بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 118180 | تاریخ : ۱۳۹۶/۹/۴ - 18:27
نشانه‌های تصمیم گیری اشتباه

نشانه‌های تصمیم گیری اشتباه

یک تصمیم می‌تواند سرنوشت کسب‌و‌کار را برای همیشه عوض کند. سفر هر شخص در مسیر کارآفرینی متفاوت است اما صبوری و گرفتن تصمیم‌های درست در همه مشترک است.

نوآوران آنلاین-زمانی که فردی کسب‌و‌کار خودش را راه‌اندازی می‌کند یعنی عشق و علاقه‌ی زیادی به این کار دارد. این فرد تصمیم گرفته است که از این به بعد روی پای خودش بایستد و این تازه آغاز ماجرا است. پیدا کردن راهی برای کسب درآمد، پرداخت کردن به موقع قبض‌ها و راضی نگه داشتن مشتری از جمله چالش‌های بزرگ پیش روی او هستند. تمام تلاش‌های این فرد برای این است که بتواند با کم‌ترین بودجه، توسط مشتری‌های جدید شناسایی شود و همچنین بتواند با استفاده از روش‌های خلاقانه شهرت خود را در بازار افزایش دهد. بنابراین بسیار مهم است که منابع معتبر داشته باشد، صبور باشد و برای هر تصمیم‌گیری از استراتژی‌های قوی استفاده کند.

گلن لوپیس (Glenn Llopis)، رئیس شرکت Glenn Llopis Group، و مشاور کسب‌و‌کار می‌گوید:

داشتن استراتژی قوی برای تصمیم‌گیری‌های مهم ضروری است. من کارآفرینی را در سال ۱۹۹۷ آغاز کردم و بعد از آن هرگز به پشت سرم نگاه نکردم. فرآیند کارآفرینی به هیچ عنوان ساده و سرگرم‌کننده نیست. تبدیل شدن از کارمند معمولی به یک کارآفرین نیازمند طرز تفکر جدید است. با قدم گذاشتن در مسیر کارآفرینی، داشتن درآمد ثابت ماهیانه و تفریح و خوش‌گذرانی از بین رفته و جای خودشان را به یادگیری اصول مالی شرکت می‌دهند. هیچ کس نمی‌توانست بابت اتفاقاتی که پیش رویم خواهند بود به من هشدار دهد یا من را از لحاظ فکری آماده کند زیرا سفر هر شخص در این مسیر متفاوت است. آرام ماندن در شرایط بحرانی و گرفتن تصمیم‌های درست تنها نقطه‌ی مشترک سفر تمام کارآفرینان است. یک تصمیم نادرست می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری برای شما داشته باشد و این همان دلیل اصلی است که موجب شکست خوردن ۵۰ درصد کسب‌و‌کارها در پنج سال اولیه و شکست ۷۰ درصدی آن‌ها در طی ۱۰ سال است.

من در آن شرایط از هیچ‌کدام از همکارهای سابقم نمی‌توانستم سوال بپرسم زیرا آن‌ها هیچ درکی از شرایط من نداشتند. همچنین نمی‌توانستم از راه حل‌های آن‌ها برای رسیدن به موفقیت استفاده کنم. بنابراین متوجه شدم که تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق نه تنها یک امتیاز محسوب می‌شود بلکه از خیلی جهات یک برتری نسبت به دیگران است.

یک تصمیم‌گیری می‌تواند آینده‌ی استارتاپ را برای همیشه مشخص کند. بنابراین قبل از هر چیزی از پنج اشتباهی که در ادامه‌ی این مقاله‌ی زومیت به بررسی آن‌ها می‌پردازیم اجتناب کنید.

۱- کمال

هیچ چیزی به اسم کمال وجود ندارد و همیشه راه بهتری پیدا می‌شود. توجه بیش از اندازه به ایده‌آل‌ها انسان را محدود کرده و باعث می‌شود هیچ کاری جلو نرود. کمال‌گرایی را کنار گذاشته و واقع‌بین باشید. با تغییر مداوم پیشرفت خود را تضمین کنید و بهترین خدمات را به بازار و مشتری‌ها ارائه دهید.

۲- تعویق

تصمیم‌های بد زمانی اتفاق می‌افتند که کارهای ضروری برای کسب‌و‌کار را نادیده بگیرید مخصوصا کارهایی که علاقه‌ای به انجام دادنشان ندارید. هرقدر بیشتر راه‌های آسان را انتخاب کنید و واقعیت‌ها و مسئولیت‌ها را نادیده بگیرید، تصمیم‌های بدتری خواهید گرفت. اگر می‌خواهید عاقلانه رفتار کنید و تصمیم‌های هوشمندانه بگیرید باید مسئولیت‌پذیر باشید و اعتماد دیگران را جلب کنید.

۳- حریص نبودن

زمانی که تصمیم می‌گیرید کارآفرین شوید باید طرز تفکر رشد پذیر داشته باشید. همان طرز تفکری که می‌گوید چیزی به نام کافی بودن وجود ندارد. همیشه باید تشنه‌ی امتحان کردن فرصت‌های جدید باشید؛ زیرا نمی‌دانید که کدام‌یک از آن‌ها باعث رشد کسب‌و‌کار خواهند شد. کارآفرینان از عدم اطمینان و غیرقابل پیش‌بینی بودن برای پرورش فرصت‌ها استفاده می‌کنند. حریص بودن یعنی ایجاد تأثیرگذاری و پیدا کردن راه‌هایی برای حرکت داشتن به صورت مداوم. روزی که به این چیزها اهمیت ندهید، زمانی است که انگیزه‌ی خود را برای رقابت از دست خواهید داد و تصمیم‌های بد خواهید گرفت.

۴- عدم توجه به جزئیات

کارآفرینانی که به جزئیات و روش انجام کار اهمیت نمی‌دهند، کسانی هستند که یاد نمی‌گیرند چندین کار را به صورت همزمان انجام دهند و تصمیم‌های مهم بگیرند. توجه به جزئیات نیازمند پرسیدن سوال‌های بی‌شمار است. هیچ موقع جواب‌ها را حدس نزنید و همیشه مانند یک دانش‌آموز برای رسیدن به پاسخ چیزهایی که نمی‌دانید و چیزهایی که نمی‌خواهید بدانید تلاش کنید. به‌عنوان مثال برای درک مفاهیم مرتبط با مالیات در کلاس‌های حسابداری شرکت کنید تا بتوانید تصمیم‌های بهتری در این زمینه بگیرید. با یاد گرفتن کارهایی که دوست ندارید انجام دهید، هیچ موقع در نقطه‌ی کور قرار نخواهید گرفت. تسلط داشتن روی تمام موضوع ها و حتی چیزهای که دوست ندارید کمک می‌کند تصمیم‌های بهتری در زندگی بگیرید.

۵- عدم اختصاص زمان کافی به تفکر انتقادی

زمانی که کارآفرین شدید متوجه می‌شوید که زمان با سرعت زیادی حرکت می‌کند مخصوصا وقتی که برای بقای کسب‌وکار خود در تلاش باشید. اجازه ندهید که کارآفرینی شما را محدود کند. همیشه چند گام به عقب بازگردید و در مورد مسئولیت‌ها و فشارها به طور انتقادی به تفکر بپردازید. زمانی که خودتان را برای داشتن طرز تفکر انتقادآمیز پرورش می‌دهید، نه تنها از تکرار اشتباهات قبلی اجتناب می‌کنید بلکه در آینده تصمیم‌های بهتری خواهید گرفت.

کارآفرینان موفق همیشه در تلاش هستند تا اوضاع را بهتر کنند، باعث پیشرفت بشریت شوند و جهان را به محیط سالم‌تری برای زندگی تبدیل کنند. بنابراین تصمیم‌های درست بگیرید و به یاد داشته باشید که تصمیم‌های خوب موفقیت را تضمین نمی‌کنند بنابراین از شکست خوردن نترسید. تمرکز خود را حفظ کرده و برای شرایطی که دارید سپاسگزار باشید. درنهایت مغرور نشوید و ریسک‌پذیر باشید و برای بهتر کردن شرایط از هیچ کوششی دریغ نکنید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.