بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 128260 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ - 11:58
هیچ یک از واحدها حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد

هیچ یک از واحدها حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد

رئیس دانشگاه آزاد گفت: تا زمانی که ظرفیت دانشگاه‌ها و استادان خالی است، هیچ واحد سمایی حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد رهبر در مراسم تکریم سید احمد زرهانی رئیس سابق سازمان سما و معارفه علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و سرپرست سازمان سما […]

نوآوران آنلاین- رئیس دانشگاه آزاد گفت: تا زمانی که ظرفیت دانشگاه‌ها و استادان خالی است، هیچ واحد سمایی حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد رهبر در مراسم تکریم سید احمد زرهانی رئیس سابق سازمان سما و معارفه علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و سرپرست سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مسئولیت در جمهوری اسلامی ایران مانند دو امدادی است،
وی افزود: مجموعه سما در انجام ماموریت‌های خود موفق بوده و به اهداف تعیین‌شده رسیده اما زمانی که قله‌ای را فتح می‌کنیم، قله‌های دیگری را پیش رو خواهیم داشت و سما هم اهداف دیگری دارد و باید تلاش کنیم سازمان سما در میان مراکز آموزشی و مدارس کشور بدرخشد.
رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه استراتژی ما در مدارس سما، توسعه کیفی مستمر در طول سال است، گفت: این توسعه باید در طول سال مورد ارزیابی قرار گیرد تا شاهد ارتقای کیفیت آموزش، پژوهش و مهارت‌آموزی در سازمان سما باشیم و در فواصل مختلف از نقطه‌ای به نقطه دیگر توسعه یابیم.
رهبر با تاکید بر اینکه افزایش مدارس و آموزشگاه‌های آن از ۶۰۰ به هزار واحد از برنامه‌های توسعه کمی در این سازمان است، اظهار داشت: باید در عین توسعه کمی، به توسعه مستمر کیفی نیز توجه شود، چرا که اگر به دنبال ایجاد تمدن اسلامی هستیم و می‌خواهیم تمدن‌سازی کنیم، به تحول فرهنگی نیازمندیم و این تحول از مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تربیتی آغاز می‌شود.
وی افزود: در مدارس به دلیل آنکه دانش‌آموزان از سنین پایین‌تری برخوردار هستند، امکان کار فرهنگی، میسرتر است. با توجه به این موضوع، یکی از برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد مجتمع سما در استان‌هاست تا بتوانیم آموزش و تربیت نیروی انسانی را از پیش‌دبستانی آغاز و تا لیسانس ادامه دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حذف مقطع کاردانی پیوسته، گفت: این موضوع شاید برای سایر مراکز آموزشی چالش محسوب شود، اما در آموزشگاه‌های سما اینگونه نیست، چرا که ما دانشگاه و سازمان سما را یکی می‌دانیم و برنامه ما برای ایجاد مجتمع سما از پیش‌دبستانی تا دیپلم و لیسانس این است که بتوانیم متناسب با نیازمندی و مزیت‌های هر منطقه، اقدام به آموزش مهارت و تربیت تکنسین کنیم.
رهبر با بیان اینکه فرصت‌های بسیار مناسبی در اختیار سازمان سما قرار دارد که سایر مدارس از آن بی‌بهره هستند، تصریح کرد: آموزشگاه‌های سما می‌توانند از ظرفیت‌های بلااستفاده اعضای هیات علمی و استادان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته واحدها استفاده کنند.
وی افزود: اینکه ما می‌خواهیم تعداد مدارس سما را از ۶۰۰ به هزار واحد افزایش دهیم، به معنای ساخت‌وسازهای جدید نیست، بلکه باید از امکانات بلااستفاده واحدها استفاده شود تا با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم از موج جمعیتی که در پیش است، استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه علاوه بر مزیت‌های فرهنگی، مدرسه‌داری از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر از دانشگاه است، گفت: خانواده‌ها حاضرند برای آموزش فرزندان خود در مدارس باکیفیت هزینه کنند، به طوری که اکنون هزینه تحصیل در پیش‌دبستانی برابر با هزینه یک سال تحصیل در مقطع کارشناسی است.
رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه اکنون به موج دوم جمعیتی رسیده‌ایم که وارد مدرسه می‌شوند، گفت: در حال حاضر ظرفیت کلاس‌های اول و دوم همه مدارس تکمیل است، چرا که جوانان دهه شصتی اکنون ازدواج کرده و فرزندان آنان به سن تعلیم و تربیت رسیده‌اند و سهم سازمان سما از این موج جمعیتی ۷۵هزار دانش آموز است که باید طوری برنامه‌ریزی شود که طی دو سال به ۱۵۰هزار نفر و به تدریج به ۳۰۰هزار دانش‌آموز برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه این دانشگاه امکانات بسیار خوبی در اختیار دارد و باید برای بهره‌برداری از امکانات بلااستفاده بین سما و واحدهای دانشگاهی پیوند ایجاد کنیم تا یکپارچه عمل کرده و از عمل کردن به صورت مجمع‌الجزایری و ملوک‌الطوایفی اجتناب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی یک سیستم یکپارچه با یک رئیس است، گفت: باید در استان‌ها هم این یکپارچگی ایجاد شود تا مدارس سما و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدیریت فعالیت کنند، چرا که همه ما در واقع یک واحد به نام دانشگاه آزاد اسلامی و سما هستیم.
رهبر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ۳۰هزار عضو هیات علمی دارد که با توجه به کاهش تعداد دانشجویان، تعدادی از این اساتید نمی توانند ساعات موظفی خود را پر کنند. تا زمانی که ظرفیت دانشگاه‌ها و استادان خالی است، هیچ واحد سما حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اظهار امیداوری کرد با بکار بردن تمامی ابزارها و امکانات موردنیاز، راه ترقی و پیشرفت سازمان سما با کمک واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هموارتر از قبل شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.