بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 91634 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۲۹ - 15:15
این مواد غذایی باعث بوی بد دهان شما می شود

این مواد غذایی باعث بوی بد دهان شما می شود

بوی بد دهان در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود و افرادی هستند که با اطلاع از این بیماری و پیدا نکردن روش درمان دچار ناراحتی های فکری و کناره گیری از دوستان و آشنایان خود شوند.

نوآوران آنلاین-امروزه بوی بد دهان به طور چشمگیری شایع شده است و باعث رنجش و ناراحتی دیگران در برخورد های اجتماعی با افراد مبتلا به بوی بد دهان می باشد. همچنین در زندگی زناشویی و در بین اعضای خانواده فرد مبتلا به این بیماری بیشتر مورد توجه و نکوهش قرار می گیرد.
بدون شک شما نیز تاکنون در محل کار یا بیرون با افرادی ملاقات کرده اید که بوی تند عرق می دهند، نفسشان بدبو و تمام تنشان خیس عرق است. این تجربه باعث شکل گیری تصویری از فرد می شود که برای همیشه در ذهن می ماند...

در برخی موارد فرد تقصیری ندارد برخی مواد غذایی باعث تغییر بوی بدن شده و مایه ی آبروریزی می شوند. بنابراین علاوه بر رعایت بهداشت لازم است که قبل از ملاقات های رسمی و مهم از مصرف برخی مواد غذایی مانند مارچوبه، قهوه، کلم، پیاز و غیره بپرهیزید. با ما باشید تا لیست دقیق تری از این مواد غذایی بد بو کننده و به اصطلاح آبروبر آشنا شوید. 
 
قهوه:عرق از سر و رویتان می ریزد 
به عقیده ی متخصصان، قهوه و چای باعث افزایش نیروی بدن شده و دمای بدن را افزایش می دهند. این تأثیر باعث تعریق بیشتر و در نتیجه ایجاد بوی بد بدن (ناشی از باکتری هایی که روی پوست قرار دارند) می شود. علاوه بر این قهوه باعث بوی دهان نیز می شود و نفس فرد را بودار می کند. بنابراین اگر قرار ملاقات رسمی و یا عاشقانه ای دارید بهتر است از نوشیدن چای و قهوه ی زیاد قبل از رفتن به قرار بپرهیزید. 
 
مارچوبه:ادرار را بدبو می کند 
مارچوبه حاوی «اسپاراگوسیک اسید» است. زمانی که مارچوبه هضم می شود این اسید باعث تولید ترکیبات حاوی «متان تیول»، «سولفور دی متیل» و «دی متیل سولفون» می شود که با ادرار تخلیه می شوند و بوی بدی به جا می گذارند. این ترکیبات حاوی گوگرد هستند که بویی شبیه بوی تخم مرغ گندیده ایجاد می کند. اگر می خواهید مهمانی بروید و احتمال می دهید کارتان به دستشویی میزبان نیز بکشد بهتر است از خوردن مارچوبه بپرهیزید تا اینکه پشت سرتان حرف و حدیث باشد.
  
سیر از منافذ پوست تخلیه می شود 
مولکول های بودار سیر از لوله گوارش تجزیه نمی شود. این مولکول ها وارد خون شده و سپس از طریق تعریق از راه پوست دفع می شوند. در نتیجه تمام منافذ پوست بوی سیر می گیرد. علاوه بر این گازی نیز به سمت بالای بدن پیش می رود و باعث ایجاد بوی بد دهان می شود که برای همه شناخته شده است بنابراین اگر نمی خواهید خودتان را خجالت زده و طرف مقابل را معذب کنید قبل از ملاقات های جدی از خوردن این ماده ی غذایی بسیار مفید و باخاصیت بپرهیزید. 
نتایج پژوهشی که در سال 2006 در «Chemical Senses» به چاپ رسیده است نشان می دهد خانم هایی شرکت کننده ادعا کرده اند بوی زیر بغل همسرانشان بعد از دو هفته عدم مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده است. 
 
