بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 68332 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۱۴ - 18:50
رازهایی برای داشتن پوستی سالم لطیف در فصل پاییز

رازهایی برای داشتن پوستی سالم لطیف در فصل پاییز

اگر می خواهید در فصل پاییز پوستی شاداب و با طراوت داشته باشید و مانع خشکی پوست خود شوید پیشنهاد می کنیم با روش‌های ساده خانگی در این زمینه آشنا شوید.

نوآوران آنلاین-ما تن و جان خود را برای بهار گشوده و پذیرا می کنیم و می گذاریم که نسیم های آن بر ما بوزند، زیرا که بسیار شنیده ایم و نیز تجربه کرده ایم که باد بهاری هر چه با طبیعت بکند ، با جسم و جان ما نیز خواهد کرد.

به این ترتیب ، در پاییز نیز باید حواس مان به نسیم هایی که با وزش شان برگ درختان، شادابی و سرسبزی خود را از دست می‌دهند ، باشد. چرا که نسیم ها و بادها پاییزی با تن ما هم همان کاری را می کند که تن درختان. برگ های هزار رنگ پاییز در نهایت از شاخه ها فرو می افتند و به خش خش هایی در زیر پای رهگذران تبدیل می شوند. اما قرار نیست در این دگرگونی و رنگ به رنگ شدن ، ما نیزهمان اتفاق را تجربه کنیم. ما در عین لذت بردن از ویژگی های خاص پاییز برگ ریز هزار رنگ، باید حواس مان به پوست و مراقبت های ویژه ی آن باشد.

این روزها ما از فصلی که در آن پوست گرما و نیز تابش نور خورشید را تحمل کرده ، وارد فصلی می شویم که هوا در آن کم کم رو به سردی و خشکی می شود. و مراقبت های پوست و مو در این فصل بستگی بسیار نزدیکی با میزان خشکی پوست و موی ما دارد. ممکن است در طول تابستان با رفتن به استخرها و قرار گرفتن در معرض آب سرشار از کلر استخر، حسابی پوست خود را خشک و آماده ی آسیب کرده باشیم. و یا این که پوست ما کلا خشک است و مستعد حساسیت های خاص این فصل. پس لازم است ابتدا مشخص کنید که پوست شما خشک است ، چرب است یا معمولی . در این صورت بهتر می توانید نوع مراقبت مناسب با پوست خود را انتخاب کنید.

اولین گام برای آغاز یک مراقبت پوستی مناسب، انجام لایه برداری است. با لایه برداری ازپوستی که تابستان و گرما و تابش خورشید را تجربه کرده ، پوست آماده ی پذیرش تغییر و تحولات فصل جدید می شود. برای لایه برداری هم بهتر است از مواد طبیعی استفاده کنید که در ضمن کمک به پوست اندازی ، آسیب و عوارض کمتری دارد. بهتر است برای لایه‌برداری از یک اسکراب فیزیکی(مثل لیف یا هر اسکرابی که دارای دانه‌های کروی شکل است) استفاده کنید.

همین طور می‌توانید شامپو بدن خود را با شکر، نمک یا آرد جو مخلوط کرده و در حمام بدن‌تان را با آن ماساژ دهید، درلایه برداری ها حتما به زانوها و آرنج ها توجه ویژه ای داشته باشید، چون این نواحی مستعد جمع شدن و پوست مرده و به قول معروف کَبَره بستن است. در لایه‌برداری برای لطافت پوست ، از میوه هایی که انواع اسیدهای میوه (مثل آلفاهیدروکسی اسید) دارند استفاده کنید.
حتما شنیده اید که دست ها افشا کننده ی سن و سال و نیز بیماری ها هستند.

به نظر می رسد خیلی طبیعی باشد که ما به دست‌های مان بیشتر اهمیت بدهیم و آن ها سالم و زیبا نگه داریم. دست های ما در تمام فصول در معرض انواع مواد شیمیایی قرار می گیرد؛ شامپوها ، صابون ها، مواد سفید کننده و وشوینده ها، مواد شیمیایی که در تعمیر اتومبیل استفاده می شود، انواع رنگ ها و نیز گرد وغبار موجود در محیط و هوا. بنابراین دست ما در هر فصلی به چربی و رطوبت نیاز دارد. این نیاز در فصول سرد سال بیشتر است.

برای چرب و مرطوب نگه داشتن دست ها هم مناسب تر است که از مواد طبیعی استفاده کنید. در این میان روغن های مختلفی هستند که هم چرب کننده اند و هم رطوبت رسان.
روزی دو باراز روغن کالاندولا (گل همیشه بهار) استفاده کنید. با ترکیب مقدار متوازنی از روغن کاندولا ، روغن اکالیپتوس ، روغن نعنا و روغن آلوئه ورا ، می توانید برای خودتان یک کرم طبیعی درست کنید.


این کرم به خوبی و به سرعت جذب پوست می شود و آن را تغذیه می کند. می توانید شب ها قبل از خواب از این ترکیب استفاده کنید و چند دقیقه ای پوست دست تان را با آم ماساژ دهید. بعد از هر بار حمام و پس از هر شست و شو ، زمان بسیار مناسبی است برای مرطوب و چرب کردن پوست. البته بهتر آن است که در این فصل از میزان استحمام کم کنید. شستن پوست به دفعات و نیز با مواد شیمیایی آن را مستعد پوسته پوسته شدن و خشکی می کند.

یکی از بهترین روش های آبرسانی برای پوست بخور دادن است. وقتی فضای محیط زندگی و کار شما ، به اندازه ی کافی رطوبت داشته باشد مجبور نیستید از کرم مرطوب کننده استفاده کنید و با می توانید میزان استفاده از آن را به حداق برسانید. روش مناسب دیگر، نوشیدن آب است و میزان روزانه ی آن بستگی به خودتان دارد ، احتمالا می توانید تشخیص دهید که در روز بدن شما چه قدر آب نیاز دارد. خود را مجبور و محدود به آن هشت لیوان معروف نکنید. هر بدنی ، بنا به ویژگی های خود به میزان متفاوتی از آب نیاز دارد.

استفاده از سیب زمینی ، سیب ، آناناس و خرمالو ، به عنوان ماسک ، به پوست شما طراوت ولطافت لازم را می بخشد. به آرامی و آسودگی دراز بکشید، پوست خود را رها و از انقباض خارج کنید و ورقه های میوه را روی آن بگذارید. اجازه بدهید ایم ورقه های میوه رطوبت و ویتامین های مورد نیاز پوست را به آن برساند.

اگر هیچ کدام از این روش ها از خشکی پوست شما کم نکرد، بهتر آن است که به یک پزشک مراجعه کنید. چرا که خشکی پوست گاهی علت های متابولیکی دارد که باید بررسی شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.