وی با بیان پیامرسانهای داخلی ابعاد مختلفی یافتهاند، خاطرنشان کرد: در سند مصوب شورای عالی فضای مجازی همه ابعاد پیامرسانها ابعاد فنی، اجتماعی، کسب و کارها و حقوقی و حریم خصوصی دیده شده است و توجه به این پارامترها میتواند اغنای کاربران را به دنبال داشته باشد.
وی اضافه کرد: در این صورت نیاز به فیلتر کردن پیامرسانهای خارجی و هدایت آنها به سمت پیام رسان های داخلی نیست.
فتاحی با تاکید بر اینکه آنچه که امروز در مورد پیام رسان ها رخ داده بیشتر سیاسی است، ادامه داد: این رویدادی با حضور نخبگان و دانشگاهیان در این حوزه برگزار می شود اتفاق مناسبی است چرا که در حوزه ای وارد می شوید که تلاش دارد با جلب ایده های خلاقانه کاربران را جذب کند.
معاون وزیر ارتباطات با تا کید برداینکه این امر در پیام رسان تلگرام رخ داده است، اظهار کرد: دوره ای که در آن زندگی می کنم دوره ایدههای خلاقانه و تضمین حریم خصوصی کار بران است و اگر در این سطح حرکت کنیم موفق خواهیم شد.
فتاحی تاکید کرد: در صورت این رویداد به درستی احرایی شود دستاورد های چند میلیاردی به دنبال خواهد داشت.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به اغنای کاربران در شبکه های اجتماعی، اًضافه کرد: در حال حاضر پیام رسان های داخلی از اقبال خوبی برخوردار شده است به گونه ای که نرم افزار کافه بازار از یک زیست بوم اقتصادی مناسبی بر خوردار شده است.
وی با اشاره توسعه پیام رسان های هات گرام و تلگرام طلایی گفت: این دو پیام رسان از سوی شرکت های دانش بنیان با توسعه نسخه ای از تلگرام پیاده سازی شده است و در حال حاضر 35 میلیون نفر آنها را نصب کردهاند.
وی مساله اصلی پیام رسان های داخلی را تضمین امنیت آنها دانست و تاکید کرد: از این رو باید در رویداد پیام اورد به این سوالات پرداخته شود تا چالش های ما در این حوزه مرتفع شود.