بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/05
شماره 2455 - تاریخ 1403/02/05
آخرین اخبار
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
پاکسازی چهره منطقه ۴ از حضور زباله گردها
جمع‌آوری ۵۰۰ کیلو زباله از محوطه ایستگاه‌ها
پروژه بوستان محله جوادیه از مرز پیشرفت ۹۰٪ عبور کرد
تحقق دو برابری اخذ سند برای املاک فاقد سند در بافت فرسوده نسبت به برنامه چهارم توسعه
توجه ویژه مدیریت شهری به حمل و نقل عمومی
پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک درمنطقه٢ تهران
محلات طرشت و شریف صاحب خانه محیط زیست شدند
برپایی ایستگاه های حال خوب سلامت در معابر منطقه2
آغاز عملیات نرده‌گذاری رفیوژ میانی شهید محلاتی
برگزاری آیین تجلیل از متولیان ورزش زورخانه ای و پهلوانی در منطقه ۱۲
پایانه‌های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
جلب مشارکت حداکثری شهروندان در اجرای برنامه های دوستدار محیط زیست در منطقه22
سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
موشک «فالکون ۹» یک رکورد جدید را ثبت کرد
حق پخش تلویزیونی سرخابی‌ها را به سرانجام می‌رسانیم/ دریافت ۱۱۰ همت مالیات از ابربدهکاران
توقعات آمریکایی‌ها تمامی ندارد/خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
اجرای عملیات طعمه‌گذاری و لانه‌کوبی درنواحی شش‌گانه منطقه٦ تهران
ارتقاء سطح دانش و اشاعه فرهنگ گیاه‌ پروری بین اقشار مختلف
تجهیز و آغاز فعالیت دبیرخانه کانون های اجتماع محور در منطقه ۲۱
برگزاری ششمین جلسه هم اندیشی دبیرخانه تکریم با مسئولین تکریم ارباب رجوع مناطق ۲۲ گانه در منطقه ۲۱
حال خوش شهروندان منطقه ۴ در هفته سلامت
طرح ارزشمند "کوک چهارم"
ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی در محلات منطقه 13
معرفی پروژه مرمت و بهسازی ساختمان شهرداری منطقه۱۳ در دومین نشست احیا گران بافت تاریخی تهران
اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
پاکسازی مستمر زمین های بایر و قطعات خالی سطح ناحیه۳
آماده باش عوامل خدمات شهری در منطقه ۵
در روز جهانی زمین پاک رود دره کن از زباله‌ها پاکسازی شد
افزایش ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی در منطقه ۲۲
کاشت یک صد درختچه در بوستان های منطقه 17
هفته سلامت در منطقه ۱۷
کد خبر: 178783 | تاریخ : ۱۳۹۷/۹/۲۲ - 23:29
تصمیم یک جشنواره برای سلامت کودکان نوازنده

تصمیم یک جشنواره برای سلامت کودکان نوازنده

مدیر جشنواره نوای خرم گفت: قرار است به بحث سلامت جسمی بچه‌ها بپردازیم. یکی از مشکلاتی که در اجراها می‌دیدیم نحوه نشستن و وضعیت بدنی بچه‌ها بود که ما را نگران می‌کرد. آن‌ها بعدا ممکن است دچار عوارض جسمی دیگر شوند. ما در تلاشیم تا با کمک متخصصین امر در قالب نشست­‌هایی معلمان و خانواده‌ها را درباره این عوارض و چگونگی پیشگیری از آن­ها یاری کنیم.

نوآوران آنلاین- بردیا صدرنوری - مدیر جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) که شرکت‌کنندگانش کمتر از ۱۸ سال سن دارند - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این جشنواره اظهار کرد: در جشنواره امسال ۱۵۲۴ نفر در قالب ۶۲۰ اجرا از ۹۶ شهر و ۲۷ استان شرکت کردند. ۱۳۳ آموزشگاه، مدرسه و هنرستان موسیقی در بین شرکت‌کنندگان حضور داشتند که از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. به نظر داوران محترم جشنواره از نظر کیفیت‌ هم اجراهای امسال نسبت به سال گذشته بهتر شده و بالاتر آمده بود.

