نوآوران آنلاین-چاشنی ها و ادویهها و گیاهان خوراکی که در طبخ غذا از آنها استفاده می شود، هرکدام دارای خواص درمانگر و خارقالعادهای هستند که ممکن است ما از آنها بی خبر باشیم.
به طور مثال زعفران، همانقدر که گرانقیمت است، مفید نیز هست. رفع درد دندان، تقویت اعصاب، کاهش چربی و کلسترول، درمان معده درد و کم خونی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، شستشوی کلیه، تقویت بدن در مقابل سرطان و غیره از خواصی است که در آن وجود دارد.
ادویه ای که از این گیاه گرفته می شود نیز در آشپزی بسیار کابرد دارد و عطر و طعم بی نظیری به غذاها می دهد.
اینفوگرافیک زیر به خوبی تمام این فواید را شرح داده است.