بانک توسعه تعاون بانک ملی
پیام

ﺍﻧﺴﺎﻥِ ‏ﺳُﺴﺖ مغز ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ‏«ﺗﻐﯿﯿﺮ» می ترﺳﺪ. ﺍﻭ ﺩﺭ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍﻣﻨﯿﺖ می کند ﻭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ‏«ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺗﺎﺯﮔﯽ» ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﺩ، ﺩﺭﺩِ ﺩﯾﺪﮔﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯه ‏ﺍﺳﺖ.

آخرین اخبار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (15آذر 1443)
تکرار یک اشتباه
معرفی
ذکر مولانا مصطفی میرسلیم
اثربخشی صد درصدی داروی "لِناکاپاویر" در پیشگیری از ابتلای زنان به ایدز
مسکن؛ همچنان گرفتار تب و تاب افزایش قیمت‌ها
نویسنده آنی‌هال و منهتن درگذشت
"موی زنان ایران" در قاب جنجالی قانون
تقلای بی‌نتیجه در بازآفرینی جنون
محمدخانی: قهرمان ایران نباید با اتکا به اتفاقات برنده شود
فیلترشکن ها روشن؛ وعده ها همچنان روی میز
کدام عمق استراتژیک؟
سالن تئاتر تنها محل بیان حقیقت است
سیاست و مشارکت (2)
چرا نسل امروزی انگیزه کافی برای رفتن به مدرسه ندارند؟
بحرانِ فرهنگ سازمانی مسموم
قلدرمآبی باید در جامعه ما نقد شود
ورزش علیه مواد مخدر
بوم پرفروش‌ترین آهنگ‌های تمام دوران استیوی واندر منتشر می‌شود
فرسودگی شغلی؛ عامل اصلی بی انگیزگی کارکنان
هزار توی مشکلات بخش خصوصی
پرواز همای؛ از خلأ به ملأ
تئاتر صالح به‌جای تئاتر سالم
افسانه پخش زنده!
چنبره دکل‌های برق فشار قوی بر سرنوشت اهالی ملک‌آباد
دیگر مجبوریم به معضلات موسیقی بخندیم
رازِ درونِ چشم‌هایشان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! 13 آذر 1443
تغذیه نامناسب؛ تهدیدی برای سلامت روان شهروندان
معرفی محصولات هنری
از فناوری هراسی تا فیلترینگ و فیلترشکن فروشی
ﺍﻧﺴﺎﻥِ ‏ﺳُﺴﺖ مغز ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ‏«ﺗﻐﯿﯿﺮ» می ترﺳﺪ. ﺍﻭ ﺩﺭ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍﻣﻨﯿﺖ می کند ﻭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ‏«ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺗﺎﺯﮔﯽ» ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﺩ، ﺩﺭﺩِ ﺩﯾﺪﮔﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯه ‏ﺍﺳﺖ.
اشخاص مهر طلب؛ قربانیان باج‌گیران عاطفی
نگاهی به سیاست های اقتصادی و کشاورزی صدراعظم آلمان
اولویت ها و انتظارات ساکنین غرب مازندران از استاندار دکتر مهدی یونسی
عدم تناسب استعداد آهنگساز و مختصات اثر معضل موسیقی امروز
کمردرد تور جهانی جاستین تیمبرلیک را لغو کرد
قربانیان باجگیری عاطفی؛ گرفتار در باتلاق افسردگی و کاهش اعتماد به نفس
آنچه در انتقاد از گاریدو دیده نمی‌شود
سنگلج را طرد کرده‌ایم
عجایب‌نامه و ادبیات شگرف
هنربازار
آقای تقوی ، نایب رییس انتخابی است نه انتسابی
ذخایر استراتژیک غذایی؛ سلاح دیپلماتیک ایران در جنگ سرد
آخرین شانس سرخابی‌ها برای بقا در لیگ الیت
چهل سال بعد در چنین روزهایی! 12 آذر 1443
سیاست و مشارکت (۱)
سیاست و مشارکت (۱)
زبانه کشیدن دوباره جنگ در سوریه
کارکرد قدرتمند اسطوره‌ها در ناخودآگاه ما
ایده بازیگر بتمن برای شرور قسمت بعدی
روزنامه نوآوران - 1403/09/14
شماره 2601 - تاریخ 1403/09/14
چند رسانه‌ای

کارتون جمال رحمتی در نوآوران

ظریف!

