بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 120896 | تاریخ : ۱۳۹۶/۹/۲۱ - 16:05

"اشتباهات رایج در آشپزی ایرانی" را بشناسید

اشتباهات ملموسی در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی در آشپزی ایرانی رایج است که در این مطلب به توضیح برخی از این اشتباهات پرداخته شده است.

نوآوران آنلاین- یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماریها در دوران معاصر، رواج اشتباهات ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت زمان بوده است که در ادامه به مواردی از این اشتباهات اشاره شده است.

مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه؛ مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌‌شود؛ غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آنها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می‌کند که موجب کندذهنی می‌شود.

بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ (گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) است زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.

استفاده از لوبیای قرمز در خورشت قورمه سبزی؛ از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست اما متاسفانه در چند دهه اخیردستخوش تغییراتی شده، یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چشم بلبلی در ترکیب قورمه سبزی است.

استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد می‌کند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را بیشتر می‌کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم بلبلی چنین حالتی بوجود نمی‌آید حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آن هم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمه سبزی است در حالیکه اصل روش تهیه قورمه‌سبزی اینگونه نیست متاسفانه بسیاری از افراد (زنان خانه‌دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمه سبزی توجه بیشتری می‌کنند بدین صورت که هر چه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می‌پندارند؛ توصیه می‌شود از سرخ کردن سبزی قورمه سبزی اکیدا خودداری کنید.

لیمو عمانی موجود در خورشت قورمه سبزی یا خورشت قیمه بعد از پخت کامل غذا دور ریخته شود؛ توصیه میکنیم از خوردن لیمو عمانی موجود در این غذاها خودداری کنید چون بخش عظیمی از چربیها و مواد زاید غذا توسط لیمو عمانی حین پخت و پز جذب می‌شود لذا افرادیکه از چربی خون بالا و یا چاقی مفرط برخوردارند دقت نظر بیشتری در این خصوص داشته باشند.

در غالب موارد مشاهده می‌شود که افراد بمنظور تهیه غذا با طعم مطبوع آن از فلفل دلمه‌ای بعنوان طعم‌دهنده استفاده می‌کنند مثلا در تهیه چلو گوشت یا خوراک مرغ چنین تدابیری در نظر گرفته می‌شود لذا توصیه و تاکید میکنیم از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در اینگونه غذاها خودداری شود چون بخش عظیمی از مواد زاید اینگونه غذاها از جمله هورمونها جذب فضای داخلی فلفل دلمه‌ای می‌شوند.

اضافه کردن شکر به خورشت فسنجان؛ در بسیاری از مناطق ایران بمنظور سرو خورشت فسنجان مقداری شکر بعنوان افزودنی به آن اضافه می‌کنند چنین تدبیری کاملا اشتباه است بهترین مصلح خورشت فسنجان رب انار یا رب نارنج است که خاصیت خونسازی آنرا دوچندان می‌کند کما اینکه جذب ریز‌مغذیها را تسریع می‌بخشد و از ایجاد جوش صورت و بدن جلوگیری می‌کند اما این در حالیست که شکر چنین خواصی ندارد.

ظروف مخصوص تهیه و طبخ مواد غذایی بسیار مهم است؛ بهتر است آب را در ظروف و لیوانهای مسی بنوشید؛ جهت تهیه غذاها به صورت کبابی بهتر است از سیخهای آهنی به جای آلومینیومی استفاده کنید؛ به جای ظروف تفلون و آلومینیومی بهتر است از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده کنید.

تهیه غذا در ظروف زودپز کاملا از نظر طب سنتی ایران مطرود است چون تمام خاصیت مغذی مواد غذایی تحت فشار و دمای بسیار بالا از بین می‌رود در واقع غذا در این ظروف به تفاله‌ای بی‌ارزش تبدیل می‌شود( هیچگونه خاصیت تغذیه‌ای ندارد ) لذا توصیه و تاکید می‌کنیم غذا را با شعله پایین و در مدت زمان بیشتری تهیه و طبخ کنید؛ یادتان باشد غذاهای تهیه شده در ظروف زودپز، فشار خون و چربی خون را بالا میبرد و باعث ریزش موها می‌شود، کبد چرب ایجاد می‌کند، پرخاشگری و عصبانیت را در افراد افزایش می‌دهد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.