نوآوران آنلاین-معمولا وقتی افراد احساس سیری شدید بهمراه آروغ زدن، سوزش سر دل، نفخ شکم و حالت تهوع دارن مشکل شان سوهاضمه تشخیص داده می شود.
سوء هاضمه یک مشکل شایع است، اما ممکن است علایم آن از فردی به فرد دیگر فرق کند. علائم سوء هاضمه ممکن است هر روز و یا فقط گاهی اوقات بروز کند.
این مشکل اغلب بخاطر مصرف بیش از اندازه کافئین یا الکل، سیگار کشیدن یا مصرف داروهای خاص ضدالتهابی بوجود می آید. پرخوری و تند خوردن غذا، مصرف غذاهای چرب و پر ادویه، اضطراب و نگرانی هم می تواند این مشکل گوارشی را تشدید نماید.
سوء هاضمه معمولا جای نگرانی ندارد، اما اگه مشکل شما بیش از دو هفته طول کشید، یا با علایم دیگری مثل کاهش وزن، اسهال و استفراغ با خون یا بدون خون و کاهش اشتها همراه بود، حتما باید به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید.
همینطور احساس پری شکم آزاردهنده بعد از خوردن غذا بهمراه احساس ناراحتی و سوزش بین جناق سینه تا ناف خصوصا اگر بعد از خوردن همه وعده های غذایی اتفاق بیفتد را جدی بگیرید تا از عوارض ناخوشایند آن زودتر راحت شوید. علت اصلی که توصیه می شود سوهاضمه های مزمن را جدی بگیرید این است که گاهی وقتها این وضعیت از بیماری های جدی تر دیگری حکایت دارد، بیماری هایی مثل زخم معده یا سرطان معده ممکن است علت اصلی بروز سو هاضمه باشند. پس لازم است به این علایم گوارشی با دقت توجه شود. معمولا با انجام آندوسکوپی علت مشکل بطور دقیق تشخیص داده می شود.
سوء هاضمه معمولا به سادگی و با تغییر در رژیم غذایی حل می شود، اگر این مشکل حل نشد با دیدن پزشک و مصرف دارو می شود آن را درمان کرد و همانطور که گفته شد در اغلب مواقع مورد نگران کننده ای در بروز سوهاضمه وجود ندارد.