بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 180639 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ - 12:48
200 خانه و خودروی سازمانی همچنان در اختیار مدیران اسبق شهرداری !

200 خانه و خودروی سازمانی همچنان در اختیار مدیران اسبق شهرداری !

شهردار تهران با بیان اینکه با توجه به بودجه‌ دولت برای سال آینده وضعیت اقتصادی پیچیده است، گفت: لازم است که خود را برای شرایط سخت تر آماده کنیم. مجموعه شهرداری باید هزینه های اضافه را کم کند. وضعیت امروز ما مانند آن پسر حاجی است که ورشکست شده، اما همچنان ولخرجی می کند.

نوآوران آنلاین- حناچی در جلسه شورای معاونین و مشاوران با شهردار تهران ادامه داد: چه معنایی دارد که شهرداری بزرگ ترین مجموعه حمل و نقل خودروی داخل سازمانی را داشته باشد یا 200 واحد مسکونی و خودروی سازمانی در اختیار افرادی باشد که چندین نسل از مدیریت و همکاری ایشان در شهرداری می‌گذرد، اما همچنان در منازل مسکونی شهرداری ساکن هستند و از خودروهای شهرداری استفاده می کنند، تمامی این موارد باید ساماندهی شوند.
شهردار تهران از برخی اختلاف نظرها و کشمکش ها در درون مدیریت شهری انتقاد کرد و گفت: اگر قرار باشد که من وقت عمده خود را صرف حل مشکلات داخلی سازمان کنم دیگر به سایر مشکلات نمی توانم رسیدگی کنم. ما یک تیم و یک خانواده هستیم که باید به همدیگر کمک کنیم مشکلات برطرف شود.
حناچی در ادامه به برخی از مجموعه‌ های شهرداری اشاره کرد و یادآور شد: اگر برخی از این مجموعه ها در اختیار بخش خصوصی بود درآمد زیادی تولید می کرد، اما متاسفانه ما از این مجموعه ها نمی‌توانیم به خوبی استفاده کنیم که باید فکری به حال آن کرد.
شهردار تهران بر اصلاح ساختار شهرداری تاکید کرد و گفت: به نظر من هیچ جراحی نمی‌تواند روی خود یک عمل سخت انجام دهد. به نظر می رسد برای جراحی در ساختار شهرداری باید به سراغ کسانی برویم که تجربه این کار را داشته‌اند و از آن ها کمک بگیریم.
تهران آمادگی مقابله با بحران ناشی از زلزله بزرگ را ندارد
در ادامه این مراسم احمد صادقی به ارائه گزارشی از وضعیت تهران در شرایط بحرانی پرداخت و تاکید کرد: بر اساس آمار هر ۲۰۰ سال در تهران یک زلزله بزرگ رخ می دهد، اما از زلزله قبل در تهران حدود ۲۳۰ سال گذشته است و تهران آمادگی مقابله با بحرانی که ناشی از این زلزله بزرگ است را ندارد.
وی در ادامه گفت: بیشترین تمرکز از دهه های قبل برای مقابله با بحران در تهران در زمینه زلزله بوده است و سایر بحران ها مورد توجه قرار نگرفته اند. این در حالیست که ۵۲ نوع حادثه در کمین شهروندان تهرانی است که اگر بوی نامطبوع اخیر را هم به آن اضافه کنیم به 53 مورد افزایش پیدا می کند.

همچنین در این مراسم، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری به توضیحی درباره بیلبورد جنجالی اخیر این سازمان پرداخت و تصریح کرد: با توضیحات منتشر شده در رسانه ها معلوم شد که این اتفاق به آن صورتی که منتقدان مطرح کردن نبوده و تنها یک اشتباه بوده است. البته برخی افراد با شیطنت تلاش کردند که از کاه کوه بسازند.
در همین رابطه شهردار تهران بر توجه ویژه به بیلبوردهای شهرداری تهران در نقاط مختلف شهر تاکید کرد و گفت: حساسیت هایی در این زمینه وجود دارد و دوستان دقت کنند که دیگر چنین اتفاقاتی تکرار نشود.

یکی دیگر از موضوعاتی که در جلسه روز گذشته شورای معاونین و مشاوران مطرح شد بوی نامطبوعی بود که در نقاط مختلف شهر تهران شهروندان را نگران کرده بود که حناچی درباره آن گفت: همکاران من در حال بررسی دقیق‌تر موضوع هستند و هنوز اطلاعات دقیقی در این باره منتشر نشده است، اما بررسی های اولیه نشان می دهد که نسبت معناداری بین تماس های شهروندان و مسیرهای خطوط فاضلاب وجود دارد.
در ادامه جلسه ابراهیم شیخ، معاون منابع انسانی نیز بیان کرد: با تلاش معاونت منابع انسانی تمام اطلاعات مربوط به کارمندان و کارگران شهرداری در سامانه شهرداری ثبت شده و همگان می توانند آن را رویت کنند.
به گفته شیخ این یک گام بلند در جهت شفاف سازی فعالیت ها در شهرداری و در راستای شعار هایی است که اعضای شورای شهر داده بودند.

قرارداد ساخت ۳۷۶ واگن با یک شرکت چینی روزهای آینده نهایی خواهد شد
محسن پورسیدآقایی هم در این جلسه اعلام کرد که قرارداد ساخت ۳۷۶ واگن با یک شرکت چینی به قیمت هر واگن ۸۵۲ هزار یورو روزهای آینده نهایی خواهد شد. این در حالی است که همه واگن ها پیشتر قرار بود با قیمت بالاتر از هزار و 300 هزار یورو وارد شوند که به دلیل نادرست بودن قیمت ها جلوی آن گرفته شده بود.
در ادامه جلسه شورای معاونین و مشاوران، زریر نگین تاجی نسبت به عدم تحقق درآمد برخی مناطق با توجه به نزدیک شدن به پایان سال هشدار داد و از شهردار تهران خواست که طی جلسات هفتگی، شهرداران مناطق را ملزم کند تا پایان سال درآمدهای خود را به میزانی که مشخص کرده اند برسانند.
سکینه اشرفی معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران نیز درباره بازطراحی ساختار سازمانی شهرداری توضیحاتی را ارائه داد که بیشترین بحث و بررسی و کنکاش را در میان سایر اعضای جلسه داشت و ادامه بحث در این باره به جلسه بعد موکول شد.
براساس گزارش شهرنوشت، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز به ارائه گزارشی درباره صدور پروانه در سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال قبل پرداخت و در انتهای گزارش خود نسبت به افزایش قابل ملاحظه نصب دکل های مخابراتی در تهران در مقایسه با سال های قبل هشدار داد و گفت: اگر به همین منوال پیش برود منظره شهر تهران پر از دکل خواهد شد که اصلاً مناسب نیست.
گفتنی است؛ در پایان جلسه روز گذشته از خدمات ولی الله شجاع پوریان به عنوان معاون پیشین امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تقدیر شد و حکم مشاور شهرداری به وی اهدا شد.
شهردار تهران پس از اتمام جلسه روز گذشته از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بازدید کرد و در جریان آخرین فعالیت این سازمان قرار گرفت.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.