او درباره موضوع حمایت از شرکت‌کنندگان این جشنواره گفت: در سنوات گذشته مجموعه کارهای حمایتی را برای شرکت‌کنندگان این جشنواره انجام دادیم و امسال نیز در نظر داریم فعالیت‌های دیگری در این زمینه انجام بدهیم. در تامین ساز برای افرادی که در این زمینه مشکل داشتند اقداماتی انجام دادیم. برخی که به ما مراجعه داشتند آن‌ها را به پیشکسوتان محترم ارجاع دادیم که راهنمایی بگیرند و چند اجرا در قالب کنسرت یا بزرگداشت‌هایی که داشتیم برگزار کردیم.

صدرنوری ادامه داد: امسال برنامه‌هایی داریم که فکر می‌کنم موثر خواهند بود. اول اینکه طی نشستی با دعوت از صاحب‌نظران و پیشکسوتان موسیقی به آسیب­‌شناسی جشنواره بپردازیم و برای دوره­‌های بعد آن را بهبود بخشیم. همچنین مسترکلاس‌هایی برای معلمان و اساتید بچه‌ها تشکیل بدهیم. مقداری مشکل کوک سازها در جشنواره به چشم می­‌خورد که باید حل شود. همچنین در زمینه تنظیم آثار به افرادی که بتوانند کارگروهی و ارکسترال انجام بدهند آموزش‌­هایی ارائه کنیم.

مدیر جشنواره نوای خرم اضافه کرد: همچنین قرار است به بحث سلامت جسمی بچه‌ها بپردازیم. یکی از مشکلاتی که در اجراها می‌دیدیم نحوه نشستن و وضعیت بدنی بچه‌ها بود که ما را نگران می‌کرد. آن‌ها بعدا ممکن است دچار عوارض جسمی دیگر شوند. ما در تلاشیم تا با کمک متخصصان امر در قالب نشست­‌هایی معلمان و خانواده‌ها را درباره این عوارض و چگونگی پیشگیری از آن­ها یاری کنیم.

صدرنوری درباره اینکه چگونه می‌توان سلیقه کودکان امروزی را به سمت موسیقی ایرانی متمایل کرد؟ گفت: اتفاقی که در روند جشنواره خرم رخ داد، رشد کمی بود که نشان می‌دهد ما اگر زمینه را فراهم کنیم خانواده‌ها و بچه‌ها به سمت موسیقی‌ای روی می‌آورند که وارداتی نیست و در کشور ما ریشه دارد. وظیفه ما این است تاکید کنیم که چنین سرمایه‌ای وجود دارد. تصور کنید بیش از هزار و ۵۰۰ نفر با سن زیر ۱۸ سال قطعاتی را اجرا می‌کنند که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی ما است و در زمره موسیقی اصیل ایرانی می­‌گنجد. این تعداد نشان می‌دهد ما خیلی هم دستمان خالی نیست و نباید آن‌قدر نگران باشیم که کودکان از موسیقی اصیل ما دور می‌شوند. این موضوع نشان می‌دهد اگر کار کنیم می‌توانیم این حوزه را تقویت کنیم. نقش خانواده‌­ها، آموزشگاه­‌ها و به ویژه صداوسیما و رسانه‌­ها در این موضوع بسیار با اهمیت است.

او اضافه کرد: یکی از راه‌های اینکه بتوانیم با موسیقی بی‌محتوا مقابله کنیم این است که موسیقی اصیل خودمان را تقویت کنیم؛ بخشی از این تقویت در دست ما به عنوان بخش خصوصی است اما در بخش عمده متولیان فرهنگ کشور باید روی این موضوع کار کنند؛ البته ما از مدیران سیاست‌گذار و تصمیم‌گیر حوزه فرهنگ و هنر که از عزیزان و دوستان خوب ما هستند کسی را در روزهای رقابتی جشنواره زیارت نکردیم. مدیران این حوزه باید اینگونه رویدادها را که اتفاقا بار مالی برای دولت ندارد و می­‌تواند کمک بخش خصوصی به حوزه فرهنگ محسوب شود را بیش از پیش تقویت کنند.

