یک مطالعه نشان میدهد که برخی مواد ساده همچون زردچوبه سلامت و ایمنی کبد را تقویت میکنند و باعث ترمیم بافت آسیب دیده کبد می شوند.
مترجم: آرزو قادری
یک مطالعه نشان میدهد که برخی مواد ساده همچون زردچوبه سلامت و ایمنی کبد را تقویت میکنند و باعث ترمیم بافت آسیب دیده کبد می شوند.
محققان داده های نزدیک به 10 هزار بزرگسال آمریکایی را در یک دوره سه ساله مورد بررسی قرار دادند و بر اساس داده های حاصل از تجزیه و تحلیل ها به این نتیجه دست یافتند که برخی مواد همچون زردچوبه و چای سبز می توانند مشکلات کبدی را رفع کنند.
این تیم تحقیقاتی دریافتند که مواد مذکور حتی در درمان بیماریهایی مانند آرتریت و گرگرفتگی نیز مؤثر هستند.
کبد از جمله بافت هایی است که تغذیه نقش بسیار مهمی در سلامت آن دارد.
امروزه در اکثر کشورها با پدیده ای به نام کبد چرب مواجه هستیم که نتیجه رژیم های غذایی نامناسب است.
بر همین اساس تاکید می گردد که حتماً افراد مواد غذایی سالم و مناسبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
بسیاری از مواد غذایی که مورد استفاده افراد قرار می گیرند، آسیبهای دائمی و نارسایی کبدی را منجر میشوند.
دکتر “آلیسا لیکیتساپ”، متخصص گوارش در دانشگاه میشیگان، در این خصوص گفت: مواد غذایی گیاهی حاوی موادی هستند که برای بهبود سلامت عمومی و درمان بیماریهای کبدی مفید هستند.
وی افزود: زردچوبه و چای سبز از جمله مکمل های غذایی هستند که از بروز مشکلات کبدی پیشگیری می کنند که توصیه می شود افراد حتماً این مواد را به طور روزانه مصرف نمایند.