نمایش «هارشدگی» بر اساس کوارتت «مرگ و دوشیزه» شوبرت نوشته و طراحی شده و این روزها با کارگردانی پویان باقرزاده و بازیگری ماهور الوند و ایمان صیاد برهانی در سالن شماره سه مجموعه تئاتر لبخند روی صحنه میرود. اگر دوست دارید تئاتری ببینید که تاثیر موسیقی کلاسیک بر آن انکار نشدنی است، تماشای این نمایش را لابلای برنامههای فشرده خود برای آماده شدن جهت سفرهای نوروزی، بگنجانید. قیمت بلیت این نمایش ۳۵۰ هزار تومان تعیین شده است و هر روز ساعت ۱۸:۳۰ روی صحنه میرود.
رمان زیبای «تیستوی سبزانگشتی» نوشته موریس دورئون، بارها و بارها در تئاتر مورد اقتباس قرار گرفته است و یکی از اجراهای تئاتری دلنشین این اثر، نمایشی به همین نام با طراحی و کارگردانی رامین کهن است که در تالار هنر روی صحنه رفت و اکنون فیلمتئاتر این اجرا برای تماشا، در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. برای خریداری آنلاین و تماشا در منزل، این نمایش دلنشین را میتوانید با قیمت ۶۵ هزار تومان از سایت تیوال تهیه کنید و لذتش را ببرید. البته با خرید این فیلمتئاتر در کار خیر هم شرکت کردهاید چرا که تمام عواید این اجرا صرف کمک به پویش یادا (یاران درمانگران ایران) خواهد شد.
«همانجایی که سیمرغ آشیانه دارد نشو و نما میکند. نامش به معنای “درمان همه دردها” است و در کتاب اوستا آمده که همهٔ داروهای درمانبخش و همچنین تخم همهٔ گیاهان بر این درخت نهاده شده است. در مینوی خرد آمده که هرگاه سیمرغ از درخت طوبی برخیزد هزار شاخه از آن درخت برویَد و چون بنشیند هزار شاخه از آن بشکند و تخم آن پراکنده شود…» نمایشگاه «درخت طوبی: دو روایت» این روزها در نگارخانه پروژههای آران برپا شده است. در این رویداد آثار دو هنرمند ایرانی با نامهای نسیم داوری و الهیار نجفی با موضوع درخت طوبی به نمایش درآمده است که با تماشای آنها همراه با این هنرمندان به عالم خیال قدم میگذارید.
رمان «۱۹۷۹» ماجرای یک مرد آلمانی است که به نوعی نماینده جریانهای فکری و ایدئولوژیک در جهان غرب است که به ایران سفر میکند، کشوری که در آن زمان در آستانه انقلاب قرار دارد. «۱۹۷۹» جدا از اینکه برابر با سال «۱۳۵۷» در تقویم خورشیدی است، نام یکی از مهمترین رمانهای کریستیان کراخت نویسنده سوییسی نیز هست که به تازگی با ترجمه محمد همتی از سوی نشر نو منتشر شده است. همتی پیش از این برای رمان «مارش رادتسکی» اثر یوزف روت برنده جایزه ابوالحسن نجفی برای بهترین ترجمه سال شده بود.