این نوازنده پیانو در ادامه اظهار کرد: نقش بعدی برای کمک به این رویداد و حرکت فرهنگی، صداوسیماست که از آن به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور یاد می‌شود. نقش صدا و سیما در این جریانات و تقویت فرهنگ و موسیقی اصیل ایرانی باید بیش از پیش شود. آن‌هم در دوره­‌ای که ساعت‌ها برنامه غیرهمگون با فرهنگ ما از طریق رسانه‌­ها و فضای مجازی در دسترس مردم به ویژه کودکان و نوجوانان ما قرار دارد. باید حتما در این حوزه اتفاق مثبتی رخ بدهد و صدا و سیما بیش از گذشته تلاش کند روی فرهنگ و هنر به ویژه برای کودکان و نوجوانان سرمایه‌گذاری کند.

مدیر جشنواره موسیقی نوای خرم درباره هزینه‌های این رویداد بیان کرد: این جشنواره کاملا به شکل خصوصی و توسط موسسه فرهنگی و هنری رادنواندیش برگزار و اداره می‌شود. هزینه‌های رویدادی در این حد معمولا یا از طریق دولت یا اسپانسرها تامین می‌شود. ما دو سال توانستیم هزینه بخشی از جوایزمان را از طریق اسپانسر تامین کنیم و بقیه هزینه­‌ها از طریق موسسه پرداخت کردیم.

او بیان کرد: متاسفانه فضای حمایت مالی و اسپانسری به گونه‌­ای شده است که یا باید از ارتباطاتتان استفاده کنید تا از شما حمایت کنند یا در مقابل حمایت مالیشان توقعاتی دارند که من به شخصه با این موضوع مشکل دارم و چنین کارهایی را انجام نمی‌دهم و وارد بازی‌های اینچنین نمی‌شوم. پس می‌ماند من و موسسه‌ام و کاری که با عشق و توکل به خداوند متعال آغاز کردم و لطف خداوند که در قرآن کریم می‌فرماید: وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَّهُ مَخْرَجًا (۲) وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا (۳) و هر کس از خدا پروا کند، خدا برای او راه بیرون شدن [از مشکلات و تنگناها را] قرار می‌دهد، و او را از جایی که گمان نمی‌برد روزی می‌دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است!

صدرنوری توضیح داد: ما یک مجموعه مهندسی داریم که کارهای مهندسی و مطالعاتی انجام می‌دهد و از منابع خودمان هزینه‌های جشنواره را پرداخت می‌کنیم. البته می­‌توانستیم بخشی از هزینه‌ها را از طریق تعیین حق ثبت نام جشنواره و یا فروش بلیت سالن­‌های اجرای جشنواره تامین کنیم. اما از روز اول با دوستانمان در شورای سیاست­گذاری جشنواره به این تصمیم رسیدیم که برای اینکه کسی به خاطر نداشتن پول و مضایق مالی از شرکت در جشنواره بازنماند از این درآمد صرف نظر کنیم. این را هم باید اعتراف کنم که ادامه این راه به این شکل بسیار سخت است. البته در تلاش هستیم تا از حامیانی که سلامت کاری و مالی دارند کمک بگیریم.

مدیر جشنواره موسیقی نوای خرم همچنین اظهار کرد: ما تصمیم داریم جشنواره را به سمت منطقه‌ای شدن و بین‌المللی شدن ببریم کشورهایی که با آن ها ریشه مشترک زبانی داریم و این نوع موسیقی در میان آن‌ها هم طرفدار دارد. ما باید از این طریق هویت فرهنگی خود را بیش از پیش به تمام دنیا معرفی کنیم.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.