نوآوران آنلاین- کیومرث سلگی با اشاره به خدمات مسکن سازی برای محرومان اظهار کرد: رویکرد بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی رویکرد محرومیتزدایی و خدمات رسانی کامل است. انجمن خیرین مسکن ساز کشور نیز در کنار بنیاد مستضعفان فعالیت میکند.
وی افزود: تامین مسکن خانوادههای حداقل دو معلول توسط انجمن خیرین و با کمک بنیاد علوی صورت میگیرد.
سلگی اضافه کرد: حدود ۱۴ هزار واحد مسکن در سطح شهر و روستا تعداد واحدهایی است که برای خانوادههایی که دارای حداقل دو معلول هستند، تامین خواهد شد، این در حالی است که مسکن به عنوان کالایی گران قیمت مطرح است و با وجود آنکه کار سختی است، اما به راحتی در حال جلو رفتن است.
مدیر عامل انجمن خیرین مسکن ساز کشور بیان کرد: امیدوار هستیم ظرف دو سال آینده تمام خانوادههایی که حداقل دو معلول دارند و فاقد مسکن هستند را کمک کنیم و مشکل مسکن این افراد را حل کنیم. این مدل میتواند الگویی مناسب در جهت همافزایی توان سایر دستگاههای دولتی و مردم نهاد باشد.
حجت الاسلام احمد نجنو امام جمعه شهرستان قلعه گنج نیز که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد با اشاره به دستاوردهای بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در شهرستان قلعه گنج گفت: این بنیادها از سال ۹۳ برای اجرای دستور مقام معظم رهبری جهت محرومیت زدایی در قلعه گنج حضور دارند.
وی افزود: حوزه فعالیتهای بنیاد علوی در بخشهای مختلف از جمله فرهنگ است، زیرا درخواست داشتیم در کنار فعالیتهای اقتصادی به فرهنگ نیز توجه شود. پایگاه اصلی مسائل فرهنگی را مساجد قرار دادیم زیرا مردم در این شهرستان از پیشینه فرهنگی برخوردار هستند و امکاناتی را برای تسهیل امور مردم در این مساجد فراهم کردیم.
امام جمعه شهرستان قلعه گنج با بیان اینکه در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی انقلابی در شهرستان قطعه گنج رخ داده است، عنوان کرد: ایجاد کارخانههای مهم در شهرستان قلعه گنج یکی از اقدامات مهم بنیاد مستضعفان است که هیچ وقت فکر نمی کردیم در این شهرستان، چنین کارخانه هایی ایجاد شود زیرا این کارخانهها کمک زیادی به اقتصاد شهرستان میکنند.
وی اشاره کرد: همچنین احداث معادن مختلف مستقیما می تواند اقتصاد شهرستان را زیر و رو کند و در حوزه اشتغال زایی کمک زیادی به این شهرستان انجام دهد.