فلفل عرق را بودار می کند 
برخی مولکول های بودار فلفل و اکثر ادویه ها، در طول هضم شدن از بین نمی روند و به صورت عرق از تمام قسمت های بدن (نه صرفاً زیر بغل ها) تبخیر می شوند. در برخی کشوها، مردم ادویه می خورند تا پشه ها به آن ها نزدیک نشوند. علاوه بر این ادویه ها باعث افزایش دمای بدن می شوند. در واقع «کاپسایسین» موجود در فلفل ترکیبی است که سنسورهای حرارتی ناحیه ی دهان را تحریک می کند. به همین دلیل برخی افراد با خوردن فلفل و دیگر ادویه ها دچار تعریق زیاد بخصوص در ناحیه ی صورت می شوند. این تعریق بیشتر نیز باعث ایجاد بوی عرق خواهد شد.

ماهی:بدن بوی ماهی می گیرد  
«سندرم بوی ماهی» نام یک بیماری ژنتیکی است. تری متیل آمین یک ترکیب بوداری است که از هضم برخی مواد غذایی پروتئینه مانند ماهی و تخم مرغ ایجاد می شود. زمانی که تری متیل آمینه توسط آنزیمی که در کبد تولید می شود تا بوی آن را بگیرد از بین نرود سندرم بوی ماهی بروز می کند. در این صورت عرق، بزاق و ادرار فرد بو می گیرد. البته این مشکل نوعی بیماری است. اما بهتر است قبل از ملاقات های مهم از مصرف ماهی بپرهیزید تا بدنتان بوی ماهی ندهد.
 
 
پیاز حاوی مولکول های بدبو 
 
برخی مولکول های پیاز در لوله ی گوارش تجزیه نمی شوند و عرق را بودار می کنند. مدت زمانی که مواد غذایی در لوله گوارش می مانند باعث می شود که گاز تا دهان بالا بیاید و باعث ایجاد بوی بد دهان شده و به صورت آروغ دفع شود. البته بوی بد دهان می تواند به تنهایی ناشی از مواد غذایی باشد اما در عین حال عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و مشکلات گوارشی نیز در این مسئله بی تأثیر نیستند.
 
 
کلم بوی گوگرد می دهد  
بروکلی، گل کلم و تمام اعضای خانواده ی کلم ها از سولفورهیدروژن تشکیل شده اند که در حین هضم شدن باعث ایجاد بوی گوگرد می شوند که از طریق تعریق یا گاز دفع می شوند. بنابراین اگر نمی خواهید در یک جلسه ی کاری یا آشنایی دچار چنین مصائبی شوید بهتر است مصرف کلم ها را به موقعیت دیگری موکول کنید.
 
 
گوشت بوی زیر بغل را تغییر می دهد  
نتایج پژوهشی که در سال 2006 در Chemical Senses به چاپ رسیده است نشان می دهد خانم هایی شرکت کننده ادعا کرده اند بوی زیر بغل همسرانشان بعد از دو هفته عدم مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده است. البته هنوز محققان به طور دقیق نمی دانند چه مصرف چه میزان گوشت قرمز باعث ایجاد بوی بدن می شود و تأثیر آن تا چه مدتی به جا می ماند.
 
 
الکل باعث تعریق می شود 
 
عرقی که از طریق غدد درم ترشح می شود برای تنظیم دمای بدن است. فعالیت هایی مانند ورزش و یا استرس باعث افزایش دمای بدن می شود. الکل با تحریک سیستم لنفاتیک (فعالیت های عمومی، ضربان قلب) بدن را گرم کرده و باعث تحریک ترشح عرق می شود. 
باید بدانید که تعریق به خودی خود بد بو نیست اما زمانی که با برخی باکتری های پوست تماس پیدا می کند بوی نامطلوبی می گیرد. در نتیجه بهتر است قبل از حاضر شدن در قرارهای مهم زندگی تان و یا مثلا شب عروسی تان از مصرف چنین مواد غذایی یا نوشیدنی هایی که باعث افزایش تعریق و بوی بد بدن می شوند بپرهیزید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.