بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/08
شماره 2456 - تاریخ 1403/02/08
آخرین اخبار
بزرگداشت شهدای مدافع سلامت در قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
جلب مشارکت مردمی در پشتیبانی و مراقبت از طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی
سیمای شبانه 7 بوستان منطقه 19 با اصلاح و تعمیر ۱۷۷ شعله از ابتدای سال روشن تر شد
نصب سازه پرتابل فرهنگی درجوار اماکن مذهبی وکانون تجمعات مردمی
ارزیابی امکانات، تجهیزات و ملزومات نگهداشت فضای سبز منطقه ٦ تهران
جمع آوری تابلوهای غیرمجاز از سطح منطقه۵
از ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی تا اصناف و مشاغل مزاحم
اهمیت فرهنگ‌سازی در ارتقای مسئولیت اجتماعی حفظ محیط زیست
برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
افتتاح اولین دبیرخانه کانون نوجوانان منطقه 13
تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری
ایمن سازی و زیباسازی ۵۲ دستگاه پل عابر پیاده در منطقه ۲۱
بازرسی کارشناسان اداره HSE از سطح نواحی
اجرای عملیات رنگ آمیزی المان های بوستانی - عمرانی و ترافیکی در بوستان جنگلی یاس فاطمی
بازدید وزیر کشور از پروژه های سازمان نوسازی شهر تهران
با همکاری شهرداری تهران بسته‌های ویژه نوسازی بافت فرسوده تدوین می شود
برگزاری آیین افتتاحیه زورخانه ده ونک با حضور مسئولان شهری پایتخت و پیشکسوتان ورزش باستانی
از احداث بیمارستان جدید در منطقه تا منتقل شدن خط راه آهن تهران-اهواز
اجرای طرح همیاران آرامش در منطقه۲۲
آغاز بکار نخستین خانه خلاقیت و نوآوری در منطقه ۲۲ تهران
برگزاری جلسه عملیاتی طرح های تحولی خدمت در سال ۱۴۰۳
آغاز طرح ویژه الگوی خدمت در معابر منتخب منطقه ۱۶
برپایی میز خدمت سلامت و ویزیت رایگان کارکنان در منطقه ۱۶
شناسایی و پلمپ ایستگاه غیر مجاز پسماند در بازار حضرتی منطقه ۱۲
لزوم برنامه ریزی جهت انجام به موقع پروژه های احداثی منطقه در سال ۱۴۰۳
اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه۲ تدوین شد
ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
رفتار غیرانسانی آمریکا نسبت به دانشجویان معترض شرم‌آور است/ دانشگاهیان جهان باید خون گریه کنند
رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
کد خبر: 399752 | تاریخ : ۱۴۰۰/۵/۳ - 20:40
تعطیلی شهربدون حل مشکلات معیشتی؛اقدامی بی اثر دربرابر کرونا

تعطیلی شهربدون حل مشکلات معیشتی؛اقدامی بی اثر دربرابر کرونا

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه بدون حل مشکلات معیشتی مردم لاک داون اجباری شهر (تعطیلی) اقدام موثری برای کنترل کرونا نخواهد بود، بر ضرورت برنامه ریزی برای توزیع بسته های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر با هدف مقابله با بیماری تاکید کرد.

نوآوران آنلاین- دکتر علیرضا زالی در برنامه تلویزیونی تیتر امشب بر ضرورت تغییر شیوه مدیریت بیماری کرونا و آسیب شناسی اقدامات صورت گرفته در ماه های اخیر تاکید کرد و گفت: در حوزه اقتصاد باید برای معیشت مردم اقدامات موثر انجام شود.

وی درباره وضعیت کرونای استان تهران در خیز پنجم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۴۰۰ بیمار جدید در بیمارستان های تهران بستری شدند که حدود ۱۷۷ نفر از آنان در بخش مراقبت های ویژه به سر می برند.

وی با بیان اینکه مجموع بیماران کرونایی سرپایی و بستری در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۶ هزار نفر می رسد، گفت: اگر تعداد مراجعان سرپایی به کمتر از ۱۰ هزار نفر در روز نرسد نباید در انتظار تنزل تعداد بیماران بستری باشیم.

دکتر زالی شمار بیمارستان هایی که در تهران به ارایه خدمات درمانی به بیماران کرونایی مشغول اند را ۱۱۸ بیمارستان و تعداد مراکز بهداشتی را ۵۵۱ مرکز اعلام کرد.

وی همچنین با بیان اینکه امروز بین ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ بیمار با مکانیسم بستری موقت درمان شده اند، از برنامه ریزی برای افزایش مراکز بستری موقت بیماران کرونایی با همکاری سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران در روزهای آتی خبر داد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تعداد بیماران بستری در بیمارستان های تهران را هم اکنون ۸۷۹۷ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۱۴۵ بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

دکتر زالی با بیان اینکه هنوز به نوک قله خیز پنجم کرونا نرسیده ایم، پیش بینی کرد تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها در روزهای آتی به ۹هزار نفر نیز برسد.

