بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 139551 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ - 20:17
این چایی را بخورید تا فکرهای خلاقانه کنید

این چایی را بخورید تا فکرهای خلاقانه کنید

پژوهشگران و محققان چینی در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند که کافئین و تی نین در چای موجب افزایش مهارت های خلاقانه و شناختی فرد می شود.

نوآوران آنلاین-

 در پی نتایج پژوهش های جدید، می توان گفت نوشیدن چای گرم باعث برطرف شدن اضطراب و ایجاد احساس اشتیاق در فرد می شود.

در واقع این مطالعات جدید ادعا کرده اند که مصرف چای موجب تمرکز و وضوح ذهنی می شود که در نتیجه آن خلاقیت ذهنی افزایش پیدا می کند.

یافته های جدید دانشگاه پرکینگ (Perking) پکن چین نشان می دهد که وجود عناصری همانند کافئین و تی نین (theanine) در چای که عامل موثری بر بهبود توجه و هشیاری هستند، می تواند چنین اثری را ایجاد کند.

پژوهشگران و روان شناسان این دانشگاه یافته های خود را بر یک گروه پنجاه نفری دانش آموز با سن متوسط 23 سالگی آزمایش کردند.

آنها پیش از شروع فرآیند پایش و نظارت، به نیمی از دانش آموزان یک لیوان آب و به نیم دیگر آنها یک فنجان چای سیاه داده اند. در این آزمایش مهارت های خلاقانه و شناختی هر دو گروه از دانش آموزان، مورد آزمایش قرار گرفت.

یکی از آزمایشاتی که برای نشان دادن مهارت های خلاقانه و شناختی این دانش آموزان انجام گرفت، اینگونه بوده که از شرکت کنندگان خواسته شد تا با بلوک های ساختمانی بازی یک ساختمان جذاب و خلاقانه بسازند و دیگر اینکه برای یک رستوران افسانه ای نامی جالب پیشنهاد دهند. قابل توجه است که کل نتایج این روند آزمایش ها و بر اساس سطح خلاقیت، توسط دانش آموزان دیگری که بخشی از این پژوهش ها و آزمایش ها نبودند، مورد قضاوت قرار گرفت.

در آزمایش بلوک های ساختمانی بازی، مصرف کنندگان چای به طور متوسط 6.54 امتیاز و مصرف کنندگان آب به طور متوسط 6.03 امتیاز را به دست آوردند.

در آزمایش دیگر مصرف کنندگان چای به طور متوسط 4.11 امتیاز و مصرف کنندگان آب به طور متوسط 3.78 امتیاز را کسب کردند.

یافته ها و نتایج آزمایش ها نشان می دهد که در هر دو مورد، در مصرف کنندگان چای افزایش میزان خلاقیت دیده می شود و محققان بر این اساس به توانایی مصرف چای در افزایش مهارت های خلاقانه و شناختی اطمینان حاصل می کنند.

در گزارش این تحقیقات اعلام شده است که این پژوهش ها به درک عملکرد مصرف چای بر خلاقیت کمک می کند و راه جدیدی برای بررسی رابطه بین مصرف مواد غذایی و نوشیدنی ها و بهبود شناخت انسان پیش روی پژوهشگران و دانشمندان قرار می دهد.

در این پژوهش ها بیشتر به نقش کافئین و تی نین در افزایش توجه و عملکرد شناختی مغز اشاره دارد. با این حال، محققان خاطر نشان کردند که شرکت کنندگان مقدار بسیار کمی چای را در این آزمایش ها مصرف کرده اند و بنابراین ممکن است مصرف بلند ملت و یا زیاد چای تاثیر مثبت نداشته باشد.

بهتر است برای به دست آوردن نقش بهتر تی نین بر خلاقیت و مهارت های شناختی، آزمایش هایی در مصرف دراز مدت چای به جای روند پردازش لحظه به لحظه انجام شود.

نتایج این تحقیقات در مجله کیفیت و ترجیحات غذا (Food Quality and Preference) به چاپ رسیده است.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.