اگر از علاقهمندان اینگمار برگمان هستید امروز ساعت 17 خودتان را خانه هنرمندان برسانید و بر پرده بزرگ فیلم «فریادها و نجواها» را ببینید و از نشست نقد و بررسیاش با حضور شهرام اشرفابیانه هم لذت ببرید. برگمان در این فیلم از داستان چهار زن در محیط بسته یک خانه مجلل قدیمی، یکی از نومیدانهترین شاهکارهایش را خلق میکند. فیلمی که دلمشغولیهای او، اضطراب، مرگ و افول رابطههای انسانی، را یکجا در بر میگیرد. «آگنس» بر اثر ابتلا به سرطان در حال مرگ است. دو خواهرش، بر بالینش آمدهاند و آنا از او پرستاری میکند. خاطرهها بازروایت میشوند و…
اگر از حضور در سالنهای تئاتر خسته شدهاید و دنبال جای جدیدی برای دیدن تئاتر میگردید، پیشنهاد میکنیم سری به فرهنگسرای نیاوران بزنید و کنسرتنمایش «دردنوشان» اثر عمار تفتی را ببینید. در سطح روانی و عاطفی به وقایعی که پشتسر گذاشتهایم گره میخوریم و این گرهها در گذر زمان بر ما اثر میگذارند. اشعار عرفای ایرانی، ویژگی درمانگرانه و دارای سطح فرکانسی دارند که در روان آدمی، درمانگری میکند. در این اثر که با شیوه سایکودرام به اجرا در میآید، بهگونهای ویژه به غزلیات سعدی پرداخته شده است. درواقع «دردنوشان» به زخمهای مشترک میپردازد.
«کلئو از ۵ تا ۷» فیلمی در ژانر درام به کارگردانی آنیس واردا است که سال ۱۹۶۲ منتشر شد. فیلم یک خواننده جوان، به نام کلئو ویکتورا را از ساعت ۵ تا 7 بعدازظهر دنبال میکند که دارد به مطب دکتر میرود. کلئو میترسد چون فکر می کند به سرطان مبتلا است و به زودی خواهد مرد. فیلم او را در خیابانهای پاریس دنبال میکند… اگر به سفر همراه قهرمان و جستوجو در کوچهپسکوچههای پاریس علاقه دارید، فیلمی بهتر از این نمیتوانید بیابید. پس به گالری رج بروید و خودتان را به جادوی این فیلم بسپارید.