نمایشگاه انفرادی نقاشی امید از ۱۳ الی ۱۹ دی ۱۴۰۳ در نگارخانه آویسنیت یزد برگزار شد.
سرویس فرهنگ و هنر: نمایشگاه انفرادی نقاشی امید از ۱۳ الی ۱۹ دی ۱۴۰۳ در نگارخانه آویسنیت یزد برگزار شد.
در این نمایشگاه آثار هنرمند نقاش معاصر، سیمین زحمتکش به نمایش درآمد و مورد تحسین بازدید کنندگان قرار گرفت.
شایان ذکر است سیمین زحمتکش، متولد ۱۳۶۸ هجری شمسی و دارای تجربه و سابقه فعالیت هنری و تدریس در حوزه نقاشی است.
خاطرنشان می شود سمیرا صفاری مدیر مسئول گروه هنری رسم و مدرس دانشگاه، پژوهشگر و گرافیست، کیوریتور و برگزار کننده نمایشگاه امید بود. وی طی گفت و گوی کوتاهی با خبرنگار ما اظهار داشت: رجوع به طبیعت بومی با دیدگاه خاص هنرمند، یکی از راهکارهای آشنایی زدایی از تکرار در هنر معاصر است.
مدیر مسئول گروه هنری رسم در ادامه خاطرنشان ساخت: از این روی مجموعه منتخب هنرمند معاصر خانم سیمین زحمتکش که حاصل نیم دهه تلاش های مستمر و تخصصی، با هدف ارائه برداشت های شخصی و حسی ایشان از تجربه امید در دامان طبیعت بود، برگزار شد.
همچنین دکتر منصور مهرنگار، دکترای نماد شناسی و پژوهشگر هنر، با اشاره به وجود دو گونه دیدگاه در تحلیل آثار سیمین زحمتکش، به خبرنگار ما گفت: امید، عنوان نمایشگاهی است که سیمین زحمتکش به دلیل تعلق خاطر و وفاداری اش به طبیعت انتخاب نموده و بر این باور است که در هیاهوهای روزگار امروز، طبیعت نقش ارزشمندی را در آرامش درونی خودش ایفا می نماید.
دکتر مهرنگار با بیان این مطلب که نگاه هنرمند به دو گونه به طبیعت در خلق آثارش معطوف گشته که یکی بازنمایی و وفاداری به طبیعت و دیگری انتزاع طبیعت است؛ تصریح کرد: ساختار بصری خلق آثار نمایشگاه کاملاً استتیک یا ایستا می باشد که در دو جهت عمودی و افقی بر گرفته از زاویه دیدش به پیرامون ترکیب بندی هایش را به تصویر کشیده است.
این هنرمند تأکید کرد: از منظر ریخت شناسی، بافت و رنگ به عنوان عناصر ترکیب گر، جلوه مندی ارزشمندی را به آثار داده است.
دکتر منصور مهرنگار یاد آور شد: ضرب آهنگ قلم مو بر بستر بوم در جهات مختلف، بافت را به عنوان عنصر غالب خلق اثر معرفی می نماید.
وی گفت: آثار خانم زحمتکش، ویژگی طبیعت گریز دارد و تجلی درونیات نقاش است و در آن، رگه های اکسپرسیونیست به چشم می خورد؛ به بیان دیگر، وفاداری مطلق به رنگ در طبیعت، فدای درون گرایی و الهامات درونی هنرمند شده است.
وی افزود: شاخصه مهم و ارزشمند جسارت در تکنیک یا اجرا آثار است که ضربات قلم مم با توجه به نوع ساختار اثر، بر پرده بوم نقش زده شده و ضربات قلم مو گاه در محورهای عمودی و افقی با پهناهای مختلف و گاه در جهات دورانی و در هم تنیدگی به کار رفته اند.
دکتر مهرنگار در بخش دیگری از اظهار نظر خود در خصوص آثار به نمایش در آمده در نگارخانه آویسنیت یزد متذکر شد: مجموع، ایستایی ترکیب بندی و ولوله بصری بافت آثار، ذات طبیعت که هم آرامبخش است و هم طغیانگر را به نمایش می گذارد و هنرمند با شناختی که از این ویژگی داشته، آثاری شایسته را خلق نموده است.
به گزارش خبرنگار نوآوران، این نمایشگاه طی مدت برگزاری خود هم چنین همزمان به صورت آنلاین در نگارخانه وبسایت و صفحات مجازی و آپارات گروه هنری رسم نیز فعالیت داشت و صدها تن از اساتید، دانشجویان و هنر دوستان از آن بازدید داشتند.
بسیار عالی. با آرزوی موفقیت