بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 32402 | تاریخ : ۱۳۹۶/۶/۱۶ - 00:05
گره کور بحران خاور دور با مذاکرات سیاسی بازخواهد شد
نواوران در گفت وگو با کارشناسان بررسی کرد

گره کور بحران خاور دور با مذاکرات سیاسی بازخواهد شد

بحران خاور دور به گره ای کور تبدیل شده است که هیچ کس توانایی گشایش آن را ندارد.

نوآوران آنلاین-  بحران کره شمالی در حقیقت پاشنه آشیل آمریکا علیه چین و روسیه است تا قدرت مانور رقبای واشنگتن در شرق آسیا محدود شود. آمریکا نمی خواهد بحران کره شمالی حل شود زیرا با ادامه یا تشدید بحران می تواند به کشورهای ژاپن و  کره جنوبی به عنوان متحدین اصلی واشنگتن قراردادهای هنگفت نظامی پنتاگون را تحمیل کند.
پرهیز از نا امنی در خاوردور
مرتضی صفاری نطنزی، نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی با بیان این که تنها راه پایان یافتن مخاصمات میان ایالات متحده آمریکا و کره شمالی امضای نوعی متفاوت از تفاهم برجام میان دو کشور است، می گوید: خاور دور نیازمند سیاست‌هایی است که می تواند آرامش و امنیت را به آن جا بازگرداند. او با بیان این که دود ناامنی و جنگ در خاوردور به چشم همه کشورهای شرق آسیا و آمریکا خواهد رفت، افزود: تنها مذاکرات سیاسی می تواند از وقوع جنگ جلوگیری کند. صفاری نطنزی همچنین با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران هم به شدت نگران افزایش حجم تسلیحات اتمی توسط در سطح جهانی است، ادامه داد: آن چه در حال وقوع است، این است که کره شمالی تلاش می کند در مقابل تهدیدات آمریکا خط و نشان بکشد تا برای پیونگ یانگ فضای امن ایجاد کند. این کشور می خواهد به ترامپ بفهماند که آمریکا اجازه ندارد در خاوردور هرآن چه را که می خواهد، انجام دهد و کره شمالی را تهدید نظامی کند. این نماینده مجلس با بیان این که شرایط میان آمریکا و کره شمالی پیچیده شده است، مطرح کرد: همان گونه که مشاهده می کنیم تاکنون سامانه های موشکی آمریکا مستقر در خاوردورهم نتوانسته موشک های کره شمالی را رهگیری کند که این خود شکست برای پنتاگون است. او با اعتقاد بر این که مادامی که این رویکرد تهاجمی واشنگتن علیه کره شمالی ادامه پیدا کند ، این کشور هم آزمایش های موشکی و اتمی خود را ادامه می دهد، ادامه داد: پایان این ماجرا جنگ و ناامنی است. مضاف بر این که در نهایت تنش های خاوردور منجر به گفت و گوهای جدید میان پیونگ یانگ و واشنگتن با مشارکت سئول ، توکیو و شورای امنیت سازمان ملل خواهد شد، اما نوع رفتار ترامپ تنها خطر جنگ را تشدید می کند.
مخالفان داخلی و خارجی ترامپ
حسن بهشتی ‌پور، کارشناس مسائل بین المللی با اشاره به رویکرد دونالد ترامپ در خصوص توافق هسته ای، می گوید: تلاش رئیس جمهوری آمریکا برای به بن ‌بست کشاندن توافق بین المللی در حالی شدت گرفته است که بر اساس اصول و تعهداتی که در برجام آمده است و همچنین عملکرد ایران، تمام بهانه‌های احتمالی از دست امریکا گرفته شده است. او همچنین با اشاره به دیگر مسائل بین المللی پیش آمده نیز افزود: رئیس جمهوری امریکا در شرایط کنونی تنها مانده و منزوی شده است.
