بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
ظهور پدیده "خبر جعلی" در سایه رشد شبکه های اجتماعی
تحصیلات آکادمیک هنرمند نمی‌سازد
کد خبر: 155788 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ - 11:52

نوآوران آنلاین-با گذشت پنج قسمت از فصل سوم سریال «شهرزاد»، نظرات مردمی را در درباره فصل جدید جویا شدیم.
نتیجه دو نظرسنجی در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام و توییتر نشان می‌دهد که فصل سوم به نسبت فصل اول با ریزش مخاطب همراه بوده است. بر همین مبنا 25 درصد افراد فصل سوم را دیده‌اند، 13 درصد هنوز ندیده‌اند، 38 درصد تمایلی به تماشای فصل سوم ندارند و 24 درصد فصل اول را هم ندیده بودند. همچنین در جریان این نظرسنجی بعضی از کاربران نظرشان را به صورت مشروح بیان کردند.
امین فصل سوم را هم دنبال می‌کند و می‌‌گوید: «فصل اول را دوست داشتم اما فصل دوم چنگی به دل نمی‌زد برای همین از سایت‌های متفرقه دانلود کردم. فصل اول را دوست داشتم و حاضر بودم برایش هزینه کنم ولی فصل دوم و سوم را فقط از سرکنجکاوی با دور تند نگاه می کنم که در جریان روند کلی قرار بگیرم. ضمن اینکه معتقدم فصل سوم می توانست نجات دهنده باشد و مخاطب را راضی کند اما نیست. تنها دلیلی که برای تماشای داستان کنجکاو هستم این است که در فصل اول یک پرونده در ذهنم باز شد و حالا می‌خواهم به پایان برسد.»
رضا تمام قسمت‌های سریال را تماشا کرده و می‌گوید: «خانواده سریال را می‌خرند و من هم می‌بینم. البته اگر قرار بود خودم هزینه کنم هم می‌دیدم. به نظرم «شهرزاد» سریال جذابی است چرا که تمام فضاها واقعی هستند و کلیشه ندارد. به عنوان مثال مشروب خوردن و سیگار کشیدن شخصیت‌ها را به وضوح نشان می‌دهد و از فضای قدسی مآبانه دور است. به ترتیب الویت فصل اول، سوم و دوم مورد پسندم بود.»
زهرا به قسمت‌هایی از سریال نقد دارد و می‌گوید: «از آنجایی که دوست داشتن و محبت ورزیدن پارتنرهای قصه به صورت فیزیکی و طبیعی قابل نمایش نیست، از الفاض غیرواقعی و غیرقابل باور استفاده می‌شود. به عنوان مثال شخصیت اصلی داستان نمی‌تواند محبتش را به همسرش نشان دهد، بنابراین به صورت کلامی و کلیشه‌ای بیان می‌کند. فصل اول را به جد دنبال می‌کردم، قسمت اول فصل دوم هم از «فیلیمو» دانلود کردم و به هیچ‌عنوان قابل قبول نبود. فصل اول در جایی تمام شد که انتظار داشتم فصل دوم در نقطه اوج شروعش شود ولی اشتیاقم از بین رفت.»
سیمین تا به حال سریال‌های ایرانی را ندیده و می‌گوید: «آخرین سریال ایرانی که دیدم مربوط به 10 سال پیش است. به نظرم تمام داستان‌ها تکراری هستند و برای تماشای آنها زمان نمی‌گذارم.»
فرهاد فقط فصل اول را دیده و می‌گوید: «فکر می‌کنم «شهرزاد» قابلیت ادامه دادن را نداشت. مشخص بود که در صورت ادامه، داستان افت می‌کرد. البته از آنجایی که حدس می زدم شخصیت «قباد» در فصل‌های بعدی به منجلاب کشیده می‌شود، اصلا دوست نداشتم این را ببینیم، بنابراین ادامه ندادم.»
زهره تمام قسمت‌های سریال را دیده و می‌گوید: «در فصل اول به خاطر تصویر اتفاقات و فضاهای قدیمی مانند کودتای 28 مرداد، کافه نادری و ... با «شهرزاد» ارتباط برقرار کردم. ضمن اینکه همه سریال را دنبال می‌کردند و فضای مهیجی ایجاد شده بود. به نظرم بعد از ازدواج شهرزاد و فرهاد باید سریال تمام می شد و پتانسیل ادامه داستان وجود نداشت. در فصل دوم و سوم به گونه‌ای شخصیت‌ها در داستان رها هستند و بدون پی‌رنگ داستانی مشخص در حجم اتفاقات گم شده‌اند.»
حمید همچنان «شهرزاد» را دنبال می‌کند و می‌گوید: «به نظرم سریال خیلی خوب شروع شد ولی در فصل‌ها بعدی لجام گسیخته شده است. فصل دوم بسیاری از مخاطبان را سرخورده کرد. چراکه با روند بسیار کندی شروع شد و حذف علی نصیریان با وجود جایگزینی رویا نونهالی جبران نشد. به نظر می‌رسد روند داستان توسط گروه نویسندگان به خاطر ایجاد هیجان بیشتر، مدام در حال تغییر است. همچنین در فصل سوم شاهد اتفاقاتی هستیم که با سرعت در حال وقوع هستند. تا جایی که شخصیت‌های حاشیه‌ای حضور «شهرزاد» به عنوان شخصیت محوری را تحت تاثیر قرار دادند. به نظرم این نقطه ضعف بزرگی است که سکان داستان به دست شخصیت‌های فرعی باشد.»
اشرف که فصل اول را دوست داشته است، می‌گوید: «هیجانی که در فصل اول وجود داشت و مدیون شخصیت اصلی داستان نظیر«شهرزاد» بود در فصل‌ها بعدی کمرنگ شده است. به خصوص سه قسمت ابتدایی فصل سوم به گونه‌ای بود که انگار داستان کم آورده است. ولی به نظر در ادامه داستان شکل تازه‌ای گرفته است و نویسنده‌ها در حال جمع‌بندی و اتمام داستان هستند.»
رضا فعال حوزه مطبوعات می‌گوید: «به نظرم زوال شهرزاد از اواخر فصل اول شروع شد و فصل دوم هم بسیار ضعیف بود. اینکه چرا فصل سوم را می‌بینم به خاطر این است که خانواده دنبال می‌کنند. خودم دنبال کننده قصه نیستم. «شهرزاد» اوایل خیلی خوب شروع شد اما دقیقا از زمانی که خبر ادامه فصل دوم اعلام شد، سکته‌های داستان هم شروع شد. داستان بی‌منطق و پرت ادامه پیدا کرد. اگرچه از ابتدا منطق داستان با شعارزدگی همراه بود ولی در بخش داستان‌گویی، چالش برانگیز بود. معتقدم شخصیت بزرگ آقا و دست چپ و راستش کاریکاتور و تیپ بودند. با این همه فصل اول در سطح سریال‌های ایرانی به نسبت قابل قبول بود. از اواخر فصل اول و فصل دوم ضعیف بود اما در بخش‌هایی از فیلم نقاط قوتی وجود داشت. فصل سوم که کاملا قصه تهی و کشداری را روایت می‌کند.»
 

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.