بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 126206 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ - 20:46
بهترین و بدترین روغن پخت و پز را بشناسید

بهترین و بدترین روغن پخت و پز را بشناسید

در فضای مجازی اخبار ضد و نقیض در رابطه با سرطان زایی روغن پالم مشاهده می شود، چندی پیش وزیر بهداشت درخصوص سرطان زایی این روغن اعلام کرد: در مورد روغن پالم چندین بار از قول بنده نقل شد که مصرف این روغن مضر و سرطان‌زاست که این مطالب دروغ بود و بنده چنین حرفی را به زبان نیاوردم، اما مصرف زیاد روغن پالم ممکن است مضر باشد. حال در ادامه، نظر رئیس انجمن صنایع غذایی را در رابطه با سرطان زایی روغن پالم جویا شدیم.

نوآوران آنلاین-

دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی کشور در خصوص سرطان زایی روغن های پالم  گفت: روغن پالم، روغنی است که تمامی کشورها از آن استفاده می کنند، برخی از کشورها یکسری حد و حدودی را برای مصرف مطرح کردند برای مثال از مجموعه روغنی که افراد روزانه استفاده می کنند باید تنها 30 درصد آن دارای پالم باشد که این قانون تقریبا در ایران رعایت می شود و معیار 30 درصدی روغن پالم نیز به افراد اطلاع رسانی شده است.

این متخصص گفت: روغن پالم یک روغن خوراکی است که از قسمت گوشتی میوه پالم استخراج می‌شود. روغن پالم انواع مختلفی دارد از قبیل پالم اولئین، پالم سوپر اولئین و ... همه خوراکی هستند. روغن پالم مناسب ترین گزینه برای سرخ کردن عمیق است زیرا این روغن به دلیل مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون شرایط سرخ کردن پلیمر نمی شود.

وی در ادامه افزود: سرطان زایی روغن پالم در هیچ جای دنیا به ثبت علمی نرسیده است و افرادی که به یقین بر این باورند نیز به کلی در اشتباه هستند، اما ناگفته نماند مصرف این روغن به دلیل بالا بودن درصد اشباع، برای بیماران قلبی و عروقی ممنوع است. در حال حاضر هیچ روغن پالمی به صورت خالص روانه بازار نمی شود که میزان اسید های چرب اشباع آن بتواند برای مردم مشکل ساز باشد.

به گفته عزیزی، بیماران قلبی و عروقی در مصرف روغن ها باید بسیار محتاط باشند چرا که نه تنها نباید روغن پالم مصرف کنند بلکه از روغن های حیوانی و گیاهی مانند نارگیل و روغن های اشباع دیگر نیز منع مصرف می شوند.

رئیس انجمن صنایع غذایی کشور بهترین روغن را روغن زیتون دانست و گفت: روغن زیتون خالص بهترین روغن مصرفی محسوب می شود که البته پیدا کردن روغن خالص آن بسیار کار دشواری‌ست.

وی هشدار داد: مصرف روغن های مانده و ترانس بالا یکی از خطرناک ترین و مضرترین اقداماتی است که در پخت و پز می توان انجام داد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.