آن چه مشخص است این است که در سطح خارجی، اتحادیه اروپا و کشورهایی چون چین، ژاپن، هند و روسیه با رویکرد ترامپ موافق نیستند و همین باعث انزوای بیش از پیش رئیس جمهور آمریکا شده است. بهشتی پور با بیان این که ترامپ در صحنه سیاست داخلی امریکا هم تنها مانده است، ادامه داد: او در داخل امریکا هم مخالفان جدی دارد. یعنی حداقل بخشی از جناح حاکمه امریکا همچنان از سیاست ‌هایش انتقاد می ‌کنند. این کارشناس مسائل بین المللی با اشاره به این که امریکا در خصوص برجام نقشه ‌ای را دنبال می ‌کند که بر مبنای آن بتواند از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان یک ابزار استفاده کند، افزود: او می خواهد این سازمان را جلو بیندازد تا با مطرح کردن بازرسی از مراکز نظامی ایران و مخالفت احتمالی ایران، آن را متخلف معرفی کند و همین مستمسکی باشد تا اعلام کند ایران از برجام تخطی کرده است.  بهشتی پور با اشاره به این که ورود آژانس به این بازی سیاسی باعث می‌شود به اعتبار بین‌ المللی آن خدشه وارد شود، ادامه داد: همه این ها در حالی است که برجام با توافق همه کشورهای 1+5 به قطعنامه 2231 تبدیل و برای همه کشورهای عضو الزام‌آور شده است. با این حال ترامپ نشان داده که به توافقات بین‌المللی پایبند نیست اما تاکنون اقدامات هوشمندانه ایران همه تلاش‌ های او را برای به شکست کشاندن برجام و طراحی بازی به شکلی که ایران را وادار به خروج یکجانبه از برجام کند، خنثی کرده است.
رویکرد یکسان با تمام کشورها
حمیدرضا فولادگر، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تحولات اخیر عرصه بین المللی و با تأکید بر عواقب پرتاب ‌های موشکی اخیر کره شمالی و آثار بین ‌المللی این موضوع، می گوید: آن چه در خصوص واکنش جهانی نسبت به این اقدام خطرناک دیده شد؛ این بود که شورای امنیت سازمان ملل در خصوص پرتاب ‌های موشکی که اخیراً از سوی کره شمالی انجام شده، تشکیل جلسه داد و بعد از سه ساعت تشکیل جلسه، صرفاً این اقدام را محکوم کردند و عملا تصمیمی اتخاذ نشد. او با بیان این که رژیم صهیونیستی نیز مانند کره شمالی دارای سلاح بمب هسته ‌ای است،افزود: رفتار غرب با این کشورها و با همه کشورهایی که دارای سلاح هسته ای هستند باید یکسان باشد. این نماینده مجلس با بیان این که نمی‌ توان پذیرفت رژیم صهیونیستی از آن جایی که همسو با آمریکا است می ‌تواند سلاح هسته ‌ای در اختیار داشته باشد، اما کره شمالی به دلیل همسو نبودن با سیاست‌ های آمریکا تحت فشار قرار گیرد، ادامه داد: این رفتار متناقض سبب شده تا کشورها معترض شوند و کشوری مانند کره شمالی احساس کند که یک طرفه در موردش  برخورد می ‌شود. فولادگر همچنین با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران در خصوص فعالیت‌  های هسته‌ای خود با توجه به فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن استفاده از سلاح هسته‌ا ی، صرفاً فعالیت‌های خود را در چهارچوب صنعتی و علمی پیش می ‌برد، ادامه داد: نظام غرب به گونه ‌ای در قبال کره شمالی رفتار کرده که این کشور نیز چنین  رفتاری را از خود بروز می ‌دهد، کشورهایی مانند چین، ژاپن و کره جنوبی هزینه این مشکلات را می ‌دهند زیرا آمریکا در موضوعاتی که عربستان پیش آورده نیز از جیب این کشور هزینه می‌ کند. این نماینده مجلس با بیان این که کشورهایی مانند چین و روسیه نیز باید نقشه متعادل کننده داشته باشند،افزود:  احتمالاً عدم تصمیم گیری شورای امنیت سازمان ملل به همین دلیل بوده است که چین و روسیه مواضعی شبیه به آمریکا ندارند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.