  • چهل سال بعد در چنین روزهایی! (15آذر 1443)

    چهل سال پس از تیتر یک روزنامه همشهری درباره بازگشت 9 هزار نخبه به ایران، یکی از مسئولان این روزنامه اعلام کرد چون متاسفانه عده ای از افراد نخبه غیر ایرانی خودشان را به عنوان نخبه های ایرانیِ فرارِ مغزها کرده به کشور باز می گردانند(!) از این به بعد در راه بازگشت نخبگان به کشور، برخی گزینش ها انجام می شود. وی درباره شیوه این گزینش ها گفت: ما به این نتیجه رسیدیم که باید سوالاتی از این نخبگانِ متقاضی برای بازگشت به کشور بپرسیم که فقط یک ایرانی اصیل می تواند به این سوال ها پاسخ دهد. وی در جواب یکی از خبرنگاران که از وی پرسید: مثلا چه سوالاتی؟ گفت: مثل این سوال که؛ آمارهای دقیق و درست و صحیح و قابل اطمینان را از کجا باید پیدا کنیم؟ در این جا بود که همه خبرنگاران حاضر در این نشست خبری، یک صدا گفتند: از تیتر اولِ بعضی روزنامه ها!

  • تذکرة المقامات

    ذکر مولانا مصطفی میرسلیم

    نقل است چون به دیدار خالق بشتافت، مریدان او را به خواب ديدند و پرسیدند: حال گوی تا از منکر و نکير چون رستی؟ گفت: ما صبح تا شب درگیر هستیم و این که منکر و نکير را سوال و جوابی باشد، ضابطین باید کمک کنند!

  • کدام عمق استراتژیک؟

    عمق استراتژیک در اصل و ریشه، اصطلاحی نظامی است به معنای میزان دوری و فاصله خط مقدم درگیری با دشمن از مراکز حساس و حیاتی خودی. هر چه عمق استراتژیک بیش تر باشد، میزان آسیب پذیری و خطر تخریب کاهش پیدا می کند و در نتیجه توان بازدارندگی در مقابل تهدیدات و تاب آوری در برابر حملات احتمالی تقویت می شود.

  • عینیت اجتماعی (9)

    سیاست و مشارکت (2)

    بررسی و تحلیل موج چهارم پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان – آبان ۱۴۰۲ / قسمت نهم / به قلم عباس عبدی

تذکرة المقامات

ذکر مولانا مصطفی میرسلیم

نقل است چون به دیدار خالق بشتافت، مریدان او را به خواب ديدند و پرسیدند: حال گوی تا از منکر و نکير چون رستی؟ گفت: ...

  • اثربخشی صد درصدی داروی "لِناکاپاویر" در پیشگیری از ابتلای زنان به ایدز

    ایدز ازجمله بیماری‌های ویروسی در جهان است که در سراسر دنیا در حال گسترش است و متأسفانه الگوی انتقال آن به الگوی انتقال از طریق روابط جنسی تغییر شکل داده است. متأسفانه شاهد گسترش این ویروس در سراسر دنیا هستیم. در چنین شرایطی باید و مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از انتقال این بیماری صورت گیرد. با توجه به این‌که ایدز نوعی ویروس می‌باشد و ویروس‌ها در برابر داروها مقاومت نشان می‌دهند و به طور مکرر تغییر شکل خواهند داشت، ساخت دارویی برای آن بسیار سخت است و بهترین عامل در عدم انتقال به آن پیشگیری است.

  • "موی زنان ایران" در قاب جنجالی قانون

    قانون پنج فصلی "عفاف و حجاب" که برای مدت‌های طولانی در مسیر رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان معلق بود و پس از این که معاون حقوقی رئیس جمهور طرح "عفاف و حجاب" را تعلیق شده اعلام کرد، یکباره قالیباف رئیس مجلس از اجرایی شدن این قانون خبر داد.

  • نوآوران در گفت و گو با امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه بررسی کرد:

    فیلترشکن ها روشن؛ وعده ها همچنان روی میز

    پس از اتفاقات سال 1401 در کشور شاهد فیلترینگ گسترده‌ای بودیم که تا امروز نیز تداوم یافته است؛ پدیده ای تلخ که به جرأت می توان اذعان داشت هیچ پیامدی جز کمرنگ شدن اعتماد عمومی به دنبال نداشته است. بر کسی پوشیده نیست در شرایطی که بسیاری از مشاغل به سمت اینترنتی شدن پیش می‌روند و بسیاری از داد و ستدهای اقتصادی در بستر شبکه‌ های اجتماعی صورت می گیرند، بروز فیلترینگ می‌تواند مانع اصلی بر سر رشد کسب‌وکارها به شمار آید. اما آیا فیلترینگ همچنان ادامه دارد ؟

  • چرا نسل امروزی انگیزه کافی برای رفتن به مدرسه ندارند؟

    دکتر سیما فردوسی /روان شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه

اثربخشی صد درصدی داروی "لِناکاپاویر" در پیشگیری از ابتلای زنان به ایدز

ایدز ازجمله بیماری‌های ویروسی در جهان است که در سراسر دنیا در حال گسترش است و متأسفانه الگوی انتقال آن به الگوی انتقال از طریق ...