بستری موقت؛ راهکاری برای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیمارستان ها

وی درمان بیماران کرونایی از طریق بستری موقت را که حدود هشت ساعت زمان می برد، راهکار موثری برای جلوگیری از به چالش کشیده شدن وضعیت بیمارستان ها عنوان کرد.

دکتر زالی مدیریت خیز پنجم کرونا را مستلزم همراهی و همکاری مردم شریف تهران دانست و گفت: امروز میزان مرگ و میرهای ناشی از کرونا در تهران ۹۸ نفر بوده است.

وی با انتقاد از عدم اجرای صحیح و کامل لاک داون شهر تهران، اظهار کرد: لاک داون شهر یا نباید صورت گیرد و یا اینکه در صورت تصمیم به تعطیلی باید تمام ملاحظات برای اجرای کامل آن انجام شود.

وی ادامه داد: تعطیلی تهران در حالی سپری شد که بسیاری از پاساژها، مراکز خرید و رستوران ها فعال بودند و بسیاری از سفرها نیز صورت گرفت.

دکتر زالی با بیان اینکه تعطیلی شهر به عنوان یک استراتژی باید حداقل بین ۱۰ تا ۱۴ روز باشد، افزود: در غیر این صورت تعطیلی در کنترل اپیدمی موثر نخواهد بود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران بر ضرورت تغییر شیوه مدیریت بیماری کرونا و آسیب شناسی اقدامات صورت گرفته در ماه های اخیر تاکید کرد و گفت: در حوزه اقتصاد باید برای معیشت مردم اقدامات موثر انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از اقشار فرودست و آسیب پذیر یادآور شد: هم اکنون حدود ۱۵ و نیم میلیون نفر از نیروهای شاغل در کشور در کارگاه های یک تا چهار نفره کار می کنند که بسیار آسیب پذیرند و باید اقدامات حمایتی برای آن ها در نظر گرفته شود.

دکتر زالی با اشاره بر مشکلات اقتصادی دولت از جمله تحریم ها، بر ضرورت برنامه ریزی برای توزیع بسته های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر با هدف مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد.

وی با بیان اینکه برخی از کشورها از جمله سنگاپور حدود ۱۳ درصد از درآمد ناخالص ملی خود را صرف بسته های محرک اقتصادی کرده است، گفت: این درحالی است که این رقم در کشور ما حدود نیم درصد درآمد ناخالص ملی است.

دکتر زالی با بیان اینکه بدون حل مشکلات معیشتی مردم لاک داون اجباری اقدام موثری برای کنترل کرونا نخواهد بود، تصریح کرد: کسبه برای همکاری با مشکلاتی همچون هزینه های بیمه، عوارض، مالیات،اجاره و کاهش درآمد روبه رو هستند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران بر ضرورت تغییر راهبرد تاکید کرد و گفت: برای لاک داون کردن شهر باید ملاحظات اقتصادی و اجتماعی را مدنظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در دوران کرونا سرمایه اجتماعی حاکمیت کاهش یافته است، گفت: حاکمیت باید هرکاری را برای کنترل کرونا انجام دهد و مردم نیز باید به برنامه های حکمرانی اعتماد کنند، این موضوع همچون یک اتوبان دوطرفه است.

دکتر زالی همچنین با بیان اینکه مشکلات اجتماعی مردم باید به مسئله اجتماعی تبدیل شوند، گفت: از ابتدای شیوع کرونا توفیق نداشته ایم این بیماری را به یک مسئله اجتماعی تبدیل کنیم.

"شکست کرونا"؛ شعاری غیرعلمی است

وی ادامه داد: باید مراقبت کنیم که دچار نخوت و غرور کاذب نشویم، جمله " کرونا را شکست می دهیم" یک گزاره غیر علمی بود که آن را از زبان هیچ دانشمندی نمی شنویم.

دکتر زالی اضافه کرد: نهایتا می توانیم کرونا را کنترل کرده و به تقلیل برسانیم و ریشه کن کردن آن برای مدت ها نشدنی است.

وی با اشاره به اینکه بشر در قرن های اخیر رخداد هایی همچون طاعون، وبا، آنفلوآنزای اسپانیایی و آنفلوآنزای آسیایی را تجربه کرده است که مرگ و میر بالاتر از یک میلیون نفر داشته اند، گفت: از شرع قرن ۲۱ تا کنون بشر ۱۲ بیماری نوپدید را تجربه کرده است.

