بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 152465 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۳ - 19:07
شغل؛ غذا خوردن! عکس

شغل؛ غذا خوردن! عکس

توجه به غذا و غذا خوردن یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های انسان‌ها در طول تاریخ بوده است.

نوآوران آنلاین-

در سیر تکامل به‌صورت تجربی انسان‌ها یاد گرفته‌اند که چه چیزهایی را می‌توان خورد و چه چیزهایی را نباید خورد و البته هزینه‌های زیادی هم بابت آن پرداخت کرده‌اند و چه جان‌هایی که در راه این قلک بی‌انتها داده نشده است! وقتی حرف از غذا و امتحان کردن غذاها می‌شود چهره بشاش حمید سپیدنام به‌عنوان یک امتحان‌کننده و چشنده حرفه‌ای غذا به ذهن خطور می‌کند که عموماً او را بانام «مستر تیستر » می‌شناسند؛ مردی که چشیدن غذا حرفه و شغل اوست! البته زندگی‌اش زوایا و حاشیه‌های جذاب و قابل‌توجهی هم دارد که کمتر موردتوجه قرارگرفته است.

شغل؛ غذا خوردن!

حمید سپیدنام متولد 22 بهمن 1356 در شهر منچستر انگلیس است، اصالتا خود را اردبیلی می‌داند، در مشهد بزرگ‌شده و در حال حاضر ساکن تهران است.

مستر تیستر 10 سال است که به‌طور حرفه‌ای غذا می‌خورد و بابت نوش‌جان کردن غذاهای محلی، سنتی و رسمی سفرهای زیادی به نقاط مختلف ایران و حتی دنیا انجام داده و حتی پایش به قطب شمال هم رسیده و گوشت و دنبه نهنگ را که غذای مرسوم آن منطقه به‌حساب می‌آید نیز امتحان کرده است.

مستر تیستر در شبکه‌های اجتماعی و صفحات مجازی غذاها را معرفی می‌کند، این کارش طرفداران زیادی هم دارد و شکم گردهای زیادی مشتاقانه منتظر پیشنهادهای مستر تیستر هستند، به او اعتماد کامل دارند و می‌دانند که اگر غذا یا رستورانی را پیشنهاد بدهد حتما غذا و محل فوق‌العاده‌ای خواهد بود. خوش اشتهای ما تلاش می‌کند هر ماه غذاهای یک شهر را معرفی کند.

معرفی غذاهای کمتر شناخته ‌شده و در حال فراموش‌ شدن محلی ازجمله فعالیت‌هایی است که حمید سپیدنام با جدیت و افتخار انجام می‌دهد.

کار حرفه‌ای در کنار غذا

اکثر افراد مستر تیستر را به‌عنوان فردی می‌شناسند که عاشق غذاست و برای امتحان‌کردن غذاها به سفرهای دور و نزدیک می‌رود و شاید کمتر کسی بداند او در کنار این حرفه خوشمزه، کارهای تخصصی درزمینه طراحی سایت و بازاریابی اینترنتی با استفاده از شرکتش انجام می‌دهد و در این کار هم بسیار حرفه‌ای عمل می‌کند.

در واقع او از سر بیکاری به شغل غذاخوری روی نیاورده بلکه در یک کلام او یک کارآفرین است. این موضوع نشان می‌دهد انسان‌های موفق در هر زمینه‌ای اگر عاشقانه وارد شوند موفق می‌شوند و حمید سپیدنام عاشق هر دو کسب‌وکارش است البته غذاخوری به صورت حرفه‌ای، چالش‌ها و مشکلاتی را هم برایش به دنبال داشته و حتی بابتش علاوه بر غذا، کتک نیز خورده است.

روش کار او به این صورت است که سرزده به رستوران‌هایی می‌رود که او را دعوت کرده‌اند و بعد از صرف غذا و بازدید از آشپزخانه مواردی مانند سلامت غذا، بهداشت مواد و وسایل طبخ غذا، برخورد مسئولان، کیفیت غذا و طعم آن را معیار قرار می‌دهد و براساس آن به رستوران‌ها ستاره می‌دهد و سپس در چند خط گزارش، نظرش را می‌نویسد و در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند.

چالش‌های شکم!

به نظر می‌رسد شغلی که مستر تیستر دارد بسیار ساده است اما واقعیت این است که او همواره با چالش‌های زیادی در این شغل مواجه است اما برآیندش را مثبت می‌بیند و عاشق کارش است.

ازجمله چالش‌هایی که در این کار پیش‌می‌آید این است که در برخی موارد، افراد تحمل انتقاد به غذاها را ندارند و از راه‌های مختلف باعث آزار و اذیت او می‌شوند، اما مستر غذا دوست ما همواره تمام این مشکلات و شکایت‌ها را به جان می‌خرد و با نگاه حرفه‌ای که دارد در مسیر خود حرکت می‌کند و چیزی مانع او نمی‌شود.

از پایین آمدن شیشه خودرویش تا شکایت‌های رسمی می‌گوید که برخی افراد کم‌تحمل به او تحمیل کرده‌اند. از کپی کارهایی که ضعیف عمل می‌کنند و معتقد است که کپی همیشه کپی باقی می‌ماند.

او می‌گوید: مستر تیستر همواره تلاش می‌کند تا نسخه واقعی خودش باشد و باقدرت تمام‌کارش را انجام دهد و پیشنهاد می‌دهد که هر شخصی باید سبک خاص خودش را داشته باشد و کپی کردن صد در صد درست نیست.

بهترین و بدترین غذاها

وقتی صحبت از بدترین غذا می‌شود می‌خندد و از خاطرات دوران کودکی‌اش می‌گوید که پدرش با کلم‌پخته او را تنبیه می‌کرده و هنوز هم نتوانسته با مزه این غذا کنار بیایید و واقعا دوست ندارد حتی امتحانش کند.

در رابطه با بهترین تجربه غذایی‌اش هم به یاد سفر قطب شمال و مزه کردن گوشت نهنگ می‌افتد و به‌عنوان خاطره‌انگیزترین تجربه‌اش از آن یاد می‌کند. هرچند به عقیده او چندان خوشمزه نبود ولی تجربه بسیار هیجان‌انگیز و جالبی بود.

به عقیده او غذا خوردن یکی از لذت‌های مهم زندگی اوست و یک غذای خوب می‌تواند یک روز کاملا متفاوت را برای ما رقم بزند و این کار سبک زندگی او را کاملا تغییر داده و تقریبا هر شب همراه همسرش رستوران گردی می‌کنند.

شهرت در خدمت جامعه

در کنار چشیدن غذاهای متنوع در نقاط مختلف کشور و حتی دنیا، مستر تیستر در بزنگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و هرجایی که افراد مشهور ورود می‌کنند دست‌به‌کار می‌شود و از شهرتش برای کمک به دیگران استفاده می‌کند.

مستر تیستر مانند چهره‌های مطرح در همان روزهای اول زلزله کرمانشاه با جمع‌آوری کمک‌های مالی به کمک مردم زلزله‌زده شتافت و بیش از 400میلیون تومان را در قالب یک چک به علی دایی داد تا زیر نظر وی برای مردم کرمانشاه خرج شود و باقی مبالغ را هم به‌صورت مستقیم هزینه کرده و اقلام موردنیاز زلزله‌زدگان را در حد توان تأمین می‌کند.

حمید سپیدنام با داشتن بیش از 300 هزار نفر دنبال‌کننده، دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه را دنبال می‌کند و در صورت لزوم واکنش نشان می‌دهد و نقش و مسئولیت اجتماعی خود را انجام می‌دهد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.