  • گفت و گوی اختصاصی نوآوران با فرهاد بیضایی کارشناس بازار مسکن

    مسکن؛ همچنان گرفتار تب و تاب افزایش قیمت‌ها

    بازار مسکن با فراز و نشیب های بسیاری طی سال ها و ماه های اخیر مواجه شد که نقش عوامل ثانویه در این حوزه چندان کم نبود. از جمله این عوامل ثانویه می توان به نوسانات ارزی در اقتصادمان اشاره کرد که به گرانی و بالا رفتن قیمت خانه و ملک منتهی شد. پرواضح است که باید در وهله نخست از میزان تأثیر عواملی که خارج از حوزه مسکن هستند بر این بازار کاسته شود و در مرحله بعد با کنترل قیمت ها و نظارت بر نحوه قیمتگذاری ها شرایطی را ایجاد کرد تا همه بتوانند خانه دار شوند و امکان خرید یا اجاره منزل مناسب برای اقشار مختلف فراهم شود.

  • عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اراک در گفت و گو با نوآوران مطرح کرد:

    هزار توی مشکلات بخش خصوصی

  • مشاور وزیر جهاد کشاورزی در گفت و گو با نوآوران مطرح کرد:

    ذخایر استراتژیک غذایی؛ سلاح دیپلماتیک ایران در جنگ سرد

    افزایش ذخایر استراتژیک گندم و نهاده‌ها در ایران یکی از مسائل بسیار حیاتی و استراتژیک است که به طور مستقیم بر امنیت غذایی و اقتصادی کشور تأثیر می‌گذارد. امنیت غذایی به معنای دسترسی پایدار و کافی مردم به مواد غذایی مورد نیاز است، و گندم به‌عنوان یک محصول اساسی در رژیم غذایی مردم ایران نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. هرگونه اختلال در تأمین گندم می‌تواند به بحران‌های اجتماعی و اقتصادی منجر شود. ذخایر کافی از گندم می‌تواند کشور را در برابر تحریم‌های احتمالی، تغییرات آب و هوایی، و نوسانات بازار جهانی محافظت کند و ثبات غذایی را تضمین کند.

گفت و گوی اختصاصی نوآوران با فرهاد بیضایی کارشناس بازار مسکن

مسکن؛ همچنان گرفتار تب و تاب افزایش قیمت‌ها

بازار مسکن با فراز و نشیب های بسیاری طی سال ها و ماه های اخیر مواجه شد که نقش عوامل ثانویه در این حوزه چندان ...

  • یادداشتی بر عملکرد دومین جشنواره ادبی «شکرستان»

    تکرار یک اشتباه

    از بهترين دستاوردهای جشنواره‌ی ادبی شکرستان، شناخت تاریخچه و اهمیت صنعت نیشکر در ایران و دیدار و آشنایی هنرمندان با یکدیگر است. البته مزایای دیگری هم وجود دارد که جای بحث زیادی دارد، از جمله حضور افراد برجسته و دیدار با آنهاست. در دومین جشنواره ادبی شکرستان، حضور شایسته شاعر و نویسنده عزیز آقای مصطفی رحماندوست اتفاق خوبی بود که همه حاضران را به وجد آورد اما در دنیای نامهربانی که انتظار می‌رود ادبیات مایه آرامش انسان‌ها باشد، پروانه‌ها، چه ادیبانه در شفیرگی‌شان به انجماد می‌روند.

  • مارشال بریکمن درگذشت

    نویسنده آنی‌هال و منهتن درگذشت

    مارشال بریکمن، فیلمنامه‌نویس برنده اسکار که برخی از بهترین فیلم‌های وودی آلن، موزیکال‌های برادوی و تعدادی از محبوب‌ترین طرح‌های جانی کارسون را نوشت، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

  • نقد محمد یراقی از فیلم جوکر

    تقلای بی‌نتیجه در بازآفرینی جنون

    فیلم «جوکر 2جنون مشترک» از همان لحظات آغازینش نشانه‌هایی از یک سقوط غیرقابل اجتناب را نشان می‌دهد. به جای آنکه همچون فیلم اول مخاطب را درگیر عمق روانشناختی پیچیده و تاریک شخصیت آرتور فلک (جوکر) کند، بیشتر شبیه به یک نمایش خسته‌کننده و بی‌انرژی از یک شخصیت است که تمام جاذبه‌هایش را از دست داده است. موفقیت خیره‌کننده فیلم اول، انتظارات را به اوج رساند، اما این دنباله به‌جای آنکه این انتظارات را پاسخ دهد، آن‌ها را درهم‌شکسته و مخاطب را ناامید کرده است.

