بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 168965 | تاریخ : ۱۳۹۷/۳/۷ - 12:08
او به خانه ما رفت و آمد داشت تا این که با توسل به ترفندهای حیله گرانه مرا...

او به خانه ما رفت و آمد داشت تا این که با توسل به ترفندهای حیله گرانه مرا...

مرد ۳۵ ساله ای که شش سال قبل در پی ارتباطی شیطانی با یک زن جوان، همسر او را با شیوه ای حیله گرانه به قتل رسانده و جسد او را داخل چاهی متروکه انداخته بود، در حالی به همراه زن مذکور دستگیر شد که صبح روز گذشته بقایای جسد مقتول با خاک برداری از عمق ۲۰ متری چاه مذکور بیرون آمد.

نوآوران آنلاین-ماجرای این پرونده که به کلافی پیچیده تبدیل شده بود، از اول مهرماه سال 1391 زمانی در پلیس آگاهی مورد بررسی قرار گرفت که زنی با تسلیم شکواییه ای به قوه قضائیه، از گم شدن شوهر 46 ساله اش خبر داد.

این زن با نشان دادن دست نوشته ای به پلیس چنین وانمود کرد که همسرش چند روز قبل از منزل خارج شده و دیگر به مشهد باز نخواهد گشت! با اعلام این شکایت، بررسی های پلیس برای ردیابی مرد گم شده آغاز شد اما همه پیگیری ها بی نتیجه ماند تا این که مدت ها بعد، سرنوشت این پرونده به گونه ای رقم خورد که احتمال قتل مرد 45 ساله وجود داشت. به همین دلیل، همسر این مرد و افراد دیگری از مرتبطان با پرونده و به ویژه کسانی که با «محمدرضا-ن» (مرد گم شده) ارتباط داشتند، مورد بازجویی قرار گرفتند و برخی از آنان نیز با صدور دستور قضایی برای مدت اندکی روانه زندان شدند اما باز هم هیچ سرنخی از جنایت به دست نیامد و همسر محمدرضا با قرار قانونی از زندان آزاد شد. گزارش خراسان حاکی است، اواخر سال 1395 بود که قاضی کاظم میرزایی (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) رسیدگی به پرونده گم شدن مرد 45 ساله را به عهده گرفت و با مطالعه اوراق رنگ و رو رفته پرونده، پا به تاریکخانه سرگذشت افرادی گذاشت که حدود پنج سال قبل در ماجرای گم شدن «محمدرضا» مورد بازجویی قرار گرفته بودند. در این میان، ناگهان نامی مرموز توجه قاضی ریزبین جنایی را به خود جلب کرد. «مغول» صفتی که برای «علی-ب» یکی از دوستان نزدیک مرد گم شده به کار رفته بود. قاضی میرزایی «ذره بین» دانش و تجربه قضایی را روی نام «مغول» متمرکز کرد چرا که بخش کوچکی از محتویات پرونده به ارتباط همسر «محمدرضا» با «مغول» اشاره می کرد. گزارش خراسان حاکی است، این گونه بود که قاضی ویژه قتل عمد، دست نوشته مرد گم شده را دوباره مورد بررسی های دقیق کارشناسی قرار داد و از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی خواست با توجه به سوسوی روزنه هایی در تاریکخانه این پرونده، به کنکاش های پلیسی با شگردهای اطلاعاتی بپردازند.

بنابراین به دستور سرهنگ کارآگاه «حمید رزمخواه» (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) گروه زبده ای از کارآگاهان اداره جنایی با نظارت و فرماندهی مستقیم سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی) مامور تحقیقات گسترده در این پرونده پیچیده شدند. بررسی های مقدماتی گروه کارآگاهان که به سرپرستی سرهنگ رضوی (رئیس دایره مفقودی ها) انجام شد، بیانگر آن بود که دست نوشته مذکور مدتی قبل از گم شدن مرد 45 ساله نوشته شده است!! این در حالی بود که قاضی میرزایی دستوراتی را برای بررسی وضعیت اجتماعی و اخلاقی کنونی همسر محمدرضا صادر کرده و از کارآگاهان خواسته بود تحقیقاتی را درباره سیم کارت های مخفی این زن آغاز کنند، دیگر بوی جنایت از این پرونده به مشام می رسید. با این سرنخ ها، تلاش شبانه روزی کارآگاهان در کنار مقام قضایی، ادامه یافت و جلسات کارشناسی برای تجزیه و تحلیل اطلاعات این پرونده در برخی موارد با حضور سرهنگ رزمخواه و قاضی میرزایی گاهی تا ساعت های بامدادی به طول می انجامید. بنابراین گزارش، بعد از مدت ها فعالیت های اطلاعاتی و عملیاتی که در شاخه های مختلف پلیسی صورت گرفت، در نهایت سرنخ هایی به دست آمد که نشان می داد «مغول» از یک سال قبل از جنایت با محمدرضا آشنا شده بود و به منزل او رفت و آمد داشت و از سوی دیگر نیز همسر محمدرضا مدتی قبل ازدواج کرده و با شوهرش زندگی می کند. اما پیدا شدن چندین سیم کارت مخفی از «ز-ف» (زن مرد گم شده) و بررسی پیامک های ارسالی آن، ماجرای ارتباط شیطانی بین او و مغول را فاش کرد. این گونه بود که بلافاصله با درخواست سرگرد خداوردی نژاد (افسر پرونده) و صدور دستورات ویژه از سوی قاضی شعبه 211 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، زن 34 ساله دستگیر شد.  او که هنوز مانند سال های گذشته قصد داشت خود را بی خبر از ماجرای گم شدن همسرش نشان دهد، وقتی در برابر شواهد و دلایل مستند قرار گرفت ناگهان بغض شش ساله اش ترکید و در حضور قاضی میرزایی و کارآگاهان اداره جنایی، گریه کنان گفت: «مغول» مرا فریب داد، او به خانه ما رفت و آمد داشت تا این که با توسل به ترفندهای حیله گرانه مرا به شوهرم بدبین کرد و در نهایت از من خواست شوهرم را به قتل برسانم اما من گفتم که جرئت این کار را ندارم تا این که او چند قرص تهیه کرد و به من گفت: این ها را به شوهرت بخوران! بعد با من تماس بگیر! شب حادثه من قرص را در چای همسرم حل کردم و به او خوراندم.

وقتی او بی حال شد، در حیاط را باز کردم و مغول به داخل خانه آمد و او را با روسری خفه کرد سپس جسد را با پراید خودش به روستای سهل الدین برد و داخل چاه متروکه انداخت. این زن در ادامه اعتراف کرد: چند سال بعد از این ماجرا من با همان دست نوشته موفق شدم طلاق غیابی بگیرم و اکنون در حالی ازدواج کرده ام که دختر 11 ساله ام نیز که آن زمان پنج ساله بود با من زندگی می کند! گزارش خراسان حاکی است، در پی اعترافات این زن، بلافاصله مغول نیز با صدور دستوری از سوی قاضی ویژه قتل عمد دستگیر و روز گذشته با حضور امدادگران آتش نشانی بقایای جسد مرد گم شده از عمق 20 متری نخاله های چاه متروکه بیرون کشیده شد. تحقیقات زیادتر درباره این جنایت هولناک همچنان ادامه دارد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.