هنر 18 اسفند 1403 - 4 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هنربازار/ معرفی

پنج بار تمرین رفتن و «گرامر»

نمایش «گرامر» این روزها سومین دور اجراهایش را پشت سر می‌گذارد. اگر شما به مهاجرت فکر می‌کنید و ایده آن را در سر می‌پرورانید یا حتی در حال برنامه‌ریزی و سر و سامان دادن کارهای مهاجرت خودتان هستید، این نمایش علاوه بر اینکه می‌تواند برایتان وصف حال باشد، به زوایایی جدیدی هم از این موضوع نگاه کرده باشد که شاید از نگاهتان دور مانده است.کارگردان‌ این نمایش که این روزها در تماشاخانه لبخند روی صحنه می‌رود، حسین برفی‌نژاد است و فائزه یوسفی و متین خیلی در آن بازی می‌کنند. همچنین در این نمایش از صدای نگین نشاط نیز استفاده شده است.

کنسرتی برای گوش‌ها و دل‌ها

شنبه بیست و پنجم اسفندماه در روزهای آخر اسفند، کورش توکلی و دوستانش همچون بابک ریاحی‌پور، فریان اکبرنژاد، فرهاد توکلی و پرهام رنجبر، کنسرتی را برای تکریم رضا آشفته در تماشاخانه ملک برگزار می‌کنند. رضا آشفته که از منتقدان قدیمی و نام‌آشنای تئاتر است و متاسفانه این روزها در بستر بیماری است. اگر می‌خواهید هم گوش‌هایتان را با قطعات زیبای موسیقی نوازش کنید و هم دل‌هایتان را برای تکریم یک خدمتگزار صادق تئاتر تصفیه کنید، تماشای این کنسرت را از دست ندهید.

سنت نقاشی ایرانی، اسلیمی‌ها و آن دسته گل

بسیاری از اهالی هنرهای تجسمی در ایران متهم می‌شوند که سنت‌های نگارگری و هنرهای زینتی ایرانی را فراموش کرده‌اند و یکسره تحت تاثیر سبک‌ها و تکنیک‌های اروپایی به خلق و ارائه‌ آثارشان می‌پردازند. البته در تاریخ هنر معاصر ایران هنرمندان و مکاتبی همچون سقاخانه هم بوده‌اند که در عین مدرن بودن کاملاً حال‌وهوای ایرانی را زنده کرده‌اند. حال در این روزها نمایشگاهی با عنوان «اسلیمی‌ها و آن دسته گل» که آثار کیوان مهجور در آن به نمایش درآمده است، در حال برگزاری است. نمایشگاهی که نگاهی به مدرن به سنت‌های بصری ایرانی دارد و مطمئن باشید با تماشای آثارش چشم‌هایتان را نوازش خواهید کرد. این نمایشگاه در نگارخانه «زیرزمین دستان» برپا شده است و تا جمعه ۲۴ اسفندماه فرصت دارید از آن بازدید کنید.

«لیوینگ‌تیاتر» یک دنیا عصیان، شور و جنون

گروه دونفره‌ «لیوینگ‌تیاتر» یکی از جنجالی‌ترین گروه‌های تئاتر تاریخ نیمه دوم قرن بیستم است که سراسر اروپا و آمریکا را تحت تاثیر اجرا و البته شیوه زیست خود قرار داد، در بطن انقلاب تخیل یعنی انقلاب مه ۱۹۶۸ قرار گرفت و با بسیاری از هنرمندان عاصی و معترض نسل بیت و دیگر هم‌عصرانشان زندگی و همکاری کرد. کتاب «لیوینگ تیاتر» نوشته جان تایتل که نوعی شناخت‌نامه مکتوب از زندگی و آثار اعضای گروه است به تازگی به فارسی ترجمه شده و در دسترس علاقه‌مندان به تئاتر مدرن و معترض قرار گرفته است. تئاتری که علاقه‌مندانش نمی‌خواهند خنثی باشد و اعتقاد دارند تئاتر باید در بطن اجتماع و زندگی افراد تاثیر بگذارد. پیشنهاد می‌کنیم این کتاب را بخوانید.

نویسنده
سحر شمخانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *