بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 177499 | تاریخ : ۱۳۹۷/۹/۸ - 13:43
سوختگیری کامیون‌های درون‌شهری منوط به داشتن بارانه شود
معاون حمل و نقل شهرداری تهران:‌

سوختگیری کامیون‌های درون‌شهری منوط به داشتن بارانه شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه تعداد روزهای سالم تهران امسال 20 روز بیشتر از سال گذشته بوده است، در مورد سامانه بارانه برای تردد کامیون‌های درون شهری گفت: پیشنهاد ما این است که دریافت سوخت توسط کامیون‌های درون شهری منوط به داشتن بارانه شود.

نوآوران آنلاین-محسن پورسید در سی و دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که در سازمان محیط زیست برگزار شد، در مورد ابطال معاینه فنی خودروها به هنگام دود زا بودن و داشتن نقص فنی اظهارکرد: ذات صدور گواهی معاینه فنی متکی به داشتن مجموعه‌ای از شرایط است. به عبارت ساده‌تر معاینه فنی گواهی است که بر مبنای آن تعیین شود که یک خودرو استانداردهای مجاز را رعایت می‌کند.

وی ادامه داد: اگر به هر دلیلی به این حدود مجاز خدشه‌ای وارد شود، خود به خود گواهی معاینه فنی نامعتبر می‌شود و این موضوع نیاز به قانون جدیدی ندارد؛ البته در این جلسه پلیس تاکید داشته باید مصوبه‌ای داشته باشیم تا برای خودروهای دودزا و دارای نقص فنی ابطال معاینه فنی اجرایی شود.

پورسید آقایی اظهار کرد: وقتی خودرو شرایط استاندارد قبلی را از دست می‌دهد خود به خود مجوز معاینه فنی آن باطل می‌شود و نیازی به آیین نامه و مصوبه جدید برای ابطال این گواهی نیست و تنها باید روی این موضوع تاکید شود که چنانچه شرایط استاندارد احراز شده توسط خودرو از بین برود ، گواهی معاینه فنی دیگر معتبر نخواهد بود و قانونا باید نسبت به اخذ برگه معاینه فنی جدید اقدام شود وگرنه خودرو جریمه می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مورد اختلاف نظرهای ایجاد شده برای حضور بازرسان حقیقی در مراکز معاینه فنی گفت: وزارت راه اعلام کرده که قرار بود نظارت و بازرسی از مراکز معاینه فنی به شکل شرکتی باشد و نباید شخص حقیقی معرفی می‌شده بنابراین لازم است در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا تصریح شود که نظارت بر مراکز معاینه فنی بر عهده سازمان محیط زیست است و این سازمان می‌تواند از طریق شخص حقیقی و حقوقی نظارت را انجام دهد.

پورسید آقایی در ادامه جلسه با اشاره به تأثیر سیاست‌های کاهش آلودگی هوا در بهبود کیفیت هوای تهران در سال جاری اظهار کرد:‌ در مهر و آبان سال گذشته 24 روز آلوده در تهران داشتیم که از این تعداد 23 روز ناسالم برای گروههای حساس و یک روز بسیار ناسالم بوده است. این در حالی است که امسال در 60 روز ابتدایی پاییز مهر و آبان 97 تنها 4 روز ناسالم داشتیم که همین  موضوع نشان دهنده بهبود کیفیت هوای تهران است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با طرح این پرسش که آیا بهبود کیفیت هوای تهران در سال جاری معلول سیاست‌های کاهش آلودگی هوا مثل معاینه فنی و طرح ترافیک و طرح کاهش است یا معلول شرایط جوی و افزایش بارش؟ گفت: در این باره مطالعه‌ای انجام شده تا میزان اثرات شرایط جوی و سیاست‌گذاری‌های کاهش آلودگی هوا در بهبود کیفیت هوای تهران بررسی شود که نتایج نشان می‌دهد که بهبود هوای تهران، بخشی ریشه در سیاست‌های اتخاذ شده و بخشی هم ریشه در شرایط جوی دارد.

وی تصریح کرد: در 60 روز ابتدایی پاییز سال گذشته تنها دو روز بارانی در تهران وجود داشت اما امسال 12 روز بارانی طی 2 ماه مهر و آبان ثبت شده اما با این وجود، تعداد روزهای سالم در تهران امسال 20 روز بیشتر از سال گذشته شده است. همچنین امسال 2 روز باد شدید داشتیم که باعث آلودگی گرد و غباری در تهران شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد:‌ تأثیر سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه‌ آلودگی هوا غیر قابل چشم پوشی است. بخصوص این که جلوی کامیون‌ها و اتوبوسهای دوزا گرفته شده است. چون دیزل‌ها شامل کامیون‌ها و اتوبوس‌ها و ماشین‌های خدمات شهرداری، سهم 54 درصدی در آلودگی هوای تهران دارند که امسال خوشبختانه برخورد لازم با این دستگاهها صورت گرفته است.

پورسید آقایی در ادامه جلسه در مورد پیشنهاد شهرداری تهران برای استفاده از سامانه بارانه به منظور کنترل و کاهش آلایندگی خودروهای حمل بار و کالا در تهران گفت: از اول آبان الزام کرده‌ایم که تردد کامیون‌ها در شهر تهران منوط به داشتن بارانه است.

وی  ادامه داد: یک سایت و اپلیکیشن راه اندازی شده است و هر فردی که قصد حمل بار دارد باید در این سایت مبداء و مقصد خود را حداقل به شکل منطقه‌ای وارد کند تا بتواند برای تردد در شهر تهران بارانه دریافت کند.

معاون امور حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به این که پلیس هم به سامانه بارانه دسترسی دارد، گفت: پلیس نیز می‌تواند هر خودرویی که در تهران تردد می‌کند به لحاظ داشتن بارانه کنترل کند. اما دقت داشته باشیم که تا زمانی که پلیس در این کار ورود جدی نداشته باشد و با کامیون‌های متخلف برخورد نکند؛ این طرح اثر گذار نخواهد بود و جدی گرفته نمی‌شود. عملیاتی شدن سامانه بارانه نیازمند همکاری پلیس راهور است.

پورسید آقایی گفت: در شرایط حاضر می‌توانیم برنامه‌های مشترک بین پلیس و شهرداری تهران برای کامیون‌های در حال تردد در تهران داشته باشیم تا ببینیم که آیا کامیون‌ها بارانه دارند یا خیر؟ اگر خودرویی معاینه فنی معتبر نداشته باشد سامانه اجازه صدور بارانه نمی‌دهد.

وی اظهار کرد: این شرایط برای کامیون‌های برونشهری وجود دارد و ملزم به دریافت بارانه هستند. پیشنهاد دیگر ما این است که سوختی که در اختیار کامیون‌ داران قرار می‌گیرد منوط به داشتن بارانه شود. همان طور که دریافت سوخت کامیون‌های برون شهری منوط به داشتن بارنامه است.

پورسیدآقایی ادامه داد: به طوری که کامیون‌های برون شهری اگر بارنامه نداشته باشند سوخت 600 تومانی دریافت نمی‌کنند و اگر داشته باشند می‌توانند از سوخت 600 تومانی استفاده کنند. توقع داریم این اتفاق برای تردد کامیون‌های درون شهری نیز اجرا شود.

معاون امو ر حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در بحث اسقاط موتور سیکلت‌های فرسوده نیز اظهار کرد: وضعیت موتور سیکلت در ایران و تهران فاجعه آفریده است. بنابراین باید صنایع موتور سیکلت سازی به سمت اجرای مصوبه دولت مبنی بر اسقاط یک موتور در ازای شماره گذاری و تولید یک دستگاه جدید موتور سیکلت حرکت کنند همچنین موتور سیکلت سازان باید تولید موتور سیکلت برقی را مورد توجه قرار دهند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.