نوآوران آنلاین-سمانه ناييني، مسئول اين جشنواره در اين باره مي گويد: نقطه قوت و تفاوت اساسي اين جشنواره با ساير برنامه هاي مشابه را مي توان حضور جدي و فعال سازمان هاي مردم نهاد دانست كه علاوه بر حضور در غرفه ها و ارائه محصولات و توانمندي هاي مددجويان، به صورت مستقيم در محتواي جشنواره نقش دارند و دست اندر كاران اين جشنواره نيز مي كوشند تا حداكثر حمايت ممكن را از پروژه ها و فعاليت هاي آنها داشته باشند.
به عنوان مثال در اين جشنواره با تمركز بر موضوع بخشش و با همكاري مستقيم واحد فراهم آوري اعضا و نسوج پيوندي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران، بيمارستان مسيح دانشوري علاوه بر اينكه مخاطبان مي توانند با مراجعه به غرفه اهداي عضو و پر كردن فرم اهدا، تمرينِ بخشش و زندگي كنند، حضور مداوم خانواده هاي اهدا كننده و گيرنده عضو در اين برنامه تاثير مهمي در فرهنگسازي اين اتفاق براي مخاطبان دارد.
همچنين با مشاركت كانون حمايت از خانواده زندانيان تلاش مي شود تا علاوه بر ترغيب و دعوت از مخاطبان به كمك در پرداخت ديه و آزادي زندانيان جرايم غير عمد با شماره گیری #1414*733* ، مفهومي عميق از بخشش به مخاطبان ارائه شود.
يا به عنوان مثالي ديگر مخاطبان مي توانستند با مراجعه به غرفه طلوع بي نشان ها و نهال مهر و اهداي يك كيف محتوي لوازم التحرير مورد نياز، هميار تحصيل كودكان مناطق صفر مرزي باشند.
وي با اشاره به ضرورت توجه به كودكان بي سرپرست در سيره اميرالمومنين، حضور غرفه "عترت فاطمي" و پذيرش سرپرستي مالي كودكان سادات بي سرپرست را يكي ديگر از سرمايه هاي اين جشنواره براي مخاطبان دانست.
ناييني با اشاره به سال هاي طولاني فعاليتش در سازمان هاي مردم نهاد و آشنايي با ساز و كار و نيازهاي اين موسسات گفت: ما در اين پروژه سعي كرديم به صورت هاي مختلفي از حضور خيريه ها استفاده كنيم. به عنوان مثال بسياري از خيريه هايي كه در حوزه معلوليت يا آسيب هاي اجتماعي فعاليت مي كنند، داري فعاليت كارآفريني هستند و براي ارائه و فروش محصولات خود نياز به فضا داشتند كه اين فضا به صورت رايگان در اختيار اين موسسات قرار گرفت كه از آن جمله مي توان به موسسه رعد، كانون سندرم داون، جمعيت طلوع بي نشان ها، موسسه سيماي سبز رهايي، موسسه شروين روبين زاده، موسسه رويش نهال مهر، بنياد برين، موسسه طلوع نقش ماندگار، انجمن ام اس ايران، سرزمين طلوع و... اشاره كرد، گروه دوم، خيريه هايي بودند كه نياز به جلب حمايت مادي و معنوي مردم داشتند كه به اين گروه هم فضاي مناسب اختصاص يافت كه از سن جمله مي توان به عترت فاطمي، دست هاي مهربان، تهران شهر بدون گرسنه و... اشاره كرد و گروه آخر شامل سازمان هايي است كه رسالت آن ها صرفا آگاهي بخشي و فرهنگسازي است از جمله انجمن اهداي عضو و NA كه در اين جشنواره حضور داشتند و در غرفه ها و استيج فعاليت مي كردند.
و در نهايت بخش آخر اين پروژه، تهيه منابع انساني، هدايا و وسيله حمل و نقل و... از خيريه ها بود به اين معني كه بسياري از مددجويان خيريه ها به عنوان همكاران ما در اين پروژه با ما همراهي كردند و در هر بخشي از پروژه كه ناگزير به پرداخت هزينه اي بوديم از جمله حمل و نقل و... تلاش كرديم از ظرفيت خيريه ها استفاده كنيم و اين هزينه به آنها پرداخت شود.
ناييني افزود: اين پروژه ها و بسياري ديگر از اين قبيل، به اضافه پروژه هاي جاري و مداوم بسياري از موسسات حاضر در اين جشن، مهم ترين دغدغه ما در جشن بخشش است. در روزگاري كه متاسفانه سطح نشاط عمومي بسيار پايين است و عواقب نگران كننده اي مانند اعتياد يا خشونت، جامعه را تهديد مي كند، ما تلاش مي كنيم حين ايجاد فضايي سرگرم كننده و نشاط آور، اهداف مهم اجتماعي و بخشش و گذشت و نوع دوستي را به انسان ها ياد آور شويم.
سمانه ناييني، شاعر، روزنامه نگار و مستند ساز كه كارگردان و برگزار كننده جشن بزرگ بخشش بود، در اختتاميه اين مراسم توسط دكتر ايل بيگي، مسئول واحد فراهم آوري اعضا و نسوج پيوندي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران، بيمارستان مسيح دانشوري به عنوان سفير اهداي عضو معرفي شد و درباره احتمال ادامه اين پروژه گفت: براي برگزاري "حماسه بخشش" در ايام محرم با خوانشي اجتماعي از حماسه حسيني با برخي سازمان ها در حال مذاكره ايم.
تيم برگزار كننده جشن بزرگ بخشش در پايان قدردان زحمات تمامي افرادي است كه در برپايي اين جشنواره همراه و هم قدم بودند از جمله هنرمنداني كه با درك ضرورت مسئوليت اجتماعي هنر و هنرمند، در اين برنامه به صورت رايگان حضور يافتند، مسئولان محترم شهرداري منطقه ١ و مركز ارتباطات و امور بين الملل شهرداري تهران، افرادي كه به صورت داوطلبانه زمان و تخصص خود را در اختيار اين برنامه قرار دادند و تمامي افرادي كه به جهاني زيباتر و بخشنده تر فكر مي كنند.