بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/26
شماره 2469 - تاریخ 1403/02/26
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 67431 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۱۰ - 15:08

نوآوران آنلاین- زمانی که مواد آلرژی‌زا، گرده گل‌ها، کپک‌ها، آکارین‌ها و غیره با بینی فردی که مستعد آلرژی است تماس پیدا می‌کنند، بدن وی در معرض حساسیت قرار می‌گیرد. سلول‌های ایمنی، یک ترکیب شیمیایی به نام هیستامین آزاد می‌کند که باعث بروز بیشترین علائم حساسیتی می‌شود.
این علائم حساسیتی با هدف ممانعت از ورود آلرژن‌ها ایجاد می‌شوند؛ یعنی اینکه بدن با بروز فرآیندهای التهابی از نفوذ آلرژن‌ها یا همان موادآلرژی‌زا پیشگیری می‌کنند. در نتیجه فرد مستعد آلرژی با تغییراتی مانند خارش چشم و تورم سینوس‌ها مواجه می‌شود.علاوه بر این هیستامین باعث ترشح مایعاتی در مجاری بینی می‌شود و درست به همین دلیل آبریزش بینی و خارش گلو، شروع و استارت عطسه‌ها هم زده می‌شود.
در بیشتر موارد، موادغذایی باعث تسکین این آلرژی‌ها می‌شود به‌طوری که با التهاب‌ها مقابله کرده یا اینکه باعث تسکین سیستم ایمنی بدن می‌شوند. در ادامه با چند ماده ‌غذایی ضدآلرژی آشنا می‌شوید.

ماست

باکتری‌های زنده موجود در محصولات تخمیر شده مانند ماست و کفیر به افزایش سلامت فلور روده کمک می‌کند که این مساله به افزایش مقاومت سلول‌های ایمنی بدن منجر می‌شود. این موادغذایی به بدن کمک می‌کنند تا گلبول‌های سفید و آنتی‌کورها و همچنین فاکتور رشد بیشتری تولید کنند. این ترکیبات نیز تاثیر مثبتی روی کاهش عکس‌العمل‌های بدن به ترکیبات آلرژی‌زا دارند.
نتایج پژوهش‌های محققان ایتالیایی نشان می‌دهند تولید هیستامین در بدن افرادی که به‌مدت ۴ ماه روزانه دو فنجان (۵۰۰ میلی‌لیتر) ماست مصرف کرده‌اند به میزان دو برابر کمتر از افرادی است که روزانه شیر کم‌چرب خورده‌اند. علاوه بر این علائم آلرژیک آنها نیز به مراتب کمتر بوده است. همچنین محققان معتقدند کودکانی که مادرانشان در دوره‌بارداری به‌طور مرتب ماست و دیگر محصولات غذایی سرشار از پروبیوتیک‌ها مصرف کرده‌اند کمتر در بزرگسالی به مشکل آلرژی مبتلا می‌شوند.

سبزیجات برگ سبز

نتایج پژوهشی که در آلمان و روی نزدیک به ۱۷۰۰ بزرگسال غیر مبتلا و مبتلا به تب‌یونجه انجام‌شده نشان می‌دهد تاثیر این بیماری در افرادی که موادغذایی سرشار از ویتامین‌E (۱۰ تا ۱۳ میلی‌گرم در روز) مصرف می‌کنند به میزان ۳۰‌درصد کمتر از افرادی است که از این موادغذایی مصرف نمی‌کنند.
توصیه می‌کنیم تا جایی که می‌توانید مصرف سبزیجات برگ سبز، غلات کامل، میوه‌های صدفی (بادام و غیره) و همچنین آووکادو را بیشتر کنید. ۳۰ گرم بادام حدود ۷ میلی‌گرم ویتامین E به بدن می‌رساند.

ماهی آزاد

ماهی‌های چرب مانند ماهی‌آزاد و ماکرو جزو اولین مواد غذایی مقابله‌کننده با آلرژی هستند. به‌خاطر اینکه حاوی میزان قابل‌ملاحظه‌ای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که التهاب‌های عامل علائم آلرژی را کاهش می‌دهند.
نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند کودکانی که از همان سنین پایین ماهی می‌خورند کمتر از بچه‌های دیگر در بزرگسالی به آلرژی دچار می‌شوند. مصرف ماهی به حفظ تعادل امگا ۳ و امگا۶ بدن کمک می‌کند و همین تعادل تاثیر مثبتی روی عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد که در نتیجه به تسکین علائم آلرژی منجر می‌شود.
نتایج پژوهش‌های محققان استرالیایی که روی ۵۰۰ کودک ۸‌ساله انجام شده است نشان می‌دهد کودکانی که در هفته حداقل یک مرتبه ماهی می‌خورند ۸۰‌درصد کمتر در معرض آلرژی به گرده گل‌ها و تب‌یونجه قرار می‌گیرند. توصیه می‌کنیم هفته‌ای یک یا دو مرتبه ماهی آزاد، تن یا ماکرو میل کنید.

سیر

سیر یک درمان طبیعی جهانی است. این ماده‌غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و به‌نظر می‌رسد که برای حفاظت از سیستم‌ایمنی بدن در برابر تب‌یونجه بسیار موثر عمل می‌کند.
محققان معتقدند که میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌های مصرفی باعث کاهش علائم حساسیتی می‌شود. توصیه می‌کنیم به غذاهایتان سیر تازه بزنید. می‌توانید یک حبه سیر را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و در طول روز مانند قرص میل کنید.

پیاز

پیاز سرشار از آنتی‌اکسیدان «کرستین» است که به تسکین التهاب و پیشگیری از ترشح هیستامین کمک می‌کند. علاوه بر این، کرستین باعث افزایش جذب ویتامین C در بدن می‌شود. باید بدانید که ویتامین C نیز جزو آنتی‌اکسیدان‌های تقویت‌کننده سیستم‌ایمنی بدن محسوب می‌شود. این آنتی‌اکسیدان همچنین می‌تواند در غشای سلولی تثبیت‌شده و به این ترتیب از حساسیت آنها به آلرژن‌ها بکاهد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.