بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 151412 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۸ - 17:37
روش تهیه «آش رشته» بسیار لذیذ در کوتاه ترین زمان

روش تهیه «آش رشته» بسیار لذیذ در کوتاه ترین زمان

در این مطلب می توانید طرز تهیه آش رشته ویژه روز برفی با تمام نکات مهم و فوت وفن را ببینید.

نوآوران آنلاین-آش رشته یکی از خوشمزه ترین، معروف ترین و الیته پرطرفدارترین آش های ایرانی است که به مناسبت های مختلف طبخ می شود.

 اگر کلیه نکات گفته شده در این دستور را رعایت کنید، آشی خوشمزه و جا افتاده خواهید داشت.

دستور پخت آش رشته 
آش رشته یکی از آش های معروف ما ایرانیان است که گاهی به عنوان غذای اصلی به ویژه در روزهای سرد سال و گاهی به عنوان پیش غذا در مراسم ها و مهمانی ها سرو می شود. 


مواد لازم برای تهیه آش رشته مجلسی 7 الی 8 نفر

نخود 2.3 پ
لوبیا چیتی 2.3 پ
عدس 1.2 پ
ماش 1 2پ برای لعاب وخوشمزه شدن آش
سبزی تازه آش شامل( تره جعفری گشنیز اسفناج ویا برگ چغندر) 1.5 کیلو پاک نکرده
(مقدار تره وجعفری واسفناج دوبرابر گشنیز در نظر گرفته شود)
نعنا خشک 2 ق س
آویشن خشک 1 ق س
پیاز نگینی ریز وعسلی 1.5 الی 2 پ برای داخل اش
رشته آشی مرغوب بین 200 الی 250 گرم
کشک پاستوریزه به میزان لازم
سیر رنده شده 6 حبه برای داخل آش
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم
ارد سفید 1. الی 1.5 ق س
اب استخوان قلم 2 لیتر در صورت دلخواه
کره 100 گرم
سیر داغ ونعنا داغ وپیاز داغ به میزان لازم جهت تزئین

طرز تهیه آش رشته

ابتدا نخود لوبیا را از شب قبل در آب سرد خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.)

خیس کردن ماش وعدس, حدود 3 الی 4 ساعت کافیه و در این مدت یک بار آب آنها را عوض کنید.

سپس سبزی اش را بعد از پاک کردن و شستن, درشت خردکنید و کنار بگذارید.

نکته : بهتر است تره این آش جداگانه و به صورت دسته ای خرد شود.

حالا هریک از حبوبات را جداگانه نیم پزکنید در این فاصله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ تفت دهید.

به اندازه ای که حالت نرم وعسلی پیدا کند ولی مواظب باشید که کاملا سرخ نشود.

سیر که اگه سیر تازه باشد (3 تا ساقه کافیست) با ساقه ی کمرنگ آن خرد کنید در صورت نبود, سیر حبه ای را رنده ی ریز کرده با مقداری زردچوبه یه لحظه تو روغن داغ بریزید و آن را بهم بزنید و سریع از روی گاز بردارید.

سپس 1 پیمانه پیازعسلی, سیر و دو قاشق سوپخوری نعنا خشک به همراه آرد را با هم مخلوط کرده روی گاز قرار دهید.

کره را هم اضافه نموده مقدار کمی تفت دهید وسپس با آب استخوان قلم که از قبل پخته اید مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

ترکییب مواد آش رشته 

نصف قابلمه ای با حجم نسبتا بزرگ را آب بریزید و در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا بجوش آید.

روش تهیه آش رشته بسیار لذیذ در کوتاه ترین زمان

سپس نخود و لوبیای نیم پز شده را در آن ریخته و اجازه دهید (کمی نرم شود).

عدس و ماش را هم اضافه کنید. (چون زمان پخت عدس و ماش کوتاه تر است، آن را دیرتر اضافه می کنیم).

با اضافه کردن عدس و ماش باز صبر کنید که آب حبوبات بجوش آید.

سپس سبزی را به همراه مخلوط پیاز عسلی و مقداری نمک و ادویه و آویشن خشک به مخلوط حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند.

نکته : در قابلمه را نذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند.

در اواسط پخت آش رشته ویژه روز برفی بقیه پیاز عسلی شده را هم اضافه نموده و زمان بدهید تا آش لعاب بیندازد و به اصطلاح جا بیفتد.

زمان اضافه کرن رشته در آش رشته

وقتی آش با حرارت متوسط, جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید. حرارت را کمی از حالت ملایم بیشتر کنید تا رشته ها خمیر نشوند.

حدودا 15 الی 20 دقیقه برای پختن رشته کافی است. 5دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید مجددا نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیفتد.

سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آش رشته ویژه روز برفی را با نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … به سلیقه خودتون تزئین کرده و سرو نمایید.
نکات زیر را حتما مد نظر قرار دهید:

مقدار حبوبات رو بنا به سلیقه خود, میتوانید کم یا زیاد کنید.

اگر از آب قلم استفاده میکنید مقدار کره را به نصف برسانید.

توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن آش رشته

1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

2ـ سبزی آش رشته باید درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بیشتر لعاب بیندازد.

5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

6ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد.

می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

8ـ کشک حتماً باید 20 دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

11ـ برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعاب نسبتا غلیظی روی آش را بگیرد، و نیز رشته، بوی خامی ندهد.

در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

 

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.