بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 126819 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ - 08:46
پشت پرده توليد سوسیس و كالباس با گوشت گربه

پشت پرده توليد سوسیس و كالباس با گوشت گربه

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: در تولید سوسیس و کالباس از گوشت های وارداتی برزیلی استفاده می شود و اخبار مربوط به افزودن گوشت گربه، باقی مانده گوشت و مرغ صحت ندارد.

نوآوران آنلاین-محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، در خصوص تولید سوسیس وکالباس در کشور گفت: سوسیس و کالباس یکی دیگر از فرآورده‌های گوشتی است که سوابق تولید آن به کشورهای دیگر می‌رسد. بنابراین تولیدات اولیه این محصولات به طور مستقل از ایران آغاز نشده است و پیشینه آن به کشورهای اروپایی می‌رسد.

 
وی افزود: بر طبق فرمول‌های موجود در فرآورده‌های سوسیس و کالباس از افزودنی‌های متفاوت، مواد نگهدارنده، رنگ و ... استفاده می‌شود. بنابر این به منظور جلوگیری از افزایش میزان ابتلا به سرطان مصرف اینگونه فرآورده‌ها از جانب پزشکان و متخصصان توصیه نمی‌شود.
 
عزیزی خاطر نشان کرد: مصرف یکباره و یا به دفعات کم از محصولات گوشتی سوسیس و کالباس نمی‌تواند به عنوان عاملی برای ایجاد سرطان در بدن شود.بنابر این برخلاف شایعات موجود درجامعه مصرف مکرر و مدام از این مواد گوشتی به مرور زمان می‌تواند زمینه بروز انواع سرطان‌ها را دربدن ایجاد کند. این درحالی است که متاسفانه برخی از پزشکان مصرف یکباره و کم اینگونه محصولات گوشتی را عامل سرطان در بدن اعلام کرده اند در حالی که این خبر کذب است.
 
وی عنوان کرد: به هیچ عنوان از فضولات مرغ و گوشت در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی‌شود و تنها ماده اصلی تولید این محصولات فراوری شده گوشت‌های وارداتی خارجی است که تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح می‌شوند. بنابراین از گوشت‌های برزیلی یخ زده وارداتی در تولید این محصولات استفاده می‌شود بنابر این ارزانی اینگونه گوشت‌ها تنها علت استفاده در تولید سوسیس و کالباس است و هیچ علت دیگری مبنی بر فساد و یا فضولات گوشتی در اینگونه محصولات وجود ندارد.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: سوسیس و کالباس‌های مرغی از دیگر فراورده‌های گوشتی محسوب می‌شوند که مواد اصلی تشکیل دهنده آن‌ها مرغ‌های مادر یا تخم گذار هستند.
 
عزیزی اذعان داشت: آشغال‌ها و فضولات ناشی از گوشت‌ها و مرغ‌های مصرفی در فرآیند پخت و خشک کردن به پودر گوشت و مرغ تبدیل شده و به عنوان غذای دامی مورد استفاده دامداران قرار می‌گیرد.
 
وی در خصوص استقبال برخی از افراد نسبت به فرآورده‌های گوشتی خوک، الاغ و اسب درمحصولات سوسیس و کالباس و مواد غذایی گفت: مصرف اینگونه گوشت‌ها از لحاظ سلامت و بهداشت در دفعات کم مشکلی ندارد، اما از لحاظ شرعی مشکل آفرین بوده و استفاده از آن‌ها در برخی از رستوران‌های متخلف تقلب محسوب می‌شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در خصوص اخبار مربوط به تولید سوسیس وکالباس از گوشت گربه افزود: خبر مبنی برتولید محصولات گوشتی توسط گوشت گربه در کشور شایعه‌ای بیش نیست. بنابراین این اطمینان را به مردم می‌دهیم که تمامی فرآیند تولید این گونه محصولات در کارخانه توسط ناظران امر بررسی شده و قبل از توزیع هر گونه محصول در جامعه آزمایشات لازم انجام می‌شود.
کانال تلگرام

دیدگاه‌های دیگران

|
مخالف 0 - 1 موافق
یعنی دارین واقعیات رو که ملت دیدن انکار میکنید؟ ای کاش کسانی که در مواد غذایی مرتکب جرم میشن بعنوان جرم جنایی درنظر بگیرن و مانند قاتلها باهاشون رفتار کنن مثل کشورهای پیشرفته

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.