سلامت 18 اسفند 1403 - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
منبع: یورونیوز

موادغذایی مفید و مضر برای بیماران مبتلا به آنفلوآنزا

در فصل سرد سال به سر می بریم و آنفلوآنزا مبتلایان زیادی دارد. مبتلایان به این ویروس باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند.

آنفولانزا

در فصل سرد سال به سر می بریم و آنفلوآنزا مبتلایان زیادی دارد. مبتلایان به این ویروس باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند.

موادغذایی مفید

سوپ سبزیجات و مرغ، ایمنی بدن را تقویت می‌کند. به کاهش علائم التهاب و سرماخوردگی کمک می کند. علاوه بر آن غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن را در شرایط بهتر قرار می دهد.
هویج؛ این گیاه نارنجی حاوی مقدار زیادی از کاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی‌ست و کمک به کنترل سیستم ایمنی بدن می کند.
چای سبز داغ؛ غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی‌ست که بدن را در برابر بیماری مقاوم می کند. عسل طبیعی؛ حاوی آنتی اکسیدان ها، علاوه بر آن آنتی بیوتیک ها و توصیه یکی از تحقیقات این است که خوردن نیمی از قاشق چای خوری عسل قبل از خواب برای درمان گلو درد و سینوزیت توصیه می شود.
زنجبیل؛ باعث محدودیت التهاب در ارتباط با سرماخوردگی و تقویت ایمنی بدن می شود. موز نیز از غذاهای سبکی‌ می‌باشد که حاوی کربوهیدرات های پیچیده است و انرژی بدن تقویت می کند.

مواد غذایی که باید اجتناب شوند

شیر و محصولات آن: شیر و محصولات آن باعث افزایش تولید مخاط می شود که نباید وجود داشته باشد، به خصوص با سرماخوردگی و آنفلوآنزا.
غذاهای شیرین ( انواع شیرینی و شربت ): این غذاها عملکرد سیستم لنفاوی را از بین می برد و مانع از عملکرد کامل آن نمی شود، واکنش ایمنی را ضعیف می‌کند و مدت زمان لازم برای بهبودی بدن را افزایش می دهد.
چربی و فست فود: بسیاری از چربی ها توانایی سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری ها را کاهش می دهند و ایمنی بدن را از بین می برد.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *