نوآوران آنلاین- حسین نعمتی ضمن اشاره به این جمله که مبنای اصلی تعیین قیمت گوشت قرمز «دام زنده» است، افزود: طی یک ماهه گذشته قیمت گوشت گوساله زنده به ازای هر کیلو 14 هزار و 500 تومان و قیمت گوشت گوسفند زنده در ازای هرکیلو به 18 هزار تومان رسیده بود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران اظهارداشت: قیمت گوشت گوساله و گوسفند زنده به ازای هرکیلو در شرایط فعلی به ترتیب 12 هزار و 500 و 16 تا 16 هزار و 500 تومان کاهش یافته است.
وی در ادامه دلالان و واسطههای سودجو را عامل گرانی گوشت قرمز در بازار دانست و یادآورشد: دستگاههای نظارتی ذیربط باید نسبت به بازار این محصول حساس باشند و با تخلفات بصورت جدی برخورد کنند.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به این پرسش که قیمت گوشت قرمز براساس چه مولفههای تعیین میشودبه رادیو اقتصاد گفت: تعیین نرخ گوشت قرمز رابطه مستقیمی با قیمت دام زنده دارد.
علی اصغر ملکی افزود: در حال حاضر با کاهش قیمت دام زنده قیمت گوشت نیز در بازار بر مدار کاهشی قرار گرفته است.
وی همچنین اظهارداشت: هم اکنون قیمت گوشت مرغوب گوسفندی به ازای هرکیلو در واحدهای کشتارگاهی35 هزار و 500 تا 36 هزار و 500 تومان است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در ادامه یادآورشد: در شرایط حاضر قیمت عرضه گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه در سطح بازار به ازای هر کیلو 39 تا 40 هزار تومان است.