  • گفت‌وگوی اختصاصی نوآوران با ناهید مسلمی:

    سالن تئاتر تنها محل بیان حقیقت است

    ناهید مسلمی همواره به‌عنوان یکی از هنرمندان پرتلاش اما بی‌ادعای صحنه‌های تئاتر شناخته می‌شود. هنرمندی که عشق به هنرهای نمایشی شبانه‌روز او را به آسمان و خاک صحنه پیوند زد تا به گفته خودش سالن تئاتر و خانه برایش یکی شود. این بازیگر پرتلاش فعالیت‌ حرفه‌ای خود را از دهه 60 آغاز کرده و کار خود را تا امروز ادامه داده است. اتفاق نادری که موجب شده مسلمی همین امروز حضور بی‌رقیب بر صحنه نمایش را تجربه کند و به همکاری با بهترین‌های تئاتر ایران ادامه دهد. صدالبته نمی‌توان از نقش‌آفرینی‌های فوق‌العاده‌اش در سینما و تلویزیون هم گذشت. شاید دلیل نخندیدن این بازیگر پرسابقه بر صحنه جوکر 2؛ اولین ویژه‌برنامه‌ی جوکر بانوان، همین زیست تئاتری‌اش و حضور چهل‌ساله‌اش بر صحنه تئاتر باشد و البته که واقعا در این برنامه خوش درخشید و با طنازی و بداهه‌پردازی رفقایش را از میدان به‌در کرد. با این هنرمند که تئاتر را حوزه اصلی خودش می‌داند درباره شرایط امروز هنر نمایش گفت‌وگو کرده‌ایم.

یادداشتی بر عملکرد دومین جشنواره ادبی «شکرستان»

تکرار یک اشتباه

از بهترين دستاوردهای جشنواره‌ی ادبی شکرستان، شناخت تاریخچه و اهمیت صنعت نیشکر در ایران و دیدار و آشنایی هنرمندان با یکدیگر است. البته مزایای دیگری ...

  • در گفت و گوی نوآوران با استاد دانشگاه خوارزمی بررسی شد

    فرسودگی شغلی؛ عامل اصلی بی انگیزگی کارکنان

    مریم احمدی روزنامه نگار

  • تغذیه نامناسب؛ تهدیدی برای سلامت روان شهروندان

    منبع: مدیکال اکسپرس مترجم: سارا فراهانی

  • نقش فناوری در ایجاد اعتماد و مشارکت پلیس

    یکی از اصلی ‌ترین استفاده ‌ها از تکنولوژی توسط پلیس برای بهبود کارآیی در حل کردن جرائم است. این امر همچنین یک هدف مهم برای اصلاح پلیس است. دوره‌ های مختلف در فعالیت پلیسی شاهد پیشرفت‌ های تکنولوژیکی در مبارزه با جرائم بوده است. به عنوان مثال می توان به تولید ارتباطات رادیویی دوطرفه در دهه 30، استفاده از اثر انگشت در ذخیره‌سازی، بازیابی، انتقال و کاربرد بررسی اطلاعات مربوطه اشاره کرد. اخیرا استفاده از اپلیکشین‌ های برای گزارش جرم نیز مورد بررسی قرار گرفته است. دوره ‌های مختلف شاهد مشارکت ‌ها و پیشرفت‌ های تکنولوژی در پلیس برای کمک به حل مسئله جرائم بوده ‌اند.

  • چگونه با هیجانات منفی مواجه شویم؟

    بر کسی پوشیده نیست که با چیزی نباید مقابله کرد. حتی با رفتارهای فردی طرف مقابل و برخی واقعیات زندگی ‌مان نباید مقابله کنیم. مقابله کردن یعنی جنگیدن و اعتراض کردن و این اقدام اشتباه بزرگی است

در گفت و گوی نوآوران با استاد دانشگاه خوارزمی بررسی شد

فرسودگی شغلی؛ عامل اصلی بی انگیزگی کارکنان

مریم احمدی روزنامه نگار

جای علیپور وینگر نیست او باید به نوک حمله برود

محمدخانی: قهرمان ایران نباید با اتکا به اتفاقات برنده شود

  آرش جعفری- مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس عقیده دارد، قهرمان ایران نباید مقابل ضعیف ترین تیم گروه اینقدر بد بازی کند تا قضا ...