بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 152706 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ - 19:32
ناگفته های تست های قبل ازدواج

ناگفته های تست های قبل ازدواج

دو نفر که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند صرف چند جلسه صحبت فکر می‌کنند که شناخت کاملی از هم بدست آورده اند، اما اینطور نیست.

نوآوران آنلاین-

در مساله ازدواج دو فرد با چندین جلسه صحبت با هم، فکر می کنند که تا حد زیادی از طرف مقابل خود شناخت به دست آورده اند اما وقتی وارد زندگی می شوند، بسیاری از ویژگی هایی که تا کنون ندیده بودند را می بینند که نمی دانند چه عکس العملی باید نسبت به آن نشان دهند. مشاوره های قبل ازدواج باعث می شود تا همه زوایای شخصیتی همدیگر را قبل از نامزدی بهتر کشف کنید.

ازدواج

انسان ها در تولد خود اینکه چه زمانی به دنیا یبایند و چگونه و کجا هیچ اختیاری نداشته اند. اما همه افراد بعد از رسیدن به یک سنی انتخاب و اختیارهای بزرگی را پیش رو خواهند داشت. آنها می توانند به اختیار تصمیمی بگیرند که چگونه درس بخوانند ، وارد چه شغلی شوند، حتی محل زندگی خود را از شهر یا کشوری تغییر دهند.وقتی در سن ازدواجقرار می گیرند به اختیار می توانند همسر خود را با توجه به ملاک هایی که مورد نظرشان است برگزینند. زندگی در کنار یک فرد تولد جدیدی محسوب می شود.

در چند سال اخیر که آمار جدایی ها در سال های اول زندگی رشد قابل توجهی داشته است، یکی از هزاران دلیل آن عدم شناخت و انتخاب درست در این تولد جدید است. زمانی که دو فرد برای ازدواج همدیگر را انتخاب می کنند وجود یک نفر سوم بدون داشتن تعصب می تواند روزنه های پنهانی شخصیت هر کدام را برای طرف مقابل آشکار کند.

بهترین زمان برای مراجعه به مشاور زمانی است که فرد آمادگی دارد و حداقل 8 تا 10ساعت با طرف مقابل درباره مسائل مختلف گفت وگو کرده است.

مشاور سعی می کند هردو نفر خواستار ازدواج را بشناسد، و بعد با تجربه و دانشی که دارد بگوید چه قدر شانس موفقیت دارید و چقدر می توانید خوشبخت شوید. چه مشکلاتی در انتظار شماست و... اما هرگز به شما نخواهد گفت باید با هم ازدواج کنید یا نباید و در نهایت تصمیم نهایی با دادن اطلاعات و آگاهی به فرد، بر عهده خود اوست.

تست های ازدواج چه می گویند؟

تست های ازدواج در مراکز معتبر شامل پنج تست است که سه تای اول جنبه شخصیت شناسی دارند. فارغ از اینکه فرد در پروسه ازدواج و انتخاب همسر هست یا نه.

مشاور اتمام حجت هایی را با طرفین مطرح می کند که در حالت عادی و بین خودشان امکان پذیر نیست؛ تردیدهایی که ته دل آدم هاست و نسبت به آن ناهوشیار هستند یا آن را عیان نمی کنند.

می تواند با همان سه مرحله اول تست، خودش را بسنجد و به خودشناسی برسد. این تست و مشاوره بعد از آن برای آگاهی و بهبود ارتباط های خانوادگی، شغل و... مناسب است. به اینها تست های شخصیتی می گوییم.

دو دسته تست بعدی این بسته بیشتر به ابعاد زندگی می پردازد. اما انجام تست های شخصیت شناسی برای هر فردی که قصد ازدواج دارد و برای انجام تست به مشاور مراجعه می کند ضروری است. اینکه یک خانم یا آقا چقدر در آستانه امراض روانی است در همین تست ها مشخص می شود. مثلا اگر فردی نزدیک به شخصیت های دو قطبی باشد، افکار وسواسی داشته باشد و... مشاور به شما می گوید تا زمانی که فرد درمان نشده برای ازدواج مناسب نیست و در صورتی که ازدواج صورت گیرد دچار تنش های زیادی می شوید.

تست ها بیشتر پایه روانشناختی دارند. اینکه تفاوت های روانی بین دو فرد تا چه اندازه در زندگی تاثیرگذر است. مشاور اتمام حجت هایی را با طرفین مطرح می کند که در حالت عادی و بین خودشان امکان پذیر نیست؛ تردیدهایی که ته دل آدم هاست و نسبت به آن ناهوشیار هستند یا آن را عیان نمی کنند. در جلسات و باتوجه به تبحر مشاور این موارد مشخص و واضح بیان شده و به همه تردید ها پرداخته می شود تا افراد با ذهن باز تری به شرایط زندگی شان فکر کنند.

شناخت من و تو در تست ها

در تست ها ، اولویت بندی نیازهای دو طرف مشخص می شود. برای کسانی که قصد ازدواج دارند تفاوت این اولویت بندی ها نباید خیلی زیاد باشد. نتیجه تست ها گاهی به ما می گوید که بین دختر و پسر تفاوت های معناداری وجود دارد. مسلما در این شرایط و با این حجم تفاوت، دو طرف اگر قطعا قصد ازدواج دارند، باید مهارت حل مساله را بلد باشند تا با وجود این تفاوت ها بتوانند با هم ازدواج کنند. درواقع باید یاد بگیرند در چنین شرایطی چطور از ایجاد تنش پیشگیری کنند و در صورت بروز هر مساله ای چه رفتاری داشته باشند. درواقع به دو طرف گفته می شود به چند جلسه مشاوره احتیاج دارند.

دو طرف یک رابطه از زمانی که نیت ازدواج دارند، باید تست بدهند تا متوجه تفاوت ها و شباهت های بین خود بشوند.

به همه پیشنهاد می شود این تست را پیش از ازدواج و حتما پیش از دوران نامزدی انجام دهند.


بیشتر بخوانید:تازه عروس و دامادی که سنشان روی هم 171 سال است +تصاویر


تست زمانی ارزش بیشتری پیدا می کند که اقدام اساسی برای ازدواج صورت نگرفته باشد؛ مثلا زمانی که خواستگاری انجام شده، دختر و پسر یک مدتی نسبت به هم آشنایی پیدا کرده اند و خانواده ها در جریان هستند و قبل از رسمی شدن برای انجام تست مراجعه می کنند.

شايد اصلا وقت ازدواجت نرسیده

تست بیشتر به منظور ایجاد آگاهی مناسب است، وگرنه همه یک شناخت اولیه مناسب یا نسبی به یکدیگر دارند و بعد برای انجام تست مراجعه می کنند.

اگر دختر و پسر تفاوت معناداری در چند آیتم تست داشته باشند به آنها گفته می شود. خیلی موقع ها در همان سه مرحله تست اول مشخص می شود که خانم یا آقا اصلا به بلوغ ازدواج نرسیده اند و آمادگی برای تشکیل زندگی ندارند. مثلا تنش های عصبی دارند که مسلما در طول رابطه اینرسی به وجود می آورد. این رابطه ناامن است و دلبستگی ناایمن به همراه دارد. گاهی از طریق همین تست ها به یک سری خط قرمزهایی مشخص می شود که باید به طرفین گفته شود : عزیز من شما فعلا اصلا به ازدواج فکر نکنید! بعضی ها اول باید مسائل شان را با کمک یک مشاور حل کنند. وقتی حل شد، می توانند به ازدواج فکر کنند.

فردی آمادگی ازدواج دارد که تعهد پایدار داشته باشد، یعنی برای فردی که وارد زندگی او شده است بار نباشد، زندگی بالنده ای داشته باشد، باعث آرامش وی شود، سرعت حرکت او را به سمت تعالی و پیشرفت بیشتر کند و اگر چنین نباشد، در واقع ازدواج تنها برای رفع بخشی از نیازها خواهد بود که به فرد برای پیشرفت و تعالی کمک نمی کند.

با ذهن هوشیارتری به ازدواج فكر كنید

تست‌ها بیشتر پایه روانشناختی دارند. اینكه تفاوت‌های روانی بین دو فرد تا چه اندازه در زندگی تاثیرگذر است. مشاور اتمام حجت‌هایی را با طرفین مطرح می‌كند كه در حالت عادی و بین خودشان امكان‌پذیر نیست؛ تردیدهایی كه ته دل آدم‌هاست و نسبت به آن ناهوشیار هستند یا آن را عیان نمی‌كنند. در جلسات و باتوجه به تبحر مشاور این موارد مشخص و واضح بیان شده و به همه تردید‌ها پرداخته می‌شود تا افراد با ذهن باز‌تری به شرایط زندگی‌شان فكر كنند.

انجام تست یعنی آگاهی بیشتر در طول یك رابطه

نسبت به تست دادن پیش از ازدواج خیلی گارد نداشته باشید. خیلی‌ها فكر می‌كنند تست دادن بی‌فایده است. ما هم نمی‌گوییم كاری می‌كند كارستان یا به آن خیلی بها بدهید، اما بهتر از این است كه با ناآگاهی رابطه را پیش ببرید. تست، یك دریچه اولیه برای داشتن شناخت لازم از رابطه است كه نتیجه‌های خوبی هم داشته است.

مسائل احتمالی زندگی آینده شما چیست؟

معمولاً مراجعه به مشاوره زمانی که هنوز هیچ صحبتی بین افراد نشده است، مناسب نیست، همان طور که مراجعه افراد بعد از مدت ها حرف زدن و رابطه داشتن و شکل گرفتن علاقه، تاثیر چندانی ندارد، بنابراین بهترین زمان برای مراجعه به مشاور زمانی است که فرد آمادگی دارد و حداقل 8 تا 10ساعت با طرف مقابل درباره مسائل مختلف گفت وگو کرده است.

در این تست‌ها بسیاری از ابعاد شخصیتی و روانشناختی طرفین با هم سنجیده می‌شود. اینكه در چه مرحله‌ای و با چه شناختی از هم این تست را انجام می‌دهند. در مشاوره‌های بعد از تست معمولا به افراد گفته نمی‌شود كه چقدر به هم می‌آیید، یا اینكه شما دو نفر به هم نمی‌آیید؛ بلكه به آنها گفته می‌شود كه با وجود تفاوت‌ها و شباهت‌ها ممكن است در زندگی با چه مسائلی روبه‌رو شوند.

همچنین مساله‌های احتمالی زندگی‌شان در آینده را بیان می‌كنیم. البته این را هم در نظر داشته باشید كه تست تنها یك عامل است. احساس، عاطفه و بسیاری مسائل دیگر هم در این بین مطرح است. البته جالب است بدانید در بسیاری از موارد خود زوج‌ها دنبال این هستند و از ما می‌خواهند به آنها بگوییم به هم می‌آیند یا نه! درصورتی‌كه نباید این‌طور باشد. معمولا خط قرمزهایی كه به طرفین می‌گوییم خط قرمزهای روانشناختی است.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.