سلامت 16 دی 1403 - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
منبع: مدیکال اکسپرس

تأثیر شیر بر کاهش فشار خون

یکی از مهم ترین منابع غنی حاوی کلسیم، شیر و لبنیات می‌باشند که بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند افرادی که مبتلا به فشار خون هستند و فشار خون بالایی را تجربه می‌کنند، روزانه در رژیم غذایی‌شان حتماً مصرف شیر و لبنیات و هر آنچه که دارای کلسیم کافی می‌باشد، قرار دهند.

تأثیرات شیر

مترجم: آرزو قادری

مصرف لبنیاتی همچون شیر می‌تواند افراد را از خطر ابتلا به سکته قلبی و بیماری‌های قلبی و نارسایی‌های قلبی کلیوی نجات دهد. مطالعات ثابت کردند که رژیم غذایی تاثیر بسیار زیادی بر بروز بیماری‌ها و مشکلات جسمی دارد. بر همین اساس توصیه می‌شود حتماً افراد از تغذیه سالم استفاده کنند و تا جایی که می‌توانند شیر و لبنیات را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.
مصرف فرآورده‌های غذایی حاوی کلسیم پتاسیم و منیزیم در درمان فشار خون بسیار مفید هستند. یکی از مهم ترین منابع غنی حاوی کلسیم، شیر و لبنیات می‌باشند که بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند افرادی که مبتلا به فشار خون هستند و فشار خون بالایی را تجربه می‌کنند، روزانه در رژیم غذایی‌شان حتماً مصرف شیر و لبنیات و هر آنچه که دارای کلسیم کافی می‌باشد، قرار دهند.
علاوه بر شیر و لبنیات، سبزیجات نیز از منابع غذایی مفیدی برخوردارند که می‌توانند به عنوان یک میان وعده خوب و سالم نقش موثری در سلامت فرد ایفا کنند.
مصرف حداقل ۳ تا ۴ لیوان شیر و یا سایر لبنیات همچون ماست طی روز می‌تواند کمک بسیار زیادی به افراد دارای افراد مبتلا به فشار خون کند و در درمان بیماری‌های قلبی به آنها کمک کند، اما متاسفانه بسیاری از شهروندان در همه کشورهای دنیا از این غافل هستند و امکان مصرف این اندازه است کلسیم را ندارند، در نهایت مشکلات بسیار زیادی برای شان ایجاد می شود.
البته باید این نکته را نیز یادآوری کرد که مصرف لبنیات به صورت قرص‌هایی که فشرده هستند و قرص‌های کلسیم نام دارند چندان مناسب نمی‌باشد؛ چرا که منجر به بروز مشکلات کلیوی و رسوب آنها در کلیه و صفرا می‌شود و نمی‌توان به آنها به عنوان یک منبع غنی خوب کلسیم برای رفع مشکلات و بیماری‌ها و درمان بیماری‌ها نگاه کرد و حتی مصرف چنین قرص‌هایی می‌تواند منجر به بروز مشکلات کلیوی گردد؛ چرا که رسوب آن ها در کلیه نتیجه ای جز سنگ کلیه به دنبال نخواهد داشت. به همین جهت توصیه می‌شود مصرف منابع طبیعی کلسیم در برنامه غذایی افراد قرار بگیرد.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *