بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 152137 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ - 17:14
آیا قرص های لاغری واقعا لاغرمان می کنند؟

آیا قرص های لاغری واقعا لاغرمان می کنند؟

برخلاف همه تبلیغاتی که به شما می گویند، هیچ قرص جادویی برای کاهش وزن وجود ندارد.

نوآوران آنلاین- اگر انتظار دارید که قرصهای کاهش وزن برای شما کار کنند، هنگامی که روی ترازو قرار می‌گیرید که خودتان را وزن کنید کاملا نا امید می‌شوید.

اگر چشمانتان را باز کنید و نگاهی به مطالب جسته و گریخته‌ای که در همه جا وجود دارند بیندازید می‌بینید که تبلیغات زیادی در جاهای مختلف در مورد قرصهای جادویی و تضمین شده کاهش وزن بدون نیاز به ورزش و رژیمهای غذایی وجود دارند. اینکه آن دارو را از عمق جنگلهای آمازون گرفته‌اند و یا اینکه ترکیبی است که دکتر شما نمی‌خواهد در مورد ترکیبات آن به شما بگوید، این نقص شرکتهایی نیست که می‌خواهند پولی را که به زحمت بدست آورده‌اید از شما بگیرند و دارویی را به شما بدهند که در نهایت روغن مار از آب در می‌آید.

کریستوفر اوچنر، محقق مرض چاقی و استادیار دانشکده پزشکی در نیویورک می‌گوید “این صنعت، اعتقاد به اینکه بهترین فرم بدن از طریق مصرف دارو شکل می‌گیرد را جاودانی می‌کند.” این شرکتها می‌دانند که داروهایشان کار نمی‌کنند اما به هر حال آنها را تبلیغ می‌کنند. “اگر بجای ورزش و رژیم غذایی فقط یک قرص بخورید مسلما راحتر است و همه آن را انجام خواهند داد.”

از میان مکملهای بسیار مشهور عصاره لوبیا ، دانه قهوه سبز و کتون تمشک بیشتر به چشم می‌خورند که تولید کننده‌گان این داروها ادعا می‌کنند که ترکیبات آنها چربی سوز است و متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و همچنین از لحاظ پزشکی اثبات شده هستند و هیچگونه اثرات جانبی ندارند. هر چند این داروها از پشتوانه Doctor.Oz برخوردارند اما کیلن گوئرا صاحب کلینیک Cleveland بیان می‌کند که همه این ادعاها راجع به این داروها جعلی می‌باشند. دکتر کلین همچنین می‌گوید که هیچکدام از این ادعاهایی که در مورد این داروها شده توسط هیچ محقق مستقلی تایید نمی‌شوند اما چون هیچکدام از این مکملها توسط سازمان غذا و دارو کنترل نمی‌شوند تولید کننده‌گان آنها بدون هیچگونه نگرانی به کار خود ادامه می‌دهند.

از همه مصیبت بارتر این است که تولید کننده‌گان آنها مجبور نیستند ترکیبات استفاده شده در آنها را فاش کنند. گوئرا می‌گوید” معمولا ترکیباتی در این داروها وجود دارند که در لیست برچسب ترکیبات دارو اسمی از آنها برده نشده است. ممکن است بر روی محصولی کلمه” فاقد کافئین” درج شده باشد ولی در عین حال حاوی کافئین باشد. حتی اگر ترکیبات فعال آن دارو دارای هیچگونه اثرات جانبی نباشند ممکن است محتوای آن دارای اثرات جانبی باشد.

بر چسب نزدن بر روی محصولات ممکن است بسیار خطرناک باشد. مطالعه‌ای که سال گذشته در ژورنال پزشکی BMC به چاپ رسید نشان داد که یک سوم از ۴۴ نوع داروی مکملی که عنوان کرده بودند دارای ترکیبات فعال می‌باشند در حقیقت حاوی هیچ ترکیب فعالی نبودند. بعضی از انواع آنها هم حاوی تنقلات بودند که این می‌تواند برای کسانی که نسبت به آنها حساسیت دارند بسیار کشنده باشد.

کریستوفر اوچنر می‌گوید” بسیاری از این محصولات در تبلیغاتشان از واژه “طبیعی” استفاده می‌شود تا کسانی را که از داروهای شیمیایی می‌ترسند را وادار به استفاده از آنها کنند. مردم می‌خواهند باور کنند که در اعماق طبیعت دارویی وجود دارد که چربیهای آنها را می‌سوزاند. اما اگر واقعا چنین دارویی وجود دارد شرکتهایی که سالانه میلیونها دلار صرف مطالعه در این مورد می‌کنند باید اول موفق به شناسایی آنها شوند. حتی داروهایی شیمیایی که تا به امروز ساخته شده اند هیچ کدام کار نمی‌کنند. کریستوفر اوچنر می‌گوید” تنها دارویی که در حال حاضر در بازار موجود است و مورد تایید سازمان غذا و دارو می باشد Alli است که دارای اثرات جانبی زیادی است و مصرف آن به اثرات جانبی آن نمی‌ارزد. مصرف Alli بدین معناست که شما جلوی ورود چربی به بدنتان را بگیرید و اثرات جانبی آن شامل مدفوع چرب و بیحال شدن به اضافه اثرات جانبی بسیار دیگری می‌باشد.

بنابراین اگر این قرصها دارای اثرات اثبات شده اندکی هستند و اینکه مصرف آنها خطرناک است چرا مردم باز هم به سمت آنها می‌روند؟ اوچنر می‌گوید” مردم به دنبال راهی کوتاه هستند. واقعیت این است که کاهش وزن نیاز به زمان و انرژی دارد. چه کسی حاضر است زمان و انرژی خود را صرف کند؟ پس ساده‌ترین راه این است که به جای ورزش و مراقبت از رژیم غذایی روزانه با قرص کارمان را راه بیندازیم.”

چه چیزی این مسئاه را دشوارتر می‌کند؟ اوچنر می‌گوید” جواب بسیار ساده است«تکامل». بدن ما در مقابل کم کردن وزن از خود مقاومت نشان می‌دهد زیرا برای سالهای متمادی قحطی یکی از بزرگترین مشکلات بشر بود اما برای اولین بار می‌بینیم که بشر با مشکل پرخوری مواجه است و خیلی سخت است وزنی را که بدست اورده‌ایم به راحتی از دست بدهیم”

تنها با انجام کارهای سخت می‌توانیم وزنمان را کم کنیم و هر چقدر زودتر به این مطلب پی ببرید زودتر می‌توانید به آن اندامی که می‌خواهید برسید. عادتهای غذاییتان را تغییر بدهید شکر و کربو هیدرات کمتری مصرف کنید، بطور منظم ورزش کنید و این نکته را مد نظر داشته باشید که در کوتاهترین زمان به نتیجه نخواهید رسید. هیچ قرص جادویی وجود ندارد تنها با تلاش می‌توانید به ان چیزی که می‌خواهید برسید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.