سبک زندگی 08 بهمن 1403 - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
منبع: یورونیوز

تاثیر تغذیه بر فراگیری آموزش توسط دانش آموزان

تغذیه نقش بسیار مهمی در آموزش و فراگیری دانش آموزان دارد. بسیاری از دانش آموزان در حال حاضر به دلیل افزایش استفاده از مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس و کالباس دچار مشکلات بسیار زیادی در مرحله یادگیری شده اند.

غذاهای مفید برای مغز

متجرم: آرزو قادری

تغذیه نقش بسیار مهمی در آموزش و فراگیری دانش آموزان دارد. بسیاری از دانش آموزان در حال حاضر به دلیل افزایش استفاده از مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس و کالباس دچار مشکلات بسیار زیادی در مرحله یادگیری شده اند.
این در حالی است که تغذیه نقش بسیار اهمیت بسیار مهم و حیاتی در یادگیری و رشد ذهنی دانش آموزان دارد.
نمی‌توان به هیچ عنوان منکر نقش تغذیه در یادگیری تحصیلی دانش آموزان شد. یکی از مهم ترین مسائلی که باید در حال حاضر والدین مورد توجه قرار دهند این است که ذائقه دانش آموزان نسبت به گذشته تفاوت کرده و همین امر موجب شده تا آن ها از منابع تغذیه‌ای سالم همچون گذشته برخوردار نباشند.
دانش آموزان برای فراگیری مناسب امور تحصیلی شان باید میزان قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی را از طریق تغذیه دریافت کنند. بر همین اساس تاکید می‌شود استفاده از مواد ارگانیک حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌توانند نقش بسیار موثری بر بهبود عملکرد و فعالیت‌های ذهنی آن ها داشته باشد.
مصرف میوه و سبزیجات و رژیم غذایی مناسب می‌تواند نقش بسیار مهمی در تقویت دانش آموزان داشته باشد و فراگیری آموزش‌ها را در آن ها تسهیل کند.
متاسفانه دانش آموزان در همه کشورهای دنیا در حال حاضر به سمت مواد غذایی حاوی قند، کربوهیدرات های ناسالم، مواد غذایی فرآوری شده و چربی های ناسالم گرایش یافته اند.
دانش آموزان برای فراگیری مناسب امور نیاز به توجه و تمرکز بر مسائل تحصیلی و درسی شان دارند که تغذیه نقش بسیار موثر و ارتباط مستقیمی با آن دارد. برای مثال استفاده از مواد غذایی همچون ماهی که حاوی امگا ۳ می‌باشد نقش بسیار مهمی در افزایش تمرکز و توجه آن ها دارد و باعث بهبود عملکرد مغزی می شود.
عادات تغذیه ای نامناسب می‌توانند مشکلات بسیار زیادی را برای افراد به دنبال داشته باشند. نه تنها در بزرگسالان، بلکه در کودکان نیز می‌توانند منجر به بروز مشکلات زیادی در مراحل یادگیری آن ها شوند؛ به ویژه در سنین دانش‌آموزی و در دوره تحصیل این نقش بیش از هر زمان دیگری پررنگ‌تر و برجسته‌تر به چشم می‌خورد. همچنین دانش آموزان باید از غذاهای پروتئینی بسیار مفید همچون مرغ و گوشت سفید برای تقویت حافظه شان استفاده کنند.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *