بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 120052 | تاریخ : ۱۳۹۶/۹/۱۷ - 15:27

نوآوران آنلاین- سرویس ترجمه نوآوران(گلنوش محب علی): دیابت، اضافه وزن، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیش‌فعالی در کودکان و غیره از مضرات شکر، این پودر سفید اعتیادآور است که امروز بیش از اندازه در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک پزشک طبیعی به نام «کلر کولسون»، که با هدف ترویج «خودشفایی»، از شیوه‌های طبیعی و غیرتهاجمی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند، نکاتی درباره کاهش مصرف قند و شکر در اختیار شما می‌گذارد.
از جایگزین‌های مناسب استفاده کنید
برخلاف باور رایج، آسپارتام گزینه خوبی برای همه مردم نیست. این ماده یک شیرین‌کننده مصنوعی است که در رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و حتی آشپزخانه‌های خانگی به جای شکر نفوذ کرده و درواقع سمی مرگ‌آور است. آسپارتام میل به شکر را تحریک می‌کند و در بلندمدت باعث بیماری‌های دژنراتیو عصبی می‌شود. به جای شیرین‌کننده‌های مصنوعی، از جایگزین‌های طبیعی شکر، قند نیشکر، شربت آگوا، شکر برگ، استویا یا شیرین برگ (البته نه به صورت مصنوعی)، شکر نارگیل و عسل استفاده کنید.
در عادات خود تغییر به وجود آورید

برای کاهش مصرف شکر در رژیم غدایی روزانه خود، از مصرف فراورده‌های صنعتی اجتناب کنید. غذاهای آماده، شیرینی، کیک، پیتزا، سودا و غیره حاوی مقدار زیادی قند پنهان هستند. هنگام خرید محصولی، برچسب روی آن را مطالعه کنید، به‌ویژه از خرید محصولاتی که حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی پرهیز کنید و بیشتر موادی در رژیم غذایی خود قرار دهید که شاخص گلیسمی آن‌ها پائین باشد.

میل به شکر را در خود کنترل کنید
مغز، برای انطباق با روش‌های سم‌زدایی نیاز به زمان دارد. برای تسکین سیستم عصبی در واکنش به مقاومت شما در مصرف قند، می‌توانید از چای‌های گیاهی مانند فرنجمشک یا وارنگ بو؛ به لیمو، دمنوش لیندن استفاده کنید. اسانس دارچین ارگانیک هم یک مهارکننده اشتهای عالی است.

احساس گناه نکنید

کاهش میزان مصرف قند و شکر با تغییر رژِم غدایی، یک مبارزه طولانی مدت است که هر روز و هر روز باید آن را به خود یادآوری کنید. ایده این است که از خوردن بهتر و سالم‌تر لذت ببرید. پس اگر روزی ناپرهیزی کردید، عذاب وجدان نداشته باشید. خود را متقاعد کنید که باید ضمن تغییر عادات بد و سالم‌تر خوردن از آن لذت هم ببرید. هر کسی بسته به عادات بد بیشتر زمان بیشتری برای این تطبیق نیار دارد.


منبع: (M.S.N)
30 نوامبر 2017 برابر است با 9 آذر 1396

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.