از جمله میوه هایی که هم مصرف آن به صورت طبیعی و هم عصاره آن میتواند خواص زیادی داشته باشد، نارگیل است.
مترجم: آرزو قادری
از جمله میوه هایی که هم مصرف آن به صورت طبیعی و هم عصاره آن میتواند خواص زیادی داشته باشد، نارگیل است.
نارگیل طبع گرم و خشکی دارد که میتواند بسیار برای افرادی که دچار سردی بلغمی و سوداوی هستند مفید باشد.
همچنین برای بهبود سلامت اعصاب و روان نارگیل میتواند در رژیم غذایی افراد قرار بگیرد.
نارگیل برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند، بسیار مفید میباشد؛ چرا که میتواند به لاغری و کاهش وزن آن ها و افزایش چربی سوزی شان کمک کند. مواد مغذی موجود در نارگیل موجب احساس سیری میشود و همین امر باعث کاهش مصرف مواد غذایی میگردد.
نارگیل همچنین میتواند چربی سوزی بدن را از طریق بالا بردن متابولیسم و سوخت و ساز افزایش دهد و به دلیل بالا بودن فیبر میتواند به عنوان یکی از مهم ترین میان وعدهها در رژیم غذایی روزانه افراد مورد استفاده قرار بگیرد.
نارگیل حاوی پروتئین، فیبر، کربوهیدرات طبیعی، چربی طبیعی و مفید برای سلولهای بدن میباشد.
همچنین منگنز موجود در آن منجر به بهبود وضعیت متابولیسم بدن میگردد و به استخوان بندی و سلامت قلب از طریق کنترل فشار خون کمک میکند. چربیهای موجود در نارگیل چربی مفیدی برای بدن بوده و همچنین میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان است که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
نارگیل به تنظیم قند خون افراد و همچنین تنظیم فشار خون آن ها کمک میکند و دستگاه گوارش را در وضعیت خوبی قرار میدهد. همچنین موجب سلامت معده میگردد و میکروبهای معده را از بین میبرد. فیبر موجود در نارگیل می تواند آزاد شدن گلوکز در بدن افراد را کنترل کند و همین امر باعث شده برای بیماران دیابتی استفاده از آن مفید باشد و توصیه شود.
همچنین به دلیل این که سطح گلوکز موجود در بدن را مهار میکند برای بیماران دیابتی یکی از مهم ترین میان وعدهها محسوب میشود. همچنین با توجه به این که دارای مقادیر قابل توجهی فیبر است، به رشد میکروبیومها کمک میکند و باکتریهای خوب روده را ایجاد میکند و همچنین میکروبها و باکتریهای نامناسب و مضر روده را از بین می برد.