قرن ۲۱؛ قرن برخورد با بیماری های نوپدید

دکتر زالی با تاکید بر اینکه  قرن ۲۱ قرن برخورد با بیماری های نوپدید است، تاکید کرد: اکر امروز کووید ۱۹ را به تقلیل برسانیم نیز پدیده های دیگری در پیش خواهد بود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه سوش های جدیدی از کرونا در حال شکل گیری است، افزود: باید فرایندهای مختلفی را در برابر این سوش ها در نظر گرفت.

وی اضافه کرد: سویه دلتا، ۵۰ درصد میزان بستری های بیمارستانی را افزایش و اثربخشی داروهای درمانی و همچنین واکسن را کاهش می دهد.

دکتر زالی سویه لاندا را واکسن گریزترین سویه کرونا تا کنون عنوان کرد و ادامه داد: همچنین سویه دلتا پلاس از سویه دلتا نیز واکسن گریزتر است.

وی کاهش اثربخشی واکسن ها در برابر سویه های جدید را دور از انتظار ندانست و گفت: البته واکسن ها در برابر مرگ و میر و ابتلای شدید ۹۰ تا ۱۰۰ درصد اثربخشی دارند و در کشورهایی که اکثر افراد واکسینه شده اند بیشتر مرگ و میرها در افراد غیرواکسینه رخ می دهد.

دکتر زالی اثربخشی واکسن ها در برابر ابتلای متوسط تا شدید را نیز ۶۰ تا ۹۰ درصد عنوان کرد و گفت: اما ممکن است واکسن ها در برابر ابتلای خفیف و بی علامت اثربخشی کافی نداشته باشند به همین خاطر باید در کنار واکسیناسیون همچنان پروتکل های بهداشتی رعایت شود.

تسریع واکسیناسیون شانس جهش های ویروس را کاهش می دهد

وی تاکید کرد: اگر سرعت واکسیناسیون را بالا ببریم به سمت ایمنی جمعی حرکت خواهیم کرد و هرچه سرعت واکسیناسیون بالاتر باشد شانس جهش های ویروس کمتر می شود.

دکتر زالی یادآور شد: مطالعات ما نشان می دهد در استان تهران شانس مرگ و میر و بستری در بخش مراقبت های ویژه در گروه های سنی بالای ۷۰ سال که واکسینه شده اند، پنج تا هفت برابر نسبت به افرادی که واکسن نزده اند کاهش می یابد.

جزئیات وضعیت واکسیناسیون در تهران

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از یک میلیون و ۷۴۹ هزار واکسن در استان تهران تزریق شده است که ۵۶۹ هزار واکسن، دُز دوم بوده است، گفت: البته اگرچه ۷۰۹ هزار فرد بالای ۶۵ سال در تهران وجود دارد، اما ۴۰ درصد کادر بهداشت و درمان کشور، تعداد زیادی از بیماران خاص و سایر گروه های پرخطر نیز در تهران واکسینه شده اند.

دکتر زالی افزود: برای دُز اول و دوم واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال در تهران منابع کافی لجستیک شده است.

وی بهترین راه حل برای کاهش ازدحام مردم برای واکسیناسیون را مکانیسم نوبت دهی عنوان کرد.

دکتر زالی همچنین تاکید کرد که مراکز واکسیناسیون خودرویی برای افرادی که توان مراجعه سرپایی به مراکز واکسیناسیون را ندارد، طراحی شده است.

وی با بیان اینکه تا قبل از شیوع کرونا تعداد پرونده های الکترونیکی سلامت شهروندان تهرانی کمتر از ۱۰ درصد بوده است، از روند صعودی این پرونده ها خبر داد و گفت: اگر تعداد این پرونده ها کامل تر بود مکانیسم نوبت دهی بسیار ساده تر صورت می گرفت.

وی همچنین درباره آمار واکسیناسیون در تهران توضیح داد: در افراد بالای ۸۰ سال ۷۴ درصد، در افراد بین ۷۵ تا ۸۰ سال ۷۶ درصد، در افراد بین ۷۰ تا ۷۵ درصد نیز حدود ۷۸ درصد واکسینه شده اند.

دکتر زالی تعداد واکسن های سینوفارم تزریق شده در استان تهران را ۶۶ درصد، آسترازانکا را ۲۲ درصد و ۱۲ درصد باقی را برکت و اسپوتنیک وی عنوان کرد و گفت: این نسبت ممکن است در روزهای آتی تغییر یابد اما تدارکات برای دُز دوم واکسن ها متناسب با همین مقادیر است.

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیر بهشتی، وی با بیان اینکه در خیز پنجم کرونا فشار فراوانی بر دوش بیمارستان ها و نیروهای انسانی حوزه بهداشت و درمان است، خواستار تزریق منابع و اعتبارات مادی به بیمارستان ها و نیروهای انسانی شد.

وی درپایان ضمن تبریک به ملت ایران برای درخشش ملی پوشان در روز دوم برگزاری مسابقات المپیک، برای تداوم این موفقیت ها ابراز امیدواری کرد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.