بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 122295 | تاریخ : ۱۳۹۶/۹/۲۹ - 13:18
روش های بو دادن آجیل شب یلدا

روش های بو دادن آجیل شب یلدا

آجیل های بو داده بسیار خوشمزه هستند و می توانند آجیل شب یلدا را دو چندان خوش طعم کنند. البته از این آجیل هم می توانید هنگام غذا پختن استفاده کنید و طعم غذای تان را دلپذیر نمایید.

نوآوران آنلاین- آجیل های بوداده بسیار خوشمزه هستند و می توانند آجیل شب یلدا را دو چندان خوش طعم کنند.

البته از این آجیل هم می توانید هنگام غذا پختن استفاده کنید و طعم غذای تان را دلپذیر نمایید.

در این مقاله روش های بو دادن بادام و پسته توضیح داده شده است.

چند روش بو دادن بادام

این دانه حاوی فیبر، پروتئین، چربی های تک اشباع نشده، ویتامین E، منگنز، منیزیم و مس، ویتامین B2 و فسفر است.

بادام سرشار از آنتی اکسیدان است و با بیماری های سرطان و مربوط به کهولت سن می جنگد. به کنترل قند خون کمک کرده و از فشار خون می کاهد.

کم کالری بوده اما احساس سیری خوبی به فرد می دهد و برای کاهش وزن بی نظیر است. به صورت زیر می توانید بادام ها را بو بدهید:

بادام شور و ترش

بادام خام را درون ظرف مخصوص فر- البته بدون اینکه ظرف چرب شده باشد- بریزید.

در این زمان کمی نمک روی بادام ها بپاشید و اگر هم می خواهید کمی طعم ترش بگیرند، به روی آنها آبلیمو بریزید سپس درجه حرارت فر را روی 149 درجه سلسیوس (300 درجه فارینهایت) قرار دهید.

بادام را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر بگذارید. مراقب باشید بادام ها نسوزند. می توانید یکی از بادام ها را برداشته و به دو نیم کنید.

اگر رنگ آن قهوه ای شده بود، آنها را از درون فر خارج کنید.

بوی آنها باید شیرین باشد. سپس بادام ها را درون یک ظرف دربسته نگهدارید (تصویر 1).

بادام ادویه ای

پیش از قرار دادن بادام درون ظرف فر، روی آن کمی روغن سبزیجات بریزید و یا کف ظرف را با کره آب شده، چرب کنید.

درجه حرارت فر را از قبل روی 177 درجه سلسیوس (350 درجه فارینهایت) قرار دهید.

اگر می خواهید چند سری بادام را یکجا بو دهید، روی لایه اول، کاغذ مخصوص پخت قرار داده و یک لایه دیگر بادام روی آن بریزید.

اکنون کمی نمک به روی بادام ها بپاشید. سپس برای طعم متفاوت دادن به بادام ها، 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، زیره سبز، گشنیز، دارچین را با هم مخلوط کنید.

کمی روغن زیتون به روی بادام ها بریزید و سپس ادویه آماده شده را به صورت یکنواخت روی بادام ها بریزید. ظرف محتوای بادام را به مدت 10 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید.

زمانی که بادام ها به رنگ قهوه ای درآمدند، آنها را از درون فر خارج کنید.

اجازه دهید بادام ها به مدت 10 تا 15 دقیقه خنک شوند و سپس در ظرف مخصوص نگهداری آجیل، نگهدارید (تصویر 2)

بادام و عسل

اجاق فر را روشن کرده و روی حرارت 177 درجه سلسیوس (350 درجه فارینهایت) قرار دهید. 2 فنجان بادام را روی کاغذ مخصوص آشپزی و درون ظرف فر قرار دهید.

اگر کاغذ آشپزی ندارید ظرف فر را با روغن سبزیجات چرب کنید. اکنون در ظرفی جدا 1/4 فنجان شکر سفید و کمی نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.

اگر هم بادام تند دوست دارید، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز به مخلوط شکر و نمک اضافه کنید. این ظرف را فعلا کنار بگذارید.

اکنون بادام ها را در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید و وقتی رنگ شان به صورت قهوه ای متمایل به طلایی درآمد، آنها را از فر بیرون بیاورید.

بادام ها را درون ماهیتابه ای ریخته و 1/4 فنجان عسل به همراه 2 قاشق غذاخوری آب، روی آن بریزید.

حرارت را کم کرده و وقتی آب به جوش آمد، بادام را به مدت 5 دقیقه روی حرارت، دایما هم بزنید تا عسل کاملا جذب بادام شود.

سپس بادام عسلی آماده شده که هنوز داغ است را درون مخلوط نمک و شکر قرار داده و کاملا هم بزنید.

داغ بودن بادام باعث می شود که شکر به آن بچسبد. بدین ترتیب لایه ای از شکر به روی بادام عسلی تان قرار می گیرد (تصویر 3)

بادام و دارچین

درجه حرارت فر را روی 177 درجه سلسیوس (350 درجه فارینهایت)، قرار دهید. ظرف فر را با روغن سبزیجات و یا کره چرب کنید.

یک عدد سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و آن را به سرعت و به شکل دورانی، هم بزنید.

بتدریج 2 قاشق غذاخوری آب درون ظرف ریخته و همچنان به هم زدن ادامه دهید.

این کار را ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ، پف کند. اکنون بادام های خام را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سفیده تخم مرغ به روی بادام ها قرار بگیرند.

سپس 1/2 فنجان شکر سفید را با 1/4 فنجان دارچین و کمی نمک مخلوط کنید.

بادام ها را روی ظرف فر چیده و مخلوط شکر و دارچین و نمک را به طور یکنواخت به روی آنها بریزید.

ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید. وقتی رنگ بادام به صورت قهوه ای متمایل به طلایی درآمد، آماده است.

اما اگر می خواید بادام کاملا طرد شود، 5 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند (تصویر 4).

روش های بو دادن پسته

پسته یکی از دانه هایی است که بیشترین مواد مغذی مورد نیاز انسان را دارد.

پسته حاوی کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فسفر، پتاسیم، تیامین، ویتامین B6، بتاکاروتن، لوتئین، زآگزانتین، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، منگنز، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B5، فولات، ویتامین E، ویتامین A و ویتامین K است.

پسته در کنترل وزن، پیشگیری از بیماری های چشمی در پیری، سلامت قلب، برطرف کردن خشکی پوست موثر بوده و آنتی اکسیدانی قوی است.

این دانه حاوی مس فراوان است و این ماده معدنی در جذب آهن مواد غذایی کمک بسیاری می کند.

با استفاده از فر

فر را روی حرارت 177 درجه سلسیوس (350 درجه فارینهایت) قرار دهید.

پسته ها را روی ظرف فر که از قبل با روغن سبزیجات و یا کره چرب کرده اید قرار دهید.

می توانید از کاغذ مخصوص فر استفاده کنید تا پسته های آماده شده را به راحتی از ظرف جدا کنید.

ظرف حاوی پسته ها را درون فر به مدت 6 تا 8 دقیقه قرار دهید. همین مقدار زمان کافی است تا پسته ها به رنگ قهوه ای روشن درآیند و بوی خوش شان در فضا بپیچد.

اگر می خواهید پسته آماده شده بانمک هم باشد، پیش از اینکه ظرف پسته را داخل فر بگذارید، روی آن نمک بپاشید.

با استفاده از ماهیتابه

با استفاده از ماهیتابه نچسب و روی حرارت اجاق گاز می توانید پسته های بوداده را به سرعت آماده کنید.

پسته ها را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و آن را به مدت 6 تا 8 دقیقه تفت دهید.

وقتی رنگ پسته ها قهوه ای روشن شد، کمی آب نمک به روی پسته ها بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی خشک شود.

نکته: اگر پسته ها را با روش ماهیتابه بو می دهید، پس بهتر است که ابتدا پوست آنها را جدا کنید تا پسته ها به طور یکنواخت آماده شوند.

طعم شور و شیرین پسته

اگر می خواهید پسته ها طعم شور و شیرین دلچسبی پیدا کنند، مخلوط زیر را آماده کرده و هنگام قرار دادن ظرف درون فر یا روی اجاق گاز، مخلوط را به آن اضافه کنید:

برای یک فنجان پسته، مخلوطی از 20 قاشق چایخوری روغن زیتون بکر، 20 قاشق چایخوری کره آب شده، 1 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری شکر سرخ، 1 قاشق چایخوری نمک دریا و 1/2 قاشق چایخوری دارچین آماده کرده و روی پسته ها بریزید و سپس پسته ها را بوداده کنید.

طعم تند پسته

می توانید به جای طعم دهنده شیرین از مخلوط 1 قاشق غذاخوری شربت برنج قهوه ای، 1 قاشق غذاخوری روغن آب شده نارگیل، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری پودرکاری، نصف قاشق غذاخوری نمک دریا، 1/8 قاشق غذاخوری فلفل قرمز استفاده کنید.

این مقدار مخلوط برای 1/5 فنجان پسته مناسب است (تصویر 5).

می توانید باقی آجیل های شب یلدا، از جمله فندق و بادام زمینی و انواع تخمه ها را نیز به روش فوق بوداده کنید.

البته استفاده از گلپر برای تخمه ها، آنها را بسیار خوش طعم می کند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.