بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/26
شماره 2469 - تاریخ 1403/02/26
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 167150 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱/۲ - 15:36
حافظه تان را قوی کنید+ عکس

حافظه تان را قوی کنید+ عکس

حافظه نوعی فعالیت ذهنی و روانی در مغز است، افراد با مصرف برخی مواد غذایی می‌توانند به تقویت حافظه خود کمک کنند.

نوآوران آنلاین-

حافظه نوعی فعالیت ذهنی و روانی در مغز است که به ما این امکان را می‌دهد تا حالات خودآگاهیمان مانند دانش‌ها، تمایلات، خواسته‌ها، دریافت‌های حسی، قضاوت‌ها، اندیشه‌ها، دردها، لذت‌ها و احساسات را حفظ و آنها را به هنگام نیاز در ذهنمان بازیابی کنیم؛ ما از طریق حافظه می‌توانیم به عملکردهای گذشته‌مان مراجعه و آنها را بازشناسی کنیم.
 
حافظه به صورت‌‌های مختلفی مانند بینایی، شنوایی، حرکتی، لامسه، چشایی و بویایی در زندگی به ما کمک می‌کند؛ فرآیند حافظه شامل سه مرحله رمزگردانی، اندوزش و بازیابی می‌شود.
 
در مرحله رمزگردانی، اطلاعات فیزیکی و روانی به نوعی رمز قابل قبول برای حافظه مانند رمزهای دیداری، شنیداری، گفتاری و معنایی تبدیل و در مرحله اندوزش اطلاعات رمزگذاری شده در حافظه نگه‌داری می‌شود؛ بازیابی هم فرآیندی است که از طریق آن اطلاعات به هنگام نیاز از حافظه فراخوانده می‎شود.
 
حافظه به 2 نوع کوتاه و بلند مدت تقسیم‌بندی می‌شود البته برخی از افراد می‌گویند که نوع سوم حافظه (حافظه حسی) هم وجود دارد.
در رمزگردانی بیشتر نیمکره چپ و در جریان فراخوانی و یادآوری اطلاعات (بازیابی) بیشتر نیمکره راست مغز فعال است؛ به بخشی از مغز «هیپوکامپ» می‌گویند که این قسمت در حافظه بلند مدت نقش دارد.
 
برای بررسی اینکه چه مواد غذایی سبب تقویت حافظه می‌شوند با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
 

بهترین ترکیبات مورد نیاز مغز

 
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: مصرف لبنیات بدون مصلح و غذاهای با طبع سرد را از مهم‌ترین دلایل ضعف حافظه دانست و اظهار کرد: پروتئین‌ها، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامینE ، فولیک اسید و فسفر، بهترین ترکیباتی هستند که مغز به آنها نیاز دارد.

موثرترین مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه

وی درباره موثرترین مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه بیان کرد: مصرف مواد غذایی مانند انواع غلات به ویژه گندم و لوبیای سویا، جوانه گندم، نخودفرنگی، چهار مغز (گردو، بادام، فندق و پسته) به ویژه بادام، انواع ماهی‌ها، کشمش، عسل، موز، انجیر خشک شده، پرتقال، هویج، کدوسبز، آناناس، سیب، گریپ‌فروت، لیموترش تازه، انگور و توت‌فرنگی نقش موثری در تقویت حافظه دارند.
 
دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی

طرز تهیه ترکیب آب سبزیجات مفید برای تقویت حافظه

این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره طرز تهیه ترکیب آب سبزیجات مفید برای تقویت حافظه افزود: افراد برای تقویت حافظه خود باید 2 عدد هویج، یک عدد کدوسبز، یک عدد چغندر (لبو) کوچک و چند قطره روغن زیتون بودار را با هم داخل مخلوط‌ کن بریزند و روزانه آب آنها را 2 تا سه لیوان میل کنند.

طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای تقویت حافظه

عظمایی درباره طرز تهیه ترکیب آب میوه‌های مفید برای تقویت حافظه تاکید کرد: افراد همچنین برای تقویت حافظه می‌توانند چند تکه آناناس، یک عدد سیب، یک لیوان انگور حبه شده، آب یک عدد لیموترش تازه و یک قاشق غذاخوری عسل را با هم داخل مخلوط‌ کن بریزند و روزانه آب آنها را 2 تا سه لیوان میل کنند.

ترکیبی موثر برای تقویت حافظه

وی تصریح کرد: افراد برای تقویت حافظه خود باید روزانه هفت عدد مغز بادام، هفت عدد مویز، یک تا 2 عدد کُندُر و مقداری عسل را میل کنند؛ مصرف این ترکیب تاثیر چشمگیری در جلوگیری از ابتلا به آلزایمر، تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری به ویژه در دانش‌آموزان و دانشجویان دارد.
دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی

دیگر مواد غذایی تقویت‌کننده حافظه

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به نقش موثر مصرف سعدکوفی در تقویت حافظه گفت: افراد برای تقویت حافظه خود می‌توانند گیاهانی مانند گل میخک و زنجبیل را هم مصرف کنند.

انواع قندها

عظمایی درباره انواع قندها اظهار کرد: قندها به 2 نوع راست و چپ‌گرا تقسیم‌بندی می‌شوند؛ از انواع قندهای راست‌گرا می‌توان به قند، شکر و شیرینی‌جات قنادی اشاره کرد که مصرف زیاد آنها برای بدن مضر است.
 
وی درباره قندهای چپ‌گرا بیان کرد: بدن به ویژه مغز برای فعالیتش به این نوع قندها نیاز دارد؛ این نوع قندها در مواد غذایی مانند عسل، مویز، خرما، انجیر، کشمش، توت و هر میوه‌ای که طعم شیرین دارد، یافت می‌شوند.
 
دوپینگ حافظه با نسخه‌های طبیعی
 
عظمایی یبوست را یکی از عوامل موثر در ضعف حافظه دانست و یادآور شد: مبتلایان به یبوست برای رفع مشکلشان باید 30 گرم برگ سنا، ۱۰ گرم گل ختمی، ۱۰ گرم گل سرخ و ۱۰ گرم تخم گشنیز را با هم ترکیب کنند و یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را به همراه سه لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ افراد دچار این عارضه باید یک لیوان از این دمنوش را قبل از هر وعده غذایی به همراه کمی عسل میل کنند.
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.