بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 119173 | تاریخ : ۱۳۹۶/۹/۱۱ - 12:44
لحن ناامید و عجیب ابوبکر بغدادی در نامه به یارانش

لحن ناامید و عجیب ابوبکر بغدادی در نامه به یارانش

منابع آگاه از ارسال نامه‌هایی از سوی ابوبکر بغدادی برای رهبران داعش در لیبی خبر دادند که وی در این نامه با لحنی ناامیدانه از این رهبران خواسته به جنوب لیبی بروند.

نوآوران آنلاین-به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، براساس اطلاعات به دست آمده تاریخ نامه‌های ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش به اواخر سال میلادی گذشته تا چند هفته پیش برمی‌گردد و در دست طرف‌های امنیتی داعش و رهبران شاخه داعش در لیبی است. بغدادی در برخی از این نامه‌ها از حامیانش در لیبی خواسته به عضوگیری از کودکان برای جبران نیروهای از دست رفته بپردازند. وی با لحنی آشفته به خاطر اختلافات پیروانش گفته است""جنگی طولانی و سخت پیش رو داریم."

بغدادی با لحنی ناامیدانه به دلیل شکست‌های سختی که در عراق، سوریه و سرت لیبی خورده از نمایندگانش در لیبی می‌خواهد که به جنوب که ناهموارتر است بروند و از داعشی‌هایی که از عراق و سوریه فرار کرده‌اند در آنجا استقبال کنند و از امکانات این کشور نفت‌خیز که نزدیک اروپاست استفاده کنند.

داعش در مخفی‌گاه‌هایی که از آن‌ها عقب‌نشینی کرده گنجی از اطلاعات را قرار داده که گروه‌های مختلف در این کشور به آن دست یافته‌اند. از جمله این گروه‌ها "ارتش ملی" است که با تندروها در بنغازی می‌جنگد. از دیگر گروه‌ها نیروهای البنیان المرصوص و گروه‌های دیگر در طرابلس هستند که یکی از آن‌ها اخیرا توانست به منزلی حمله کند که رهبران داعش از آن به عنوان مرکزی برای خود در پایتخت لیبی استفاده می‌کردند.

اطلاعاتی که به دست آمده نشان می‌دهد که ابوبکر بغدادی همچنان زنده است و زخم اندکی در جریان جنگ موصل برداشته است.

براساس اطلاعات به دست آمده توافقی میان رهبر داعش و ایمن الظواهری، رهبر القاعده وجود ندارد آن هم به دلیل اینکه هر کدام از آن‌ها یک تفسیر از نقش گروه خود دارند. هرچند که اختلافات میان داعش و القاعده در عراق و سوریه و مناطق دیگر واضح است اما در لیبی این اختلافات به گونه دیگری است. از جمله این اختلافات مشکلات میان رهبران خود القاعده و تعامل برخی از آن‌ها با داعش و پایبندی برخی از آن‌ها به الظواهری و راندن رهبران داعشی است.

نامه‌های ابوبکر بغدادی به ۱۳ رهبر داعش در لیبی رسیده است و شامل دستوراتی برای متمرکز شدن بر انتقال به جنوب لیبی است. ویژگی کلی این نامه‌ها نگرانی داعش از دودستگی‌ها و اختلافات در تفسیر بسیاری از اصولی است که داعش براساس آن عمل می‌کند.

ابوبکر بغدادی در یکی از این نامه‌ها می‌گوید: می‌دانم که دشمنان از هر طرف ما را احاطه می‌کردند. جنگ یک وضعیت فوق العاده است و باید برای آن همت داشت و با تمامی ابزارهای معنوی و مادی برای جنگ آماده شد.

در یک نامه جدید از ابوبکر بغدادی خود وی دچار همان احساس ناامیدی و خستگی شده که پیروانش در لیبی را هم به آن دچار کرده است. بعد از اینکه بر لزوم ادامه جنگ تأکید می‌کند با لحنی سرشاز از ترس و تهدیدی که نشان دهنده به سر آمدن صبر و طاقت اوست، می‌گوید: سخنان میان برخی از شما که دچار ترس و تسلیم شده‌اید زیاد شده است. تنها خیانت ما را شکست داده است.

بیشتر نامه‌های ابوبکر بغدادی به زبان عربی است و از هر کدام از آن‌ها نسخه‌هایی به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی ترجمه شده است. وی در نامه‌ای با عنوان "جنگی که متغیرات آن را تحمیل کردند" نوشته است: آنچه علیه ما در سوریه و عراق می‌گذرد جنگی است که متغیراتی آن را بر جهان تحمیل کرده است. ما باید می‌دانستیم که وقوع این تغییر یک پدیده جهانی است. همواره موضع ثابت نیست همواره نمی‌شود پایدار بود. میدان آتی برای جهاد ما لیبی است این امارت آتی اسلام است و از آنجا پرچم جهاد در مصر، تونس و الجزایر برافراشته می‌شود.

او در نامه دیگری می‌گوید: مبارزان ما در ترکیه و فرانسه می‌دانند که باید چه کنند. اگر ارتباط ما با آن‌ها قطع شد آن‌ها خود مسؤول اوضاعشان هستند. ما از بلاد عراق و شام هجرت می‌کنیم دوست نداریم از آنجا هجرت کنیم و ترسی از مردن در آنجا نداریم اما به خاطر ادامه جهاد و بالا بردن پرچممان این کار را می‌کنیم.

در نامه دیگری ابوبکر بغدادی خشم خود را از گروه انصار بیت المقدس مصر ابراز می‌دارد که بیشترش اعضایش از سینا به لیبی فرار کرده بودند.
وی در این نامه به رهبران داعش در لیبی می‌گوید: جنگ بیت المقدس در مصر به ما بی‌ربط نیست اما باید به این نکته توجه داشته باشید که افکار برادرانمان در بیت المقدس با افکار ما تناقض دارد و به نفع ما در لیبی نیست. آن‌ها جنگشان در مصر را تمام نکردند و اگر نزد ما بیایند روحیه کامل جهاد را ندارند بلکه از جنگی که در آن شکست خورده‌اند فرار می‌کنند. ما به آن‌ها برای بازگشت به میدانشان کمک می‌کنیم اما اگر بین شما بذر ناامیدی و شکست را بکارند جنگ با آن‌ها واجب است.

ابوبکر بغدادی در این نامه‌ها از لیبی و موقعیت استراتژیک ان به ویژه در جنوب تعریف و تمجید می‌کند. در دوره‌ای که نامه‌های ابوبکر بغدادی به رهبران داعش در لیبی می‌رسید، داعش چندین عملیات علیه ارتش لیبی در جنوب و شهر مصراته و غرب طرابلس انجام داد و اخیرا توانسته با گروه‌های تندرویی در جنوب غرب از جمله گروه الجزایری مختار بلمختار ائتلاف کند. در هفته‌های اخیر منابعی در سازمان اطلاعات نظامی در پایتخت لیبی اعلام کردند که فرماندهان جدید داعش از صدها داعشی که از عراق و سوریه فرار کرده بودند، استقبال کردند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.