بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
کد خبر: 124945 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ - 14:42
غذایی که خوردن آن در شب احتمال سکته را افزایش می دهد!

غذایی که خوردن آن در شب احتمال سکته را افزایش می دهد!

طبیعت مطلق گوشت ماهی، سرد و تر است؛ بدترین زمان خوردن ماهی، شب‌هنگام است و بیشتر کسانی که سکته کرده‌اند شب را ماهی میل کرده‌اند.

نوآوران آنلاین-بهترین ماهی، آن است که در آب شیرین پرورش یابد که این آب شیرین همیشه جاری بوده و بر روی سنگ و سنگ‌ریزه یا شن گذشته باشد، سرچشمه آن دور بوده و باد بر آن وزیده باشد.

 
طبیعت مطلق گوشت ماهی، سرد و تر است و ماهی دریا و آب شور، سردی و تری کمتری دارند و بعضی نسبت به بعضی گرم‌تر هستند؛ ماهی نمک‌سود از هر نوع که باشد گرم و مایل به خشکی است و ماهی نمک‌سود کهنه، گرم و خشک است.
 
کباب ماهی تازه، سریع‌الهضم، چاق‌کننده، تولید‌کننده منی مخصوصاً در زنان است؛ بهتر است اندازه ماهی مصرفی نه بزرگ و نه کوچک بلکه متوسط باشد.
 
ماهی خوب آن است که همان روز صید شده و بوی بد نیز نداشته باشد(گوشت ماهی لطیف است و سریعاً دچار عفونت می‌شود) ماهی سواحل دریا بهتر، نازک‌تر و لذیذتر از ماهی رودخانه است.
 
بدترین ماهی‌ها، ماهی قنات و گودال‌ها و چشمه‌های کوچک و زمین‌های پست وآب‌های کثیف بدبو هستند (مخصوصاً اگر راکد باشند)؛ ماهی‌های بسیار بزرگ یا بسیار کوچک پرخار نیز برای مصرف مناسب نیستند و بهتر است از مصرف آن‌ها پرهیز شود.
 
بهترین روش مصرف ماهی، کباب کردن بر آتش است که برای معده سبک‌تر از بریان کردن در روغن است.
 
آشامیدن آب بعد از مصرف ماهی بسیار زیان‌آور است و موجب بیماری‌های مزمن می‌شود؛ مصرف ماهی همراه با شیر و تخم مرغ یا گوشت سایر حیوانات نیز بسیار زیان‌آور است و سبب بیماری‌های مزمن می‌شود.
 
سنگ موجود در سر ماهی تحت عنوان "حجرالحوت" نام دارد؛ کسانی که سنگ کلیه دارند، خوردن حجرالحوت در دفع سنگ کلیه نقش موثری دارد؛ بهتر است سنگ سر ماهی سنگسر جنوب باشد که در خواص بهتر از سایر ماهی‌ها است.
 
به روشهای مختلفی می‌توان خوراک ماهی را طبخ کرد؛ ماهی در شمال کشور استانهای مازندران و گیلان به شکل شکم‌پر طبخ می‌شود؛ اهالی مازندران و گیلان از سبزی چوچاغ یا چوچاک یا شیشاک بعنوان هاضم(هضم کننده) قوی ماهی و از گردو بعنوان مصلح ماهی و به‌دلیل رطوبت بالای هوا از"‌سیر" در ماهی شکم‌پر استفاده می‌کنند.
 
در جنوب ایران، ماهی به‌صورت قلیه‌ماهی طبخ می‌شودغ بهتر است مردم در جنوب همراه ماهی خرما میل کنند و در شمال کشور از زیتون بعنوان مصلح ماهی میل کنند.
 
بهترین زمان خوردن ماهی در وعده ناهار همراه با سیر یا خرما یا گردو و ترجیحا زیتون است؛ بدترین زمان خوردن ماهی، شب‌هنگام است؛ بیشتر کسانی که سکته کرده‌اند شب را ماهی میل کرده‌اند؛ بهتر است شب را به‌دلیل طبیعت سردش غذای با طبع گرم میل کرد.
 
در جمع‌بندی تدابیر ضروری مصرف ماهی باید توجه داشت که:
 
- هرگز همراه ماهی، ماست یا دوغ مصرف نشود.
 
-حتماً همراه ماهی، مصلحات آن (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویه‌جات گرم، ماهی به‌صورت شکم‌پر) خورده شود.
 
-مصرف ماهی بیشتر باید در فصل تابستان و فصول گرم سال باشد.
 
- ماهی در وعده غذایی ناهار مصرف شود و از مصرف آن در وعده شام پرهیز شود.
 
-افراد با طبع سرد (افراد بلغمی و سوداوی) از خوردن زیاد ماهی به‌شدت پرهیز کنند.
 
-هرگز همراه ماهی، آب ننوشید.
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.