بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 166317 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۱۷ - 11:10
داستان‌های تاریخ فوتبال؛ معجزه نوکمپ

داستان‌های تاریخ فوتبال؛ معجزه نوکمپ

بارسلونا با جبران شکست ۴ بر صفر دیدار رفت مقابل پاری سن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا توانست معجزه نوکمپ را رقم بزند.

نوآوران آنلاین-جهان فوتبال در تاریخ رمونتادا، جبران نتیجه یا کامبک‌های زیادی را به خود دیده اما دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین دو تیم بارسلونا و پاری سن ژرمن در نوکمپ مانند یک معجزه بود و فوتبال در ۸ مارس ۲۰۱۷ باز هم نشان داد چرا محبوب‌ترین ورزش دنیا است.
بارسلونا فصل ۱۷-۲۰۱۶ لیگ قهرمانان را مانند سال‌های گذشته به عنوان یک مدعی آغاز کرد و مرحله گروهی را با ۱۵ امتیاز و بالاتر از منچسترسیتی به پایان رساند. قرعه کشی مرحله حذفی پاری سن ژرمن را در مسیر تیم کاتالانی قرار داد. تیم فرانسوی که در گروه A قرار داشت و پس از آرسنال با ۱۲ امتیاز به عنوان تیم دوم صعود کرده بود باید برابر تیمی قرار می‌گرفت که خاطره خوبی از آن نداشت. آنها پیش از این دو بار مقابل آبی اناری ها حذف شده بودند اما توانستند نخستین شوک را به شاگردان لوییس انریکه وارد کنند.
پارک دِ پرنس میزبان یکی از بهترین بازی‌های تاریخ پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان بود. درخشش آنخل دی ماریا در پیروزی باورنکردنی PSG با یک دبل همراه بود و در پایان نتیجه ۴ بر صفر در تابلو ورزشگاه به ثبت رسید. شکست تحقیر آمیز آبی اناری ها در فرانسه امید تیم پاریسی را برای یک فصل درخشان و رسیدن به قهرمانی زنده کرد. شاگردان اونای امری بیش از نیمی از راه را طی کرده بودند و در تاریخ لیگ قهرمانان هیچ تیمی نتوانسته بود نتیجه ۴ بر صفر را جبران کند. آن ها در حالی به نوکمپ رفتند که تقریبا خیالشان از صعود راحت بود چون آبی اناری ها تنها با به ثمر رساندن پنج گل و بسته نگه داشتن دروازه‌شان شانس حضور در مرحله یک چهارم نهایی را داشتند.
با این حال بارسا به دنبال ثبت یک نتیجه تاریخی بود. این تیم باور داشت با حمایت هوادارانش و بهره بردن از MSN در خط حمله می‌تواند به چنین نتیجه فوق العاده‌ای دست یابد. بیش از ۹۸ هزار تماشاگر در نوکمپ حضور داشتند و منتظر بودند اتفاق تاریخی رقم بخورد. بهترین شروع ممکن برای شاگردان انریکه رقم خورد و در حالی که هنوز بازی به دقیقه ۳ نرسیده بود لوییس سوارس گل نخست را به ثمر رساند. امید آبی اناری ها بیشتر شد. توپ و میانه میدان در اختیار آبی اناری ها بود و پس از ۱۰ دقیقه تصویر مارک آندره تراشتگن در دوربین‌های تلویزیونی دیده شد. نخستین حمله تیم پاریسی با صحنه مشکوک به پنالتی همراه بود که داور از آن گذر کرد. حمایت تماشاگران ادامه داشت اما دفاع مطلق PSG اجازه پیشروی و حمله خطرناک به بارسا نمی‌داد اما شاگردان انریکه به تلاش خود ادامه دادند، حمله کردند و حمله کردند تا این که دراکسلر به اشتباه دروازه تیم پاریسی را باز کرد. این اتفاق در پنج دقیقه مانده به پایان نیمه اول رخ داد. تیم کاتالانی پایان خوبی نیز در این نیمه داشت.
لحظات خوب میزبان ادامه داشت و داور زمین خوردن نیمار را در برخورد اتفاقی با بازیکن پاری سن ژرمن پنالتی اعلام کرد. بازی ۳ بر صفر شد و نام لیونل مسی نیز در میان گلزنان به ثبت رسید. بارسا چهل دقیقه فرصت داشت تا برای به تساوی رساندن بازی یک گل به ثمر برساند و این اتفاق بعید نبود. با این حال افت محسوس این تیم برای دقایقی باعث شد تمام امیدهایش از بین برود. کاوانی در دقیقه ۶۲ سکوت را در نوکمپ حکم فرما کرد. شوک وارد شده به بارسلونا در بازی این تیم تاثیر گذاشت و ۱۰ دقیقه زمان برد تا دوباره به روند سابق برگردند. هوادران بارسا با ناامیدی تماشاگر دقایق باقی مانده بازی بودند. لحظات سپری می‌شدند، هر برخورد در محوطه جریمه و نادیده گرفتن شدن این صحنه‌ها توسط داور با اعتراض بازیکنان دو تیم و تماشاگران رو به رو می‌شد. در این میان چند صحنه جنجالی دیده شد اما نتیجه بازی تغییر نکرد. پاری سن ژرمن باز هم فرصت گلزنی داشت اما توپ دوباره از خط عبور نکرد.
کمتر از پنج دقیقه به پایان بازی تقریبا همه از صعود تیم مهمان مطمئن شده بودند اما گل زیبای نیمار از روی ضربه آزاد در دقیقه ۸۸ باز هم چهره نوکمپ را عوض کرد. تنها چند دقیقه بعد هنرنمایی سوارس در گرفتن پنالتی باعث شد داور یک پنالتی جنجالی دیگر را به نفع آبی اناری ها اعلام کند. نیمار در مدت سه دقیقه دبل کرد. هواداران که به وجد آمده بودند در پنج دقیقه فرصت باقی مانده (وقت‌های اضافه) با تمام وجود تیمشان را تشویق کردند تا جبران نتیجه تاریخی اتفاق بیفتد. بارسا حمله کرد و در لحظات پایانی تراشتگن نیز برای آخرین ضربه آزاد به جلو آمد، توپ وارد دروازه نشد اما حمله میزبان ادامه پیدا کرد و بلاخره آن لحظه تاریخی در ثانیه‌های آخر اتفاق افتاد. سرخی روبرتو که در نیمه دوم به عنوان بازیکن جانشین به زمین رفته بود معجزه نوکمپ رقم زد. اشک‌های تماشاگران و شادی آنها و همچنین خوشحالی بازیکنان و کادر فنی بارسلونا در تاریخ ماندگار شد. شاید تصمیمات داور در این نتیجه تاثیر گذار گذاشت اما باور بازیکنان و تماشاگران بارسا در ثبت این اتفاق تاریخی مهمترین نکته بود. آنها توانستند زیباترین بخش فوتبال را به نمایش بگذارند و معجزه نوکمپ را رقم بزنند.
شاگردان انریکه در ادامه با یوونتوس قدرتمند رو به رو و باز هم در دیدار رفت ناامید کننده ظاهر شدند. بارسا با دریافت سه گل تورین را ترک کرد. نوکمپ آماده یک رمونتادای دیگر بود اما نه آن بارسا، بارسلونای هشتم مارس بود و نه یوونتوس اشتباهات پاری سن ژرمن را تکرار کرد. آبی اناری ها در حالی با لیگ قهرمانان در مرحله حذفی خداحافظی کردند که بهترین بازی چند دوره اخیر این رقابت‌ها را به ثبت رساندند. جالب این است که یوونتوسی که تیم کاتالانی را حذف کرد پس از پشت سر گذاشتن موناکو به فینال رسید اما نتوانست رئال مادرید را شکست دهد و ۴ بر یک مغلوب تیم اسپانیایی شد تا شاگردان زین الدین زیدان اولین تیم تاریخ لیگ قهرمانان باشند که دو فصل پیاپی قهرمان می‌شوند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.