزار تومان، در مقایسه با ماه قبل ۴۰.۶درصد افزایش داشت و این محصول، رکورددار گرانی خوراکی ها در آن زمان بود. از آن زمان تاکنون، بادمجان در مسیر رشد قیمت به جایی رسیده که دیگر دست هر کسی به آن نمی رسد. در همین زمینه یکی از اعضای صنف «بادمجان دور قاب چین ها» در گفت و گو با خبرنگاری اعلام کرد که اعضای این صنف به دلیل گرانی بادمجان دیگر نمی توانند به درستی به وظیفه تاریخی خود عمل کنند و احتمالاً به زودی و پس از هزاران سال بادمجان دور قاب چینی، این هنر مستظرفه و کهن ایرانی به دست فراموشی سپرده خواهد شد! وی همچنین برخی شایعات درباره جایگزینی صیفی جات دیگر به جای بادمجان (از جمله هویج، کدو، خیار چنبر، شلغم و ترب سفید) توسط اعضای این صنف را به شدت رد کرد و گفت: «اگر ناصرالدین شاه، صدها سال قبل می دانست قرار است روزی هویج و شلغم و ترب سفید جای بادمجان های دور قاب را بگیرد، هرگز به درباریانش اجازه نمی داد هنر ظریف و کاربردی بادمجان دور قاب چینی را به چنان تعالی و درجاتی برسانند!».