فیروز و اربابش برای پیدا کردن پولهای ارباب به جنگل میروند که حیوانات درنده به آنها حمله میکنند.
آنها مجبور میشوند به جایی پناه ببرند که بسیار خطرناکتر از جنگلی است که پشت سر گذاشتهاند.
این خلاصهای از داستان نمایش برگزیده نخستین رویداد بینا دانشگاهی نمایشهای ایرانی یعنی «سیاژدی» است که تا ۲۴ اسفند، هر شب ساعت ۱۹ در سالن اصلی تئاتر مولوی روی صحنه میرود. نویسنده و کارگردان این نمایش حسین رحیمی است و دراماتورژی کار به عهده شایان صدرزاده بوده است. پیشنهاد میکنیم تماشای این نمایش تاثیرگذار را در برنامه خود بگنجانید.
روزبه بمانی هم در مقام ترانهسرا و هم در مقام خواننده، محبوبیت زیادی در میان جوانان و حتی نسلهای دهه شصت و هفتاد دارد. او چهارشنبه در سالن اکومال کرج کنسرتهایی را در دو سانس ساعت ۱۹ و ۲۱:۳۰ قرار است برگزار کند و هنوز تعدادی از بلیتهای این اجراها برای تهیه باقی مانده است، پس علاقهمندان موسیقی پاپ و بهخصوص شخص بمانی در کرج، بشتابند و چهارشنبه شب اواخر اسفندماه خوب و عاشقانهای برای خودشان رقم بزنند.
استاد علیاکبر صادقی؛ از اساتید برجسته نقاشی معاصر است که برگزاری نمایشگاه آثار دورههای مختلف با متریال و تکنیکهای متنوع او که با نام «از کاغذ تا بوم» این روزها در نگارخانه هور برپاشده است. به احترام یک عمر فعالیت هنری استاد صادقی باید ایستاد و این نمایشگاه فرصت مغتنمی است برای دیدن و لذت بردن از این آثار. برای تماشای آثار علی اکبر صادقی با گردآوری یاسمین مشاری، تا ۲۵ اسفند همه روزه میتوانید از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به نگارخانه هور واقع در خیابان مطهری، خیابان میرزای شیرازی شمالی، کوچه نعیمی، شماره ۱۲ مراجعه کنید.
ما آدمها هر روز بارها و بارها دست به انتخاب میزنیم: چای بخورم یا قهوه؟ پولم را پسانداز کنم یا با آن چیزی بخرم؟ مهاجرت کنم یا همینجا بمانم؟ همه این انتخابها، چه پیشپاافتاده باشند و چه سرنوشتساز، به خودمان و دیگران نشان میدهند که ما کیستیم؛ بهعبارتدیگر همین انتخابها هستند که به هویت و زندگیمان شکل میدهند. اما چرا و چطور انتخاب میکنیم؟ چرا گاهی تصمیماتی میگیریم که به ضررمان تمام میشوند؟ اصلاً این انتخابها واقعاً چقدر دست خودماناند؟ شینا آینگار، روانشناس اجتماعی و پژوهشگر حیطه انتخاب و تصمیمگیری، با رویکردی تأملبرانگیز و بیانی روشن و گیرا بهسراغ این سؤالها میرود و جوابهای عمیقش غافلگیرمان میکنند. هنر انتخاب نوشته شینا آینگار با ترجمه سپیده رئیسی، ۳۲۷ صفحه است و با قیمت پشت جلد ۳۸۵ هزار تومان